ikisini de alsam diyorum da fazla olur işte gerek yokOyle olur bosver :) bn ikisini de cok begendm bilemedm simdi hangsni versen
Aventin cam biberonlarından aldım ben.
Allah sizinde çoçuklarınızında rızkını bol versin canım.Hayır canım maalesef bulamadı. Artık herşeyi akışına bıraktım. Elhamdulilah bir şekilde evi çekip ceviriyorum. Doğalgaz çok pahalı evde küçük çocuk olunca sürekli yanıyor.
Kimseden yardım almıyoruz hoş istesekte veren olmaz. Benim eşim bir evin bir oğlu başka çocukları yok ama anne ve babasının hiçbir faydası yok. Verselerde istemem sonra başıma vuruyorlar.
Anaa benim oglum 1.80 olcek o zaman babasi kadarCanım atv de bir çocuk dr çocuğun boyuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı.
Anne ile babanın boyunu topla ikiye böl. Bebek erkek ise çıkan sonucun üzerine + 9 koy eğer bebek kız ise çıkan sonucun üzerine + 7 koy
Kızlar alt açma şimdi geldi
Beklediğimden güzel tavsiye ederim
Açık ve kapalı hali şöyle
Eki Görüntüle 1367774 Eki Görüntüle 1367775
Silinebilir bisey miymis gercekten?
Cok ince mi?
canım daha 8 aylık olmadık 32 haftam bu haftasonu doluyo pazartesi gidicem rapor almaya ya her zaman böyle olmuyo bu ara ara olmaya başladı dayanabildiğim kadar dayancam ki doğumdan sonra bebeğimle zaman geçireyim diye ama artarsa şikayetlerim çalışmam tabigerçi 8.ayın bitmiş.anladım şimdi bebek bundan sonra hızlı büyüyor artık ondan bu kadar ağrın oluyo demekki.
allah yardımcın olsun.ama keşke 32.haftan dolduğundan doğum iznini alsaydın. benim bu ay sonu 32.haftam doluyor doktorumla konuştum izni alıcam karda kıyamette çekilmez hele bide senin ağrıların var evde dinlenmen daha iyi
İnşallah bi sıkıntın olmaz dilediğin zamana kadar çalışabilirsin.canım daha 8 aylık olmadık 32 haftam bu haftasonu doluyo pazartesi gidicem rapor almaya ya her zaman böyle olmuyo bu ara ara olmaya başladı dayanabildiğim kadar dayancam ki doğumdan sonra bebeğimle zaman geçireyim diye ama artarsa şikayetlerim çalışmam tabi
evet canım ben aldım tansaştan indirimden 4 paket stokladımben canbebe alt açma istiyorum ama
her markette satılıyor mu ??
ben canbebe alt açma istiyorum ama
her markette satılıyor mu ??
offf çok işim var giremiyorum ne çok muhabbet ettiniz aklım sizde
evet canım ben aldım tansaştan indirimden 4 paket stokladım
kuzenimle whatsap dan konuşuyorduk
benimle dalga geçer gibi
resim istedi kilomu gördünüzz
oo sende hala bişey yok dedi neyse
o benim gibiyken 85 olmuştu
sonra konu ne zaman izne çıkıyorsuna geldi 100 kere söyledim ocak sonu diye
korkarım doğuma işten gidiceksin yazmaz mı
merak etme bişey olmaz doktor baktı risklerime dedim
gülme işareti yaptı
oldu bitti çalışmamla dalga geçerler kendileri ünv mezunu çalışmayı sevmeyen tipler benim hem maaşım güzel hemde işimi seviyorum diye çekemiyorlar...
Senin çocuğunu sendne çok düşünüyolar sanki, saçmalık
dogum sonrasına aktarmak demek ıstedım canımO tarihte calisiyosan ve rapor aldiysan5 yil zamanasimi var odenir ama bian once o yillarda isyerinin bagli bulundugu sgk ya git malum 2015 e girdik ileri aktarmayla ne demek istedini anlamadim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?