2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim çocuk fena olcak herkesi terleticek sorularla

Kocam yapmasın da kim yaparsa yasın
Az bi yamukluk olsa açar bi daha dener, çocuğa işkence resmen
Annem de yapar aslında ama alt açma götücez mi
alt acma mi ben cocuk hastanede kaka yapmaz diye bez bile koymamisim cantaya :) gercekten kim degistircek bebegin altini bakicilar mi refakatci mi

Benim de yakın arkadaşlarımdan biri hamile olduğumu duyduğunda eee artık bu yaz tatil yapamazsınız siz dedi:)her yıl yazlık tutup uzun uzun tatil yapardık,yazbaşı yaz sonu ufak otel tatilleri de yapardık.şok oldum nasıl içinde kalmışsa garibimin,hamilelik deyince aklına direk tatil geldi:)

alt acma mi ben cocuk hastanede kaka yapmaz diye bez bile koymamisim cantaya :) gercekten kim degistircek bebegin altini bakicilar mi refakatci mi

Bez koy dedi ablam
Tüm paket yer kaplar, aç içinden 1-2 tane at çantaya geriisni yakın marketten alırız zaten dedi
İlk hemşire bezler herhalde, sonra refakatçilerimiz

Yazarken bende kendime gülüyorum aslında ama hani biz dikişli olcaz biz bezlemicez herhalde bebekleri
Ah canım ilk bezlerini onlar bağlıyor daha sonra beslenmeye götürdük lerinde de kontrol ediyorlar gerekirse değiştiriyor lar ama sizede bez veriyorlar. Ben kendim bezledim. Giyindirdim. Kv vardı yanımda küçük bebeğe dokunamiyordu. Ben zaten hiç yatamadim

Kıskanmış demek, oh oldu diye düşünüyo aklınca

Bu kızda seni gördükçe diyet yapasım geliyo diyodu, hamile kalınca artık sende kilolu olucan diye sevindi

Küçük bebeğe dokunamıyorum yalanını atan refakatçi de olmaısn
Küçük bebeğe dokunmadıysa kendi çocuklarını kim büyütmüş acaba
Ablamın kaynanası da böyle
Gelir yardımdan çok kendine baktırır

Komsu teyzeye gittik diger komsularla. Yasli basli kadin tek basina yasiyor. Evinde bir toz bile yoktu.
Ay kendimden utandim..
Eski gunlerimi ozledim bi o yana bi bu yana kosturdugum gunleri ozledim

Taktığın toz olsun Meltem doğuma bişey kalmadı doğumdna sonra her yeri bal dök yala yaparsın kesin cif likit jel gibi hatunsun sen

Ben eskiden de pek titiz değildim o yüzden fark etmedi pek

canım ben sezeryan oldum.Hastanede 1 gün kaldım. Önemli olan gazını çıkarabilmek. Gazın çıkmazsa yatııyorlar.

sezeryan oldugum halde göbeğimi sardım. Hiçte sarkmadı.

normal dogum yapan arkadaşım var. Göbeği önünde çok kötü duruyor. Kesiği var alttan. cinsel hayatı 3-4 ay sonra başlamış korkmuş.Sonuç olarak bünyeden bünyeye değişiyor.Herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bi kaide yok ki...

Ama isterim ki; normal dogum olsun.Benim ki mecburiyetten oldu.

Komsu teyzeye gittik diger komsularla. Yasli basli kadin tek basina yasiyor. Evinde bir toz bile yoktu.
Ay kendimden utandim..
Eski gunlerimi ozledim bi o yana bi bu yana kosturdugum gunleri ozledim
merak etme canım az kalıyor hepsınden daha fazla kosturucaksın :) kosturucaz

Taktığın toz olsun Meltem doğuma bişey kalmadı doğumdna sonra her yeri bal dök yala yaparsın kesin cif likit jel gibi hatunsun sen

Ben eskiden de pek titiz değildim o yüzden fark etmedi pek

merak etme canım az kalıyor hepsınden daha fazla kosturucaksın :) kosturucaz

Kizlar bu miskinlik halleri benim psikolojimi bozdu ya bi de milletin evini tertemiz gorunce uyuz oluyorum :)

Tek çocuğu eşim onuda kırkı çıktıktan sonra annesine bırakmış. Kv çalıştığı için. Zaten hastanede çok sıkıldı. Ilk gece ben kendim uyuyamadim 2. Gecede onun horlamasindan uyuyamadim.
Ben çalışmaya baslayincaya kadar hiç bir şey yapmadı. Calismaya başlayınca yaptı. Şimdi oğlum büyük abdestini yapar bana sormadan götürür poposunu banyoda yıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…