Aynen en azından hasta olmasak kafii.Hepsi aynı bunların.
Boşver huzurunuz ve sağlığınız olsun da Allah'ın izniyle çözülür herşey
Doğalgaz yakıyoruz da ısınsak bari, bu karda bi işe yaramıyo sadece fatura kabartıyo
Aaa evt sizin olay faklı:)ilizlerde travel olmadığı için biz pusetlerimizi ayrı aldık.o yüzden bi an sizinde aynıymış gibi geldi:): )
Beğendim ama sipairş etmedim
Bşeik hafta sonu gelicek
Hem bu markayı biliyorum indirime giriyo sık sık
Henüz girmemiş
Perdesini 120 yerine 70 e aldım
Uyku seti 220 ya, 190 a iniyo trenyol limangoya filan düşünce
Beşik gleinceye kadar indirime girerse öyle alayım dedim
Yatakta ortopedik yaır ortopediklerdne düşünüyorum
Küçük beşiğinde pamuk yatak var çünkü
Puset laızm ya hastaneden çıkınca
Pusetle araba bir satılıyo hani , o yüzden düşünüyorum onu halletmeyi
Şimdi bi de kalkan çıktıondna kusur kalmayı düşüünyorum
Burda bahsettiğim çok bilmiş bi kız varya, bekar ama kocakarı gibi
O şimdi arkamdan geliyodu dedi ki arkan baya büyümüş snein
Kendisi de sürekli diyette bu arada
Hiç yapmazdım ama sonunda bende dedim sizin bile büyüyo ben 2 canlıyım ( : morardı
oynatmaya az kaldı :)walla kafam karıştı benimm
Benim hiç mide bulantım olmadı ilk zamanlar.ama aşırı sıcaklama ve iç sıkıntısı oluyodu bir de uyuklama hali tabi.güzel günlerdi yaaa,8 haftalıkken ağlamıştım aşırı sıcaklıyodum çünkü:)nasıl geçer 9 ay diye.geçti de 30 haftalık oldum:)ayy özlicem hamileliği yaaa:)
Ev sizinse hemen yaptır doğalgazı. Ben olduğum yerde kiracı olmama rağmen geçen yıl aralık başında yaptırdım. Ev sahibim sadece 1400 lira düştü. Geri kalan 3100 lirayı cebimden ödedim. Benim ev en üst kat her yeri açık istanbul bogazinin tüm soğuğu evde. Isı yalıtımı yok. Yaptırmasaydim oğlum çok hasta olurdu.Valla canım geçen kış ocak sonunda işe başlamıştım ben o dönemden beri hafta içi annemdeyiz annemin evi kaloriferli rahat ettik. Kendi evimde klima+elektrik sobasıyla idare ediyoruz. Ufaklık gelince hasta etmeyiz inşallah şimdiden korkuyorum. Gerçi kızım da kışı evde geçirdi sayılır ama o çok ateşli bi tip oğlan sıcağı sevmese bariKızımla evdeysem devamlı yapışık geziyoruz wc de bile rahat bırakmıyo yani o kadar. Bizim de tutturmalar, inatlaşmalar, olmayacak şeyleri istemeler başladı. 2 yaş sendromu bu olsa gerek dimi
Hayır canım maalesef bulamadı. Artık herşeyi akışına bıraktım. Elhamdulilah bir şekilde evi çekip ceviriyorum. Doğalgaz çok pahalı evde küçük çocuk olunca sürekli yanıyor.
Kimseden yardım almıyoruz hoş istesekte veren olmaz. Benim eşim bir evin bir oğlu başka çocukları yok ama anne ve babasının hiçbir faydası yok. Verselerde istemem sonra başıma vuruyorlar.
Sen şimdiden sürmeye başla. Ne yaparsan yap o meme uçları catlayacak ve ancak 40 yada 50 günde geçer. Emzirdikten sonra kuru tutmak acıyı yarayı hafifletiyor. Birde garmastan diye krem var bana oda iyi gelmişti
Canım herşey normal giderse normal doğum tercihin olsun. Benim ilki sezaryen şimdide sezaryen olacak ama olmasa bile bebek yan duruyor mecbur sezaryen olacakKızlar kızlar canım kızlar...
Doğum giderek yaklaşıyo.
Her sorana normal doğum istiyorum diyorum ama yaklaştıkça da tedirginliğim artıyo acaba dayanabilecek miyim diye...
Etrafımdaki arkadaşlara soruyorum hepsi sezeryan olmuş hiç normal doğum yapan yok poff
Sizde durumlar ne?
Slmlar
Kizlar biberon emzik ne alayim?
