2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Burda bahsettiğim çok bilmiş bi kız varya, bekar ama kocakarı gibi
O şimdi arkamdan geliyodu dedi ki arkan baya büyümüş snein
Kendisi de sürekli diyette bu arada
Hiç yapmazdım ama sonunda bende dedim sizin bile büyüyo ben 2 canlıyım ( : morardı

Aaa evt sizin olay faklı:)ilizlerde travel olmadığı için biz pusetlerimizi ayrı aldık.o yüzden bi an sizinde aynıymış gibi geldi:)

hamile bayana kilo aldın demiyolar mı geliyorrr cinnett

Mide bulantisi kadr kotu bi asama yok bence...
Bidaha hamile kalicak olsam en cok o mide bulantisi doneminden korkarim
Yasamayanlar cok sanslisiniz
2 ay ise gitmek bile kabustu servise fln binemedim

Slmlar
Kizlar biberon emzik ne alayim?
Hangi marka
Biberon kucuk boymu o uzunlardanmi diz aldiniz ya bi cogunuz banada tavsiye edecegibiz varmi:)

Kızlar kızlar canım kızlar...
Doğum giderek yaklaşıyo.
Her sorana normal doğum istiyorum diyorum ama yaklaştıkça da tedirginliğim artıyo acaba dayanabilecek miyim diye...
Etrafımdaki arkadaşlara soruyorum hepsi sezeryan olmuş hiç normal doğum yapan yok poff
Sizde durumlar ne?

Ev sizinse hemen yaptır doğalgazı. Ben olduğum yerde kiracı olmama rağmen geçen yıl aralık başında yaptırdım. Ev sahibim sadece 1400 lira düştü. Geri kalan 3100 lirayı cebimden ödedim. Benim ev en üst kat her yeri açık istanbul bogazinin tüm soğuğu evde. Isı yalıtımı yok. Yaptırmasaydim oğlum çok hasta olurdu.
Güya kv ile aynı binadayiz. Ilk başta orada ısınıyorduk. Kadın dayanamadı burnumdan getirince bende gözü kararttim yaptırdım. Eşimle papaz olduk bu yüzden ama şimdi diyorki iyiki yaptirmisiz

İnşallah eşine hayırlı bir iş kapısı açılır canım ben de bir dönem tek başıma idare ettim bilirim zorluğunu. Kimseden bişey beklememek en iyisi zaten sonradan minnet duymana gerek kalmıyor. Yalnız gün gelip devran dönünce onlar senden isteme yüzünü buluyorlar kendilerinde ona sinir oluyorum

Sen şimdiden sürmeye başla. Ne yaparsan yap o meme uçları catlayacak ve ancak 40 yada 50 günde geçer. Emzirdikten sonra kuru tutmak acıyı yarayı hafifletiyor. Birde garmastan diye krem var bana oda iyi gelmişti

Ne çok ortak yönümüz var Garmastan pomad benim de kurtarıcım olmuştu yaraları hatırlayınca hala göğüslerimden cızz diye bi sızı geçiyo Yeniden o günlere dönücez bu kez fazla yara olmasa bari

Canım herşey normal giderse normal doğum tercihin olsun. Benim ilki sezaryen şimdide sezaryen olacak ama olmasa bile bebek yan duruyor mecbur sezaryen olacak

Slmlar
Kizlar biberon emzik ne alayim?
Hangi marka
Biberon kucuk boymu o uzunlardanmi diz aldiniz ya bi cogunuz banada tavsiye edecegibiz varmi:)

Bana hediye gelmişti daha almam gekiyo mu boy olarak bilmiyorum
Uzun bieberon var bi tane wee baby türk malı, bi de emzik
Bi de mother care emzik var

Ben direk sezeryan deidm tam bayıltmalı hatta

Sezeryan da şart mı ki gecelik
Benim geceliğim vardı ama hiç giymedim.Genel anestezi ile sezeryan oldum.Once yeşil onlukle yatağa yatırıldım.Akşam 6 da sezeryana aldılar.Ayıldım gece 12 ye kadar ayağa kaldırmadılar daha sonra yuruttuler pijamamı giydirdiler.Yahu zaten şubat mart ayında gecelik giyicez altımız açık mı kalıcaz.Bide eve giderken tekrar pijamamı giyicez.Zaten ilk gün adım atarken ağrıyor.Bide ayağını elini kolunu kaldır indir.Benim bide anlamadığım birşey var heryer kan oluyor dışarı çıkıyor felan diyorsunuz ya benim olmadı.Kocaman hasta bezi koyuyorlar.Ondan kan sızması ancak 2-3 kere çiş yapar gibi kanamayla olur.

Hahaa :) iyi demissin

Mide bulantisi kadr kotu bi asama yok bence...
Bidaha hamile kalicak olsam en cok o mide bulantisi doneminden korkarim
Yasamayanlar cok sanslisiniz
2 ay ise gitmek bile kabustu servise fln binemedim
Doğrudur canım.benim annem teyzem doğurana kadar istifra etmişler nerdeyse.hatta teyzeme sürekli serum verilirdi.çok şükür bende olmadı.ama işte sabah bulantısı oluyomuş ya bende de sabah darlanması,iç bunalması baygınlık oluyodu.midem bulananadığı için galiba:)

aynen 2 takım emzirme özlelikle pijama aldım da gecelik almaıdm
Yleek götürcem ben zaten kansızım normal birine göre daha çabuk üşüyorum

annem de gecelık alırız demedı hıc aman ne bılım almıycam onuda kımse gecelıkte al demedı dur normal dogum yapan arkadasıma bı sorıyım :)

kızlar annem de bana pijama takımı al demişti ama geçen gün okuldan normal doğum yapan arkadaşıma sordum. mutlaka gecelik al dedi. hele ilk gün hastanede wcye girdiğinde o pijamayı çıkarmaya çok eriniyosun dedi. geceliği hemen kaldır yap, çok rahat oluyo dedibende onun öncesinde 2 pijama siparişi vermiştim artıştan. demin de onlar geldi. ikisini de m beden almıştım.bence tam oldu banaama birini geri gönderip gecelik alcam galiba.ikisinden de birer tane yeter bence.fotoları ekliyorum. pembe olanın emzirme yeri gösterdiğim yerde.yandan açılıyo.bence çok rahat olur kullanımı. açık yeşil olanın da düğmelerini açıp emzirmem gerekecek galiba. hangisini alsam karar veremedim. ikisini de çok beğendim

Eklentiler

• IMG_0289.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_0290.webp
    32 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG_0292.webp
    40 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG_0293.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_0295.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_0297.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 118

Oturduğumuz ev eşimin babannesinin evi canım. Kendimiz ev almayı düşünüyoruz kısmetse oraya yaptırırız artık.

Evet bir müddet daha çekeceğiz bu sıkıntıları. Sağlık olsun hepsi geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…