- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
ben baby me aldım e bebekden 10 luben canbebe alt açma istiyorum ama
her markette satılıyor mu ??
alt acma mi ben cocuk hastanede kaka yapmaz diye bez bile koymamisim cantaya :) gercekten kim degistircek bebegin altini bakicilar mi refakatci miBizim çocuk fena olcakherkesi terleticek sorularla
Kocam yapmasın da kim yaparsa yasın
Az bi yamukluk olsa açar bi daha dener, çocuğa işkence resmen
Annem de yapar aslında ama alt açma götücez mi
Benim de yakın arkadaşlarımdan biri hamile olduğumu duyduğunda eee artık bu yaz tatil yapamazsınız siz dedi:)her yıl yazlık tutup uzun uzun tatil yapardık,yazbaşı yaz sonu ufak otel tatilleri de yapardık.şok oldum nasıl içinde kalmışsa garibimin,hamilelik deyince aklına direk tatil geldi:)hahaha tam birbirinizi bulmuşsunuz sizin kızdan ne sorular çıkar Allah bilir
hemşireler değiştiriyor çoğu özelde canım ya da yanında kim varsa bizim yapacak halimiz yok sonuçta kocalar yapar alışsınlar
kıskançlar benim de aynı oldu kendileri istemiyormuş daha hayatlarını yaşıcaklarmış öyle diyorlar.bekarlarda hemen yapmazlarmış da bilmem ne. bende öyle diyordum ama Allah nasip etti verdi napim siz yapmazsınız dedim
bitane çantaya koymalıHastanede bebeği kim bezliyo hemşireler mi
Yine buldum bi tuhaf soru
Alt açma götürcek miyiz
alt acma mi ben cocuk hastanede kaka yapmaz diye bez bile koymamisim cantaya :) gercekten kim degistircek bebegin altini bakicilar mi refakatci mi
Ah canım ilk bezlerini onlar bağlıyor daha sonra beslenmeye götürdük lerinde de kontrol ediyorlar gerekirse değiştiriyor lar ama sizede bez veriyorlar. Ben kendim bezledim. Giyindirdim. Kv vardı yanımda küçük bebeğe dokunamiyordu. Ben zaten hiç yatamadimYazarken bende kendime gülüyorum aslında amahani biz dikişli olcaz biz bezlemicez herhalde bebekleri
Benim de yakın arkadaşlarımdan biri hamile olduğumu duyduğunda eee artık bu yaz tatil yapamazsınız siz dedi:)her yıl yazlık tutup uzun uzun tatil yapardık,yazbaşı yaz sonu ufak otel tatilleri de yapardık.şok oldum nasıl içinde kalmışsa garibimin,hamilelik deyince aklına direk tatil geldi:)
Ah canım ilk bezlerini onlar bağlıyor daha sonra beslenmeye götürdük lerinde de kontrol ediyorlar gerekirse değiştiriyor lar ama sizede bez veriyorlar. Ben kendim bezledim. Giyindirdim. Kv vardı yanımda küçük bebeğe dokunamiyordu. Ben zaten hiç yatamadim
Komsu teyzeye gittik diger komsularla. Yasli basli kadin tek basina yasiyor. Evinde bir toz bile yoktu.
Ay kendimden utandim..
Eski gunlerimi ozledim bi o yana bi bu yana kosturdugum gunleri ozledim
Ben de sanirim 10 gun falan erken gelcek diye sezryn istiyorum. Basta kesin sez diyodum simdi aradayim...
Sezaryanin bana gore dezavantajlari:
Gibek hemen toplanmiyomus
2 gun hastanede kaliosun
Agrin sizin daha cok oluo
Normal dogum cekincelerim:
Dogum sirasinda nefes almasinda kalp atisinda fln sorun olursa korkusu
Gereksiz yere kesi atmalari
Kesi atilmasinin cinsel hayati olumsuz etkileme durumu (bole bise var mi yok mu bi dogru duzgun ogrenemedim)
Kanimda da enfeksiyon var gecmedi, bebek ne kadar etkn glse o kadar ii, zarar gorme ihtimali ortadan kaldar diye de sez istyrm
merak etme canım az kalıyor hepsınden daha fazla kosturucaksın :) kosturucazKomsu teyzeye gittik diger komsularla. Yasli basli kadin tek basina yasiyor. Evinde bir toz bile yoktu.
Ay kendimden utandim..
Eski gunlerimi ozledim bi o yana bi bu yana kosturdugum gunleri ozledim
Ah anneler olmasa yandık zaten ( :
Ben bizim doktorun yerine gelen doktora gidicem
Son dk hiç bişey bulamam ki.. Bari hastaneyi biliyorum
Doğru söylüyorsun canım mantikli olan o.
Beyaz olsun 10 lira fazla olsun ( :
Taktığın toz olsun Meltemdoğuma bişey kalmadı doğumdna sonra her yeri bal dök yala yaparsın kesin cif likit jel gibi hatunsun sen
Ben eskiden de pek titiz değildim o yüzden fark etmedi pek
merak etme canım az kalıyor hepsınden daha fazla kosturucaksın :) kosturucaz
çok iyi happy center e migrosa falan bakıyım bende kaçtane var içinde..
Fesatlardan korkarım,Allah onlardan korusun insanı.Kıskanmış demek, oh oldu diye düşünüyo aklınca
Bu kızda seni gördükçe diyet yapasım geliyo diyodu, hamile kalınca artık sende kilolu olucan diye sevindi
yok canım abartma keyfini cıkar. eminim evınde temızdır :)Kizlar bu miskinlik halleri benim psikolojimi bozdu ya bi de milletin evini tertemiz gorunce uyuz oluyorum :)
Tek çocuğu eşim onuda kırkı çıktıktan sonra annesine bırakmış. Kv çalıştığı için. Zaten hastanede çok sıkıldı. Ilk gece ben kendim uyuyamadim 2. Gecede onun horlamasindan uyuyamadim.Küçük bebeğe dokunamıyorum yalanını atan refakatçi de olmaısn
Küçük bebeğe dokunmadıysa kendi çocuklarını kim büyütmüş acaba
Ablamın kaynanası da böyle
Gelir yardımdan çok kendine baktırır
Akşam oraya doğru geçicem ama kapanmış olur belki. Bi bakayım ona da. Hatta arayıp soriim du :)englısh homel de bakabılırsınız cnm sen tantavıde oturuodun dıme ben santralde yenı acılan subesınde salı gunu gordum
Amin uzak durmak lazım böyle tiplerden. Senin bu rahatsızlıklar bile başkalarının hasetlikleri yüzünden olmasın. Oku valla kendineFesatlardan korkarım,Allah onlardan korusun insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?