- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
avent yeni doğan aldım bir de nuk aldım yedekSlmlar
Kizlar biberon emzik ne alayim?
Hangi marka
Biberon kucuk boymu o uzunlardanmi diz aldiniz ya bi cogunuz banada tavsiye edecegibiz varmi:)
Inşallah ben de mecbur kaldım taşımayı dusunsem hem bu kadar uygun ev bulamazdim hemde depozito ve nakliye evin boya işleri falan derken daha maliyetli olacaktı. Bende mecburen çocuk için yaptırdımOturduğumuz ev eşimin babannesinin evi canım. Kendimiz ev almayı düşünüyoruz kısmetse oraya yaptırırız artık.
Neden peki?Bana hediye gelmişti daha almam gekiyo mu boy olarak bilmiyorum
Uzun bieberon var bi tane wee baby türk malı, bi de emzik
Bi de mother care emzik var
Ben direk sezeryan deidm tam bayıltmalı hatta
Kızım benden uzun olsun ya :)) genelde kızlar annelerini geçer ama bizimki de öyle olur inşallah 1,65 gibi olsa benim kızım büyüdüğünde ortalamayı yakalar :)) ayy ne hesaplar yapıyorum :)
Ikisi de cok guzelkızlar annem de bana pijama takımı al demişti ama geçen gün okuldan normal doğum yapan arkadaşıma sordum. mutlaka gecelik al dedi. hele ilk gün hastanede wcye girdiğinde o pijamayı çıkarmaya çok eriniyosun dedi. geceliği hemen kaldır yap, çok rahat oluyo dedibende onun öncesinde 2 pijama siparişi vermiştim artıştan. demin de onlar geldi. ikisini de m beden almıştım.bence tam oldu bana ama birini geri gönderip gecelik alcam galiba.ikisinden de birer tane yeter bence.fotoları ekliyorum. pembe olanın emzirme yeri gösterdiğim yerde.yandan açılıyo.bence çok rahat olur kullanımı. açık yeşil olanın da düğmelerini açıp emzirmem gerekecek galiba. hangisini alsam karar veremedim. ikisini de çok beğendim
Neden peki?
İlk gebeliğin değil mi senin de?
Benim geceliğim vardı ama hiç giymedim.Genel anestezi ile sezeryan oldum.Once yeşil onlukle yatağa yatırıldım.Akşam 6 da sezeryana aldılar.Ayıldım gece 12 ye kadar ayağa kaldırmadılar daha sonra yuruttuler pijamamı giydirdiler.Yahu zaten şubat mart ayında gecelik giyicez altımız açık mı kalıcaz.Bide eve giderken tekrar pijamamı giyicez.Zaten ilk gün adım atarken ağrıyor.Bide ayağını elini kolunu kaldır indir.Benim bide anlamadığım birşey var heryer kan oluyor dışarı çıkıyor felan diyorsunuz ya benim olmadı.Kocaman hasta bezi koyuyorlar.Ondan kan sızması ancak 2-3 kere çiş yapar gibi kanamayla olur.
Bende duydum onu burdan o yüzden özellikle sordum tetikler mi diye yok dediben sankı gene burda sey duydum onceden surunce erken dogumumu tetıklıyormus ne hanı gogse suruyorsun ya
Ikisi de cok guzelgule gule kulln
Canım atv de bir çocuk dr çocuğun boyuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı.Ben de 1,68'im 4 kardesiz en kisalari benim erkekler en az 185'tir bizde...
Esim 172 ailesindeki kadinlar 155-160...
Doktor iri olcak dedi ama boy soylemedi insallah benden bari kisa olmasa diyorum ben de...
Hele ki ilerde erkek bi cocugumuz olursa ins dayilara ceker de uzun boylu olur
Ben eskiden beri 180'den asagi birini istemem ayy napiam begenmem bile zaten derdim gel gor ki 172 adamla evlendim :)
normal dogumda da arkadasım gıymemıs gecelık pıjama gıydım dedı. bende almıcamEvet ilk ve çok korkuyorum ondan sezeryan istedim
Bişey görmeden kesip alsınlar
Sağ ol alamam gerek yok o zaman ben gecelikle rahat edemem zaten
kızlar annem de bana pijama takımı al demişti ama geçen gün okuldan normal doğum yapan arkadaşıma sordum. mutlaka gecelik al dedi. hele ilk gün hastanede wcye girdiğinde o pijamayı çıkarmaya çok eriniyosun dedi. geceliği hemen kaldır yap, çok rahat oluyo dedibende onun öncesinde 2 pijama siparişi vermiştim artıştan. demin de onlar geldi. ikisini de m beden almıştım.bence tam oldu bana ama birini geri gönderip gecelik alcam galiba.ikisinden de birer tane yeter bence.fotoları ekliyorum. pembe olanın emzirme yeri gösterdiğim yerde.yandan açılıyo.bence çok rahat olur kullanımı. açık yeşil olanın da düğmelerini açıp emzirmem gerekecek galiba. hangisini alsam karar veremedim. ikisini de çok beğendim
Kucuk cocugu olanlar kucak ısteyınce ne yapıyorsunuz
Canım atv de bir çocuk dr çocuğun boyuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı.
Anne ile babanın boyunu topla ikiye böl. Bebek erkek ise çıkan sonucun üzerine + 9 koy eğer bebek kız ise çıkan sonucun üzerine + 7 koy
Cekirgee 2013 nisan anneleri topigine yazıyordum o zaman bir arkadaş normal doğumdan çok korktuğu için sezaryen istemişti hatta tarihi almıştı. Bir akşam sancısı gelmiş öylesine dr gitmiş 1 saat içinde normal dogurmus gelmişti. Seninde öyle olmasınEvet ilk ve çok korkuyorum ondan sezeryan istedim
Bişey görmeden kesip alsınlar
Sağ ol alamam gerek yok o zaman ben gecelikle rahat edemem zaten
Yeşili daha çok beğendim ben canım
Kucağıma alıyorum mecbur anlayacak yaşta değil ki 16 aylık.
Canan karatay da bebeğin iskelet yapısı annenin babasından geçirmiş. Öyle demişti. Oğlumun iskelet yapısı aynı babam. Gerçi benim yapımda babama benzerben hesapladım da öyle olursa kızımın boyu 179,5 oluyooo kadar da uzun olmasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?