Hangi marka
Biberon kucuk boymu o uzunlardanmi diz aldiniz ya bi cogunuz banada tavsiye edecegibiz varmi:)
Kızlar kızlar canım kızlar...
Doğum giderek yaklaşıyo.
Her sorana normal doğum istiyorum diyorum ama yaklaştıkça da tedirginliğim artıyo acaba dayanabilecek miyim diye...
Etrafımdaki arkadaşlara soruyorum hepsi sezeryan olmuş hiç normal doğum yapan yok poff
Sizde durumlar ne?
Benim geceliğim vardı ama hiç giymedim.Genel anestezi ile sezeryan oldum.Once yeşil onlukle yatağa yatırıldım.Akşam 6 da sezeryana aldılar.Ayıldım gece 12 ye kadar ayağa kaldırmadılar daha sonra yuruttuler pijamamı giydirdiler.Yahu zaten şubat mart ayında gecelik giyicez altımız açık mı kalıcaz.Bide eve giderken tekrar pijamamı giyicez.Zaten ilk gün adım atarken ağrıyor.Bide ayağını elini kolunu kaldır indir.Benim bide anlamadığım birşey var heryer kan oluyor dışarı çıkıyor felan diyorsunuz ya benim olmadı.Kocaman hasta bezi koyuyorlar.Ondan kan sızması ancak 2-3 kere çiş yapar gibi kanamayla olur.Sezeryan da şart mı ki gecelik
Hahaa :) iyi demissinBurda bahsettiğim çok bilmiş bi kız varya, bekar ama kocakarı gibi
O şimdi arkamdan geliyodu dedi ki arkan baya büyümüş snein
Kendisi de sürekli diyette bu arada
Hiç yapmazdım ama sonunda bende dedim sizin bile büyüyo ben 2 canlıyım ( : morardı
Doğrudur canım.benim annem teyzem doğurana kadar istifra etmişler nerdeyse.hatta teyzeme sürekli serum verilirdi.çok şükür bende olmadı.ama işte sabah bulantısı oluyomuş ya bende de sabah darlanması,iç bunalması baygınlık oluyodu.midem bulananadığı için galiba:)Mide bulantisi kadr kotu bi asama yok bence...
Bidaha hamile kalicak olsam en cok o mide bulantisi doneminden korkarim
Yasamayanlar cok sanslisiniz
2 ay ise gitmek bile kabustu servise fln binemedim
aynen 2 takım emzirme özlelikle pijama aldım da gecelik almaıdm
Yleek götürcem ben zaten kansızım normal birine göre daha çabuk üşüyorum
annem de gecelık alırız demedı hıc aman ne bılım almıycam onuda kımse gecelıkte al demedı dur normal dogum yapan arkadasıma bı sorıyım :)
Ev sizinse hemen yaptır doğalgazı. Ben olduğum yerde kiracı olmama rağmen geçen yıl aralık başında yaptırdım. Ev sahibim sadece 1400 lira düştü. Geri kalan 3100 lirayı cebimden ödedim. Benim ev en üst kat her yeri açık istanbul bogazinin tüm soğuğu evde. Isı yalıtımı yok. Yaptırmasaydim oğlum çok hasta olurdu.
Güya kv ile aynı binadayiz. Ilk başta orada ısınıyorduk. Kadın dayanamadı burnumdan getirince bende gözü kararttim yaptırdım. Eşimle papaz olduk bu yüzden ama şimdi diyorki iyiki yaptirmisiz
Evet bir müddet daha çekeceğiz bu sıkıntıları. Sağlık olsun hepsi geçiyorİnşallah eşine hayırlı bir iş kapısı açılır canım ben de bir dönem tek başıma idare ettim bilirim zorluğunu. Kimseden bişey beklememek en iyisi zaten sonradan minnet duymana gerek kalmıyor. Yalnız gün gelip devran dönünce onlar senden isteme yüzünü buluyorlar kendilerinde ona sinir oluyorum
Valla çok geçmeden muhtaç oldu kv. Kustuk konuşuyorduk çocuğu alıp verirken konuşmaya başladık. Hemen benden borç istedi. Güya bu evler benim paramla mı donuyormus. Burnumdan getirmişti Kendi evi kira değil eline aylık 1800 lira geçmesine rağmen başı borctan kurtulmaz. 4000 lira istedi bende oğlumun küçük altınları vardı onları verdim 3800 lira tutmuş. Hala sıkışık hala sıkışık
Ne çok ortak yönümüz var Garmastan pomad benim de kurtarıcım olmuştu yaraları hatırlayınca hala göğüslerimden cızz diye bi sızı geçiyoYeniden o günlere dönücez bu kez fazla yara olmasa bari
Hahaa :) iyi demissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?