2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bilmiyorum işte o yüzden her lafın sonuna nasip diyorum
Benim korkum tekken bişey olması
Ben fransızım valla ne olduğunu da anlamam hastane de uzak, eşim de 1,5 saat uzaklıkt çalışıyo bi de

Slmlar
Kizlar biberon emzik ne alayim?
Hangi marka
Biberon kucuk boymu o uzunlardanmi diz aldiniz ya bi cogunuz banada tavsiye edecegibiz varmi:)

Emzik philips avent iyiymis aldim ikili

Biberon dr brown iyiymis ama benim sorum baska: sut gelmezse biberonla vericez ya biberona alismasin diyolar nolucak peki? Yenidogana uygun kasik arzi falan bisey var mi acaba beslemek icin?

Canan karatay da bebeğin iskelet yapısı annenin babasından geçirmiş. Öyle demişti. Oğlumun iskelet yapısı aynı babam. Gerçi benim yapımda babama benzer

o canan karatay da hep ortalığı karıştırıyo walla benim kız kardeşimin yapısı aynı annem benimki de babam. bence asıl faktör anne ve baba

Bilmiyorum işte o yüzden her lafın sonuna nasip diyorum
Benim korkum tekken bişey olması
Ben fransızım valla ne olduğunu da anlamam hastane de uzak, eşim de 1,5 saat uzaklıkt çalışıyo bi de
Allah saglikla kurtulmayı nasip etsin inşallah ha sezaryen ha normal hangisi Hayırlıysa onu yasatsin. Darda birakmasin mevlam

Hayırlı cumalar heyecanlı annişler, ben geç yatıp geç kalkanlardanım ama şimdi temizlik zamanı yavaş yavaş bişeyler yapacam bakalım artık

Bende senin gibi düşünüyorum nasipse normal istiyorum ama bir aksilik çıkarsada itirazsız girecem sezeryana, kuzenim ptesi doğum yaptı ikinci doğumu ilki normaldi bunuda normal istiyordu ama nst de kalp atışında problem görmüşler doktor normali bekleyip ölü çocukmu doğurmak istiyorsun deyip sezeryana almış, epidural yapmışlar çok memnun kalmıs maşallah oğluşuda kendiside cok sağlıklı şimdi.
Birde aklınızda bulunsun epiduralden sonra bol bol su icmek ve kafein tüketmek gerekiyormuş baş agrısı olmasın diye, 12 saate 4 litre s iç demiş doktor

Emzik philips avent iyiymis aldim ikili

Biberon dr brown iyiymis ama benim sorum baska: sut gelmezse biberonla vericez ya biberona alismasin diyolar nolucak peki? Yenidogana uygun kasik arzi falan bisey var mi acaba beslemek icin?
Kaşıkla ver önce sezaryen olursan hemen sütün gelmeyebilir. Benim damla damla geldi 4. Günden sonra çoğalma ya başladı. O sırada sütüm cogalincaya kadar önce emzirdim sonra mama verdim. Ben biberonla verdim alismadi oğlum memeyi bırakmadı. Şimdi bile sever emerek uyuduğu için nenni der yavrum

Evet su cok o nemlı doktor gelıp gelıp kaç bardak ıctın dıye sordu, ne baş ne bel agrısı olmadı kafeın tuketmedım ama

Evet su cok o nemlı doktor gelıp gelıp kaç bardak ıctın dıye sordu, ne baş ne bel agrısı olmadı kafeın tuketmedım ama

Hatta doktor eğer gaz poblemi yaşamazsan az miktarda kolada içebilirsin demiş, yinede ben sezeryan olursa tam bayıltmalı isterim yoksa o ortamda kendim bayılırım

ben Allah nasip ederse normal istiyorum. sezeryandan çok korkuyorum içim kaldırmıyor. ayrıca bebeğimi hissetmek ve hemen görmekte istiyorum

Ben de sanirim 10 gun falan erken gelcek diye sezryn istiyorum. Basta kesin sez diyodum simdi aradayim...

Sezaryanin bana gore dezavantajlari:
Gibek hemen toplanmiyomus
2 gun hastanede kaliosun
Agrin sizin daha cok oluo

Normal dogum cekincelerim:
Dogum sirasinda nefes almasinda kalp atisinda fln sorun olursa korkusu
Gereksiz yere kesi atmalari
Kesi atilmasinin cinsel hayati olumsuz etkileme durumu (bole bise var mi yok mu bi dogru duzgun ogrenemedim)
Kanimda da enfeksiyon var gecmedi, bebek ne kadar etkn glse o kadar ii, zarar gorme ihtimali ortadan kaldar diye de sez istyrm

Hatta doktor eğer gaz poblemi yaşamazsan az miktarda kolada içebilirsin demiş, yinede ben sezeryan olursa tam bayıltmalı isterim yoksa o ortamda kendim bayılırım
Ortam guzeldı ben metanetlı ve heyecanlı ama sonra bebeklerı mı gosterdıler aglıyolardı ıyımı ıkısıde dedım gayet ıyı dedıler sonrasını hatırlamıyorum heyecandan aglamışım boşaldım herhalde

Oyle olur bosver :) bn ikisini de cok begendm bilemedm simdi hangsni versen

Ben hareketleri aşağıda hissedince bile korkuyorum
Acaba doğumla ilgili bişey mi diye
Normali göze alamıyorum o yüzden

Tarih belli olsun, hastane çantamızı alıp gidleim diyorum eşim ve annemle
Ama nasip tabi

Ben seninkinin erken gelicegini sanmiyorum artik
Zaten tarih o kadar one cekildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…