2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde araba yok, eşim en yakın marketten bulsun kalanı napim

Aman bez kadar kolay buluncak bisey mi var zt. En kotu herhastanenin dibinde eczane vardir ordan aliveririz...
Annemler ben dogucagim zmn ilk cocuk tecrubesizligiyle cantayi almadan mi gitmisler arabada mi birakmislar ne...
Annem baska birinden borc almis benim ilk bezimi :)

Temizlik ve duzen iyidir.. ben takintili degilim ama bi isim varken oturamiyorum. Simdi mecbur oturuyom da batiyo koltuk sanki :)

Ablan yüz vermesin. Surat assin. Kendi derdi yetmiyormuş gibi birde onun boğazını düşünecek. Annen olmasaydı vay haline

Bazısı arsız oluyo surat assanda anlamıyo
İyi niyetli olsa bir bilmezsin ikinci gün görürsün yağı salçayı nerde dimi
Mahsus yapıyo

Neyse ki çocuklar büyüdü bile, daha gelemiyo
Kocası göndermiyomuş tek doğum sebebiyle gelince de suyunu çıkarıyomuş işte

Onlar babalığı anlayana kadar biizm annelikten belimiz koptu valla
Ne yapsalar az

Allah iyiliğinizi versin evde tek basımayim. Baya sesli güldüm. Özellikle şu bakış atma korkma kısmı :)

İzne çıkınca süslemeye ağırlık veririm belki
50 magnet dışında bişey yapmaıdm
Bu hastane süslemiyosa oda için ben süs götiriyim bari

Hasir husur rahatsiz etmez mi o
Hijyen acisindan mi goturuyosunuz, ben de evden nevresim goturiym bari
Yok o öyle bişi değil.üstü havlu altıda alez gibi.ben makinede yıkadım hatta pratik denmesinin nedeni ince olması sanırım,pofuduk değil.bana rahat gibi geldi ne bileyim:)

ben baby me aldım e bebekden 10 lu
ondanda aldım 1 paket baya bi almam artık

ayyy nasıl içine otrurmuşşş yazıkk

Kizlar bu miskinlik halleri benim psikolojimi bozdu ya bi de milletin evini tertemiz gorunce uyuz oluyorum :)
ayyy bende öyleyim ya birine gidince direk kıyaslama yapıyorum hamileyken nasıldı acaba diye sanki benim evi afedersin b.k götürüyo gibime geliyor aslında abarttığım kadar değil ama ne bilim alışık olmadığım için heralde h.sonu temizlicem inşallah

ben gecen hastaneden donerken ugradım sonra santralden carsıya dogru alısverısımı bıtıre bıtıre geldım :)
Ben bay pimpirikle evli olduğum için gündüz çıkamıyorum tek başıma :)
Akşam da heryer kapanmış oluyo. Gecelik felan bakmam lazım benm de. Neyse, gebelik okuluna başladığım iyi oldu. Okuldan sonra kocamla bulusup gündüz vakti bişiler bakarım artık.

Dün trendyolda cok iyi indirim vardı. Sebamed ürünlerinde özellikle. Emzirme südyenleri de uygundu baya. 16 liraydı tanesi. Aldım 3-4 tane.

Ben de netten yapıyorum işte alışverişi çoğu zaman :)

BUGÜN TEMİZLİK GÜNÜM ELİM KOLUM KALKMIYOR İNAN SÜPÜRSEM YETİCEK..

Allah iyiliğinizi versin evde tek basımayim. Baya sesli güldüm. Özellikle şu bakış atma korkma kısmı :)
:)))off benim dertlerim bitmedi ki...napsın kocacım..yılın hamile kocası seçilir valla.ama bi yandanda baya bi anladı kadına dünyanın kaçbucak olduğunu:)

Hamile olan komsumla da tanismis oldum. Kadin agladi ya kimsem yok diye. Ne annesi ne kaynanasi ne gorumce ne kardes kimse gelmiyomus dogumuna. Hem de sezeryan.. emekli olan bi komsum var o dedi ben bakarim sana diye ay cok uzuldum ya..
Bende üzüldüm şimdi. Kimsesizlik çok zor bişi. BoğazıM düğümlendi resmen burayı okurken de bi gülüyorum bi ağlıyorum.Hiç yakın arkadaşı da mı yokmuş refakat edecek Bu arada bana kk aşılayan iki doğum yapmış çok yakın kankamdi.Bilmediğim bi çok şeyi öğrendim kıyaslama şansım da oldu.Genelde yalnız olduğum içinde hiç sıkılmadım hem.Sen o arkadaşa kk nü aşıla hem faydali hem eğlenceli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…