2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oturduğumuz ev eşimin babannesinin evi canım. Kendimiz ev almayı düşünüyoruz kısmetse oraya yaptırırız artık.
Inşallah ben de mecbur kaldım taşımayı dusunsem hem bu kadar uygun ev bulamazdim hemde depozito ve nakliye evin boya işleri falan derken daha maliyetli olacaktı. Bende mecburen çocuk için yaptırdım

Kızım benden uzun olsun ya :)) genelde kızlar annelerini geçer ama bizimki de öyle olur inşallah 1,65 gibi olsa benim kızım büyüdüğünde ortalamayı yakalar :)) ayy ne hesaplar yapıyorum :)

Ben de 1,68'im 4 kardesiz en kisalari benim erkekler en az 185'tir bizde...
Esim 172 ailesindeki kadinlar 155-160...

Doktor iri olcak dedi ama boy soylemedi insallah benden bari kisa olmasa diyorum ben de...

Hele ki ilerde erkek bi cocugumuz olursa ins dayilara ceker de uzun boylu olur

Ben eskiden beri 180'den asagi birini istemem ayy napiam begenmem bile zaten derdim gel gor ki 172 adamla evlendim :)

Ikisi de cok guzel gule gule kulln

Neden peki?
İlk gebeliğin değil mi senin de?

Evet ilk ve çok korkuyorum ondan sezeryan istedim
Bişey görmeden kesip alsınlar

Sağ ol alamam gerek yok o zaman ben gecelikle rahat edemem zaten

Ikisi de cok guzel gule gule kulln

teşekkür ederim canım da birini değiştireyim diyorum gecelik alayım yerine. sence hangisi daha güzel?? bu arada yeni cicilerin heyecanından kargonun paketlerini fırlatmışım yatağın üstüne dağınıklığıma bak yaa

Canım atv de bir çocuk dr çocuğun boyuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı.
Anne ile babanın boyunu topla ikiye böl. Bebek erkek ise çıkan sonucun üzerine + 9 koy eğer bebek kız ise çıkan sonucun üzerine + 7 koy

Yeşili daha çok beğendim ben canım

Kucuk cocugu olanlar kucak ısteyınce ne yapıyorsunuz

Kucağıma alıyorum mecbur anlayacak yaşta değil ki 16 aylık.

ben hesapladım da öyle olursa kızımın boyu 179,5 oluyoo o kadar da uzun olmasın canım

Evet ilk ve çok korkuyorum ondan sezeryan istedim
Bişey görmeden kesip alsınlar

Sağ ol alamam gerek yok o zaman ben gecelikle rahat edemem zaten
Cekirgee 2013 nisan anneleri topigine yazıyordum o zaman bir arkadaş normal doğumdan çok korktuğu için sezaryen istemişti hatta tarihi almıştı. Bir akşam sancısı gelmiş öylesine dr gitmiş 1 saat içinde normal dogurmus gelmişti. Seninde öyle olmasın

Ben hareketleri aşağıda hissedince bile korkuyorum
Acaba doğumla ilgili bişey mi diye
Normali göze alamıyorum o yüzden

Tarih belli olsun, hastane çantamızı alıp gidleim diyorum eşim ve annemle
Ama nasip tabi

Gobegıme gogsume sureklı zeytınyagı bebe yagı surdum oncekı hamılelığımde, ben zannetmıyorum erken dogumu tetıkleyecegını ,

ben hesapladım da öyle olursa kızımın boyu 179,5 oluyoo o kadar da uzun olmasın canım
Canan karatay da bebeğin iskelet yapısı annenin babasından geçirmiş. Öyle demişti. Oğlumun iskelet yapısı aynı babam. Gerçi benim yapımda babama benzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…