herşeyi geçtim biliyor paraya ihtiyacım var
eksik yerimle dalga geçiyor..
8 küsürdü sanırımfiyatı ne kadar?
İhtiyacın olur ya da olmaz onlara ne ki
Bence kendileri kariyer yapamamış ondna çekemiyolar
Ben çevremde bunu gördüm, kimde ne eksikse onu eleştiriyo içten içe kıskandığından
çekırge çok komiksin nerden buluoyosun bu soruları yaHastanede bebeği kim bezliyo hemşireler mi
Yine buldum bi tuhaf soru
Alt açma götürcek miyiz
8 küsürdü sanırım
Canım insanın en yakınından geliyor ne gelirse kendi kuzenin seni çekemiyor düşün benimkilerde aynı böyleler üni okudum memur oldum düzgün bi adamla evlenip çocuk yaptım diye çekemiyorlar. hiç bişey bulamazlarsa ne acele ettin çocuk için diyorlaraynen öyle zaten bariz belli ediyorlar
bunu çok iyi anlıyorum onlar gibi ev hanımı olup eşimin eline baksam
o zaman çok iyi olur onlara göre..
60*90 ölçüleri 10 tane mi yalan olmasın 8de olabilir ama bunlar her seferinde atılmıyor iyiymiş baya kaka vs sürülmediği takdirde pamukları çıkana kadar kullanabiliyormuşuzçok iyi happy center e migrosa falan bakıyım bende kaçtane var içinde..
çekırge çok komiksin nerden buluoyosun bu soruları ya
60*90 ölçüleri 10 tane mi yalan olmasın 8de olabilir ama bunlar her seferinde atılmıyor iyiymiş baya kaka vs sürülmediği takdirde pamukları çıkana kadar kullanabiliyormuşuz
devlet memurumusun sen canım devlet memuruysan ödeme alamazsın sadece ssk lılar ve bağkurlular için geçerli bu ödemeler canım[/QUOTE]dogum sonrasına aktarmak demek ıstedım canım
kurumum degısmedı.2004 ten beri meb'teyim ben sorun olmaz sanırım.ilçe milli egitime yazı yazmam gerekecek sanırım.
devlet memurumusun sen canım devlet memuruysan ödeme alamazsın sadece ssk lılar ve bağkurlular için geçerli bu ödemeler canım[/QUOTE]dogum sonrasına aktarmak demek ıstedım canım
kurumum degısmedı.2004 ten beri meb'teyim ben sorun olmaz sanırım.ilçe milli egitime yazı yazmam gerekecek sanırım.
Canım insanın en yakınından geliyor ne gelirse kendi kuzenin seni çekemiyor düşün benimkilerde aynı böyleler üni okudum memur oldum düzgün bi adamla evlenip çocuk yaptım diye çekemiyorlar. hiç bişey bulamazlarsa ne acele ettin çocuk için diyorlar
ooo onun konusu çok oldu hemde alay eder gibi düşünsene evleniyorsun ilk geceden hamile kalıyorsun vs.diye
kendisi 7 yıllık evli 5,5 sene yana yana çocuk aradı halbuki..
Yazarken bende kendime gülüyorum aslında amahani biz dikişli olcaz biz bezlemicez herhalde bebekleri
hahaha tam birbirinizi bulmuşsunuz sizin kızdan ne sorular çıkar Allah bilirBen gördüm alıcaktım eşim dedi ki niye onlu tek alamıyo muyuz
Paketi patlat al bi tane içinden dedim
Yok bilmediğimden sordum deid, meğer diğerleirnden sanıyomuş 10 taneyi napcaz gibisine . Kullan at olduğunu bilmiyomuş
Soru konusunda eşimde benden farklı değil yani
kıskançlar benim de aynı oldu kendileri istemiyormuş daha hayatlarını yaşıcaklarmış öyle diyorlar.bekarlarda hemen yapmazlarmış da bilmem ne. bende öyle diyordum ama Allah nasip etti verdi napim siz yapmazsınız dedimooo onun konusu çok oldu hemde alay eder gibi düşünsene evleniyorsun ilk geceden hamile kalıyorsun vs.diye
kendisi 7 yıllık evli 5,5 sene yana yana çocuk aradı halbuki..
hahaha tam birbirinizi bulmuşsunuz sizin kızdan ne sorular çıkar Allah bilir
hemşireler değiştiriyor çoğu özelde canım ya da yanında kim varsa bizim yapacak halimiz yok sonuçta kocalar yapar alışsınlar
Olsa bi dert olmasa bi
Bizimde borçlar vardı çocuk düşünmüyoduk
Eşim yokken hep laf atıp duruyodu kayınvalidem ve kız kardeşleri
En son yabancı bi toplumda dedi ki, korunmayın yoksa çocuğunuz olmaz
Dedim nasip denen bişey var
Sizin erkek kardeşinizin yıllardır çocuğu olmuyo, korundular diye mi olmuyo sizce ?
Kala kaldı
Aradan yarım saat 1 saat geçti, yolda başladı
Artık kurdu mu nedir
Gelinden olmuyora getirdi
Bende dedim bilmem dayının 2.evliliğiymiş, birinciden de olmadığına göre belki de kardeşinizin bi sağlık sorunu vardır Allah isteyene versin
hahaha tam birbirinizi bulmuşsunuz sizin kızdan ne sorular çıkar Allah bilir
hemşireler değiştiriyor çoğu özelde canım ya da yanında kim varsa bizim yapacak halimiz yok sonuçta kocalar yapar alışsınlar
kıskançlar benim de aynı oldu kendileri istemiyormuş daha hayatlarını yaşıcaklarmış öyle diyorlar.bekarlarda hemen yapmazlarmış da bilmem ne. bende öyle diyordum ama Allah nasip etti verdi napim siz yapmazsınız dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?