Cekirgee 2013 nisan anneleri topigine yazıyordum o zaman bir arkadaş normal doğumdan çok korktuğu için sezaryen istemişti hatta tarihi almıştı. Bir akşam sancısı gelmiş öylesine dr gitmiş 1 saat içinde normal dogurmus gelmişti. Seninde öyle olmasın
Ben de korkuyorum ama sezeryan daha çok korkutuyo beniEvet ilk ve çok korkuyorum ondan sezeryan istedim
Bişey görmeden kesip alsınlar
Sağ ol alamam gerek yok o zaman ben gecelikle rahat edemem zaten
Slmlar
Kizlar biberon emzik ne alayim?
Hangi marka
Biberon kucuk boymu o uzunlardanmi diz aldiniz ya bi cogunuz banada tavsiye edecegibiz varmi:)
Canan karatay da bebeğin iskelet yapısı annenin babasından geçirmiş. Öyle demişti. Oğlumun iskelet yapısı aynı babam. Gerçi benim yapımda babama benzer
Allah saglikla kurtulmayı nasip etsin inşallah ha sezaryen ha normal hangisi Hayırlıysa onu yasatsin. Darda birakmasin mevlamBilmiyorum işte o yüzden her lafın sonuna nasip diyorum
Benim korkum tekken bişey olması
Ben fransızım valla ne olduğunu da anlamam hastane de uzak, eşim de 1,5 saat uzaklıkt çalışıyo bi de
Kızlar kızlar canım kızlar...
Doğum giderek yaklaşıyo.
Her sorana normal doğum istiyorum diyorum ama yaklaştıkça da tedirginliğim artıyo acaba dayanabilecek miyim diye...
Etrafımdaki arkadaşlara soruyorum hepsi sezeryan olmuş hiç normal doğum yapan yok poff
Sizde durumlar ne?
aksam kullanma talımatını okıyım bendeGobegıme gogsume sureklı zeytınyagı bebe yagı surdum oncekı hamılelığımde, ben zannetmıyorum erken dogumu tetıkleyecegını ,
Kaşıkla ver önce sezaryen olursan hemen sütün gelmeyebilir. Benim damla damla geldi 4. Günden sonra çoğalma ya başladı. O sırada sütüm cogalincaya kadar önce emzirdim sonra mama verdim. Ben biberonla verdim alismadi oğlum memeyi bırakmadı. Şimdi bile sever emerek uyuduğu için nenni der yavrumEmzik philips avent iyiymis aldim ikili
Biberon dr brown iyiymis ama benim sorum baska: sut gelmezse biberonla vericez ya biberona alismasin diyolar nolucak peki? Yenidogana uygun kasik arzi falan bisey var mi acaba beslemek icin?
Bizim kız 1.81 çıkıyo, manken olacak benim kızımCanım atv de bir çocuk dr çocuğun boyuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı.
Anne ile babanın boyunu topla ikiye böl. Bebek erkek ise çıkan sonucun üzerine + 9 koy eğer bebek kız ise çıkan sonucun üzerine + 7 koy
Evet su cok o nemlı doktor gelıp gelıp kaç bardak ıctın dıye sordu, ne baş ne bel agrısı olmadı kafeın tuketmedım amaHayırlı cumalar heyecanlı annişler, ben geç yatıp geç kalkanlardanım ama şimdi temizlik zamanı yavaş yavaş bişeyler yapacam bakalım artık
Bende senin gibi düşünüyorum nasipse normal istiyorum ama bir aksilik çıkarsada itirazsız girecem sezeryana, kuzenim ptesi doğum yaptı ikinci doğumu ilki normaldi bunuda normal istiyordu ama nst de kalp atışında problem görmüşler doktor normali bekleyip ölü çocukmu doğurmak istiyorsun deyip sezeryana almış, epidural yapmışlar çok memnun kalmıs maşallah oğluşuda kendiside cok sağlıklı şimdi.
Birde aklınızda bulunsun epiduralden sonra bol bol su icmek ve kafein tüketmek gerekiyormuş baş agrısı olmasın diye, 12 saate 4 litre s iç demiş doktor
Evet su cok o nemlı doktor gelıp gelıp kaç bardak ıctın dıye sordu, ne baş ne bel agrısı olmadı kafeın tuketmedım ama
ben Allah nasip ederse normal istiyorum. sezeryandan çok korkuyorum içim kaldırmıyor. ayrıca bebeğimi hissetmek ve hemen görmekte istiyorum
Ortam guzeldı ben metanetlı ve heyecanlı ama sonra bebeklerı mı gosterdıler aglıyolardı ıyımı ıkısıde dedım gayet ıyı dedıler sonrasını hatırlamıyorum heyecandan aglamışım boşaldım herhaldeHatta doktor eğer gaz poblemi yaşamazsan az miktarda kolada içebilirsin demiş, yinede ben sezeryan olursa tam bayıltmalı isterim yoksa o ortamda kendim bayılırım
Tesekkur ederim canim Evet bende burda okumustim fl 7 carpilacak die masallah senin yavrunadaGözün aydın canım :) doktor bize son gittiğimizde boyu için 43 civarı demişti, fl yi 7 yle çarptığımda 454,6 çıkıyo 45cm mi oluyo yani
Oyle olur bosver :) bn ikisini de cok begendm bilemedm simdi hangsni versenteşekkür ederim canım da birini değiştireyim diyorum gecelik alayım yerine. sence hangisi daha güzel?? bu arada yeni cicilerin heyecanından kargonun paketlerini fırlatmışım yatağın üstünedağınıklığıma bak yaa
Ben hareketleri aşağıda hissedince bile korkuyorum
Acaba doğumla ilgili bişey mi diye
Normali göze alamıyorum o yüzden
Tarih belli olsun, hastane çantamızı alıp gidleim diyorum eşim ve annemle
Ama nasip tabi
Ben de oyle duymuat doktorum 38 de basla dediben sankı gene burda sey duydum onceden surunce erken dogumumu tetıklıyormus ne hanı gogse suruyorsun ya
Aventin cam biberonlarından aldım ben.Slmlar
Kizlar biberon emzik ne alayim?
Hangi marka
Biberon kucuk boymu o uzunlardanmi diz aldiniz ya bi cogunuz banada tavsiye edecegibiz varmi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?