2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim çocuk fena olcak herkesi terleticek sorularla

Kocam yapmasın da kim yaparsa yasın
Az bi yamukluk olsa açar bi daha dener, çocuğa işkence resmen
Annem de yapar aslında ama alt açma götücez mi
Az önce iki çocuklu arkadaşımla hast.çantası listesi yaptık. Alt açma al dedi hatta bebeği yatiracağın hast.deki yatagina da ondan koy bebeği öyle yatır dedi

Fesatlardan korkarım,Allah onlardan korusun insanı.

Bu 1 yıl olucak yeni başladı, diğer şubeden geldi
Her şeyi merak eder herkesi soruşturur merak eder kim niye geç gelmiş
İşyerinin ispikçisi oldu
Onu gören kaçıyo, bakışları korku filmi gibi diyolarda
Maalesfe benim kata geldi ben kaçamıyorum

Hamile olan komsumla da tanismis oldum. Kadin agladi ya kimsem yok diye. Ne annesi ne kaynanasi ne gorumce ne kardes kimse gelmiyomus dogumuna. Hem de sezeryan.. emekli olan bi komsum var o dedi ben bakarim sana diye ay cok uzuldum ya..

Kizlar bu miskinlik halleri benim psikolojimi bozdu ya bi de milletin evini tertemiz gorunce uyuz oluyorum :)
Boşver meltem dinleniyoruz işte.hamilelik öncesi akşamları hiç oturamazdım.masa topla evi topla çamaşır at ertesi güne yemek ayarla,işe ne giyceğini ayarla vs.eşim hep kızar offf yeter yapma artık gel yanıma derdi.boğasım gelirdi onu:)ben yapmasam kim yapçak derdim içimden.geçen akşam eşim koşturuyo:)yemek masa arada çamaşır çıkardı vs başladım offlamaya.amma bitmez işin varmış otur azcık yanıma ya sıkıldım ben dedim.bi bakış attı bana ödüm koptu:)sonrada güldü offf ne zormuş senin hayatın yaa demeye başladı:)

Bez koy dedi ablam
Tüm paket yer kaplar, aç içinden 1-2 tane at çantaya geriisni yakın marketten alırız zaten dedi
İlk hemşire bezler herhalde, sonra refakatçilerimiz

Ben cantaya sigicak kadar koyucam biseleri...
Ya lazim olursa dediklerimi de arabanin bagajindaki bi cantaya yedekliycrm

Ablamın kayınvalidesinin 3 çocuğu var, kendi büyütmüş
Ama köyde yaşıyo, buraya sözde doğum zamanı yardıma diye gelip eh şehre gelmişim diyip postu seriyo
Bebek elime yakışmıyo der, mutfakta da hiç bişeyin yeirnei bilmyiorum bi bakıver der çağırır ablamı
Eee niye gleidn madem ?
Şehir dışından geldiği içinde yatılı kalıyo
O gelmese annem kalır gül gibi de bakar ama İstanbul'a gezme derdine geliyo işte
Annem de kalabalık olmaısn diye gündüz gidip akşam dönüyo ama ters bi yerde oturuyo ablam 2-3 vesait

Miskinlik demişken; bu ara kötü bi huy edindim
Mutfağı dağınık bırakıyorum hep. Biriktiriyorum 2 gün. Çok kötü bi huy valla

Az önce iki çocuklu arkadaşımla hast.çantası listesi yaptık. Alt açma al dedi hatta bebeği yatiracağın hast.deki yatagina da ondan koy bebeği öyle yatır dedi
Ben de aynı şeyi düşünüyorum.pratik alt açma denilenden aldım.onu hastane beşiğine koycam kısmet olursa..

gucum olsa butun evi temizlicem simdi ama yok..
Benimki de oyle haftasonu bitlikte temizlik yapiyoruz ne zormus kadin olmak diyor..
temizlikle bitse iyi..
evin temiz olsun yemek hazir olsun camasirlar utulu olsun suslen puslen bi de calisiyosan ohoooo

yine de memnun olmaz kimse..

Hamile olan komsumla da tanismis oldum. Kadin agladi ya kimsem yok diye. Ne annesi ne kaynanasi ne gorumce ne kardes kimse gelmiyomus dogumuna. Hem de sezeryan.. emekli olan bi komsum var o dedi ben bakarim sana diye ay cok uzuldum ya..

Deseydin benimkiler var da fayda yok zarar çok ( :

Bizim çektiğimizin yanında devede kulak
kesınlıkle yok dogunca baba oldugunu anlayacaklarmıs anlasınlar anyayı konyayı gecen esıme ruyamda dıyorum kii 2 paket bez alalım bırını yanımıza alırız hastanede bırınıde arabada bırakırız artık bez bende nasıl bır psıkolojı yarattıysa

Ablan yüz vermesin. Surat assin. Kendi derdi yetmiyormuş gibi birde onun boğazını düşünecek. Annen olmasaydı vay haline

Valla ilk evlendiğimde çok gazlıydım,annem gibi olmaya çalıştım hep.bigün eşim çıkıştı bana bu ne ya başkanlığa oynuyosun sanki senden bunu kimse istemiyoki,sen böyle tükenirsin söyliyim dedi.ben de bi nebze rahatlamıştım.bazı takıntıları attım.ama temizlik ve düzen devam ediyo.yapamasam da yaptırıyorum.eşim de benim düzeni almış iyice, çok mutlu oluyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…