2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben annemle cıkıyorum zaten yanlız yapmam bılen bırı olması daha ıı butun alısverıslerımı annemle yaptım zaten bebek ıcın ınternetten ıkıdefa butık bebeden kıyafet aldım bırde dun sebamed ın yuz kremı ıle banyo sapkası aldım gerı kalanlar hep piyasadan ama eksıklerımde bıttı sukur.

Beni annemle de göndermez. Ay bayılcam, bi doğursam da kurtulsam. Adam yan odada olsam güvende değilmişim gibi hissediyo. Geçen gün gebelik okuluna gidecekken beni tembihliyