2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herşeyi geçtim biliyor paraya ihtiyacım var
eksik yerimle dalga geçiyor..

İhtiyacın olur ya da olmaz onlara ne ki
Bence kendileri kariyer yapamamış ondna çekemiyolar
Ben çevremde bunu gördüm, kimde ne eksikse onu eleştiriyo içten içe kıskandığından

İhtiyacın olur ya da olmaz onlara ne ki
Bence kendileri kariyer yapamamış ondna çekemiyolar
Ben çevremde bunu gördüm, kimde ne eksikse onu eleştiriyo içten içe kıskandığından

aynen öyle zaten bariz belli ediyorlar
bunu çok iyi anlıyorum onlar gibi ev hanımı olup eşimin eline baksam
o zaman çok iyi olur onlara göre..

aynen öyle zaten bariz belli ediyorlar
bunu çok iyi anlıyorum onlar gibi ev hanımı olup eşimin eline baksam
o zaman çok iyi olur onlara göre..
Canım insanın en yakınından geliyor ne gelirse kendi kuzenin seni çekemiyor düşün benimkilerde aynı böyleler üni okudum memur oldum düzgün bi adamla evlenip çocuk yaptım diye çekemiyorlar. hiç bişey bulamazlarsa ne acele ettin çocuk için diyorlar

çok iyi happy center e migrosa falan bakıyım bende kaçtane var içinde..
60*90 ölçüleri 10 tane mi yalan olmasın 8de olabilir ama bunlar her seferinde atılmıyor iyiymiş baya kaka vs sürülmediği takdirde pamukları çıkana kadar kullanabiliyormuşuz

60*90 ölçüleri 10 tane mi yalan olmasın 8de olabilir ama bunlar her seferinde atılmıyor iyiymiş baya kaka vs sürülmediği takdirde pamukları çıkana kadar kullanabiliyormuşuz

Ben gördüm alıcaktım eşim dedi ki niye onlu tek alamıyo muyuz
Paketi patlat al bi tane içinden dedim
Yok bilmediğimden sordum deid, meğer diğerleirnden sanıyomuş 10 taneyi napcaz gibisine . Kullan at olduğunu bilmiyomuş

Soru konusunda eşimde benden farklı değil yani

dogum sonrasına aktarmak demek ıstedım canım
kurumum degısmedı.2004 ten beri meb'teyim ben sorun olmaz sanırım.ilçe milli egitime yazı yazmam gerekecek sanırım.
devlet memurumusun sen canım devlet memuruysan ödeme alamazsın sadece ssk lılar ve bağkurlular için geçerli bu ödemeler canım[/QUOTE]
Canım sen hangi sgk dasın?

dogum sonrasına aktarmak demek ıstedım canım
kurumum degısmedı.2004 ten beri meb'teyim ben sorun olmaz sanırım.ilçe milli egitime yazı yazmam gerekecek sanırım.
devlet memurumusun sen canım devlet memuruysan ödeme alamazsın sadece ssk lılar ve bağkurlular için geçerli bu ödemeler canım[/QUOTE]
canım iş değişikliği yaparsak doğum sonrası yine süt izinlerini falan kullanabiliyormuyuz

ooo onun konusu çok oldu hemde alay eder gibi düşünsene evleniyorsun ilk geceden hamile kalıyorsun vs.diye
kendisi 7 yıllık evli 5,5 sene yana yana çocuk aradı halbuki..

slmmm kızlar :) ödemeler,, yoğunluk ,, haftanın yogunluğu ,, vallahi mübarek günden nefret etmek üzereyim işlerimden dolayı sayfalar bayaa ilerlemiş müsait oldukça bakayım neler konuşulmuş :)

ooo onun konusu çok oldu hemde alay eder gibi düşünsene evleniyorsun ilk geceden hamile kalıyorsun vs.diye

Olsa bi dert olmasa bi
Bizimde borçlar vardı çocuk düşünmüyoduk
Eşim yokken hep laf atıp duruyodu kayınvalidem ve kız kardeşleri
En son yabancı bi toplumda dedi ki, korunmayın yoksa çocuğunuz olmaz

Dedim nasip denen bişey var
Sizin erkek kardeşinizin yıllardır çocuğu olmuyo, korundular diye mi olmuyo sizce ?
Kala kaldı

Aradan yarım saat 1 saat geçti, yolda başladı
Artık kurdu mu nedir
Gelinden olmuyora getirdi
Bende dedim bilmem dayının 2.evliliğiymiş, birinciden de olmadığına göre belki de kardeşinizin bi sağlık sorunu vardır Allah isteyene versin

Yazarken bende kendime gülüyorum aslında ama hani biz dikişli olcaz biz bezlemicez herhalde bebekleri

hahaha tam birbirinizi bulmuşsunuz sizin kızdan ne sorular çıkar Allah bilir
hemşireler değiştiriyor çoğu özelde canım ya da yanında kim varsa bizim yapacak halimiz yok sonuçta kocalar yapar alışsınlar

kıskançlar benim de aynı oldu kendileri istemiyormuş daha hayatlarını yaşıcaklarmış öyle diyorlar.bekarlarda hemen yapmazlarmış da bilmem ne. bende öyle diyordum ama Allah nasip etti verdi napim siz yapmazsınız dedim

hahaha tam birbirinizi bulmuşsunuz sizin kızdan ne sorular çıkar Allah bilir
hemşireler değiştiriyor çoğu özelde canım ya da yanında kim varsa bizim yapacak halimiz yok sonuçta kocalar yapar alışsınlar

Bizim çocuk fena olcak herkesi terleticek sorularla

Kocam yapmasın da kim yaparsa yasın
Az bi yamukluk olsa açar bi daha dener, çocuğa işkence resmen
Annem de yapar aslında ama alt açma götücez mi

bana da çok diyen oldu neydi acelen diye
ama olacağı varmış oldu gerçekten beklemediğimiz anda ve korunurken oldu
her kafadan bi ses olsa dert olmasa dert hakikaten..

çabuk unuttu yana yana evlat aradığı günleri ben buna kızıyorum iştee

bugun pilim bitti vallahi... eve geldim kendimi sarj ediorummmm :) cok soguk okul hic cekilmiyor

Komsu teyzeye gittik diger komsularla. Yasli basli kadin tek basina yasiyor. Evinde bir toz bile yoktu.
Ay kendimden utandim..
Eski gunlerimi ozledim bi o yana bi bu yana kosturdugum gunleri ozledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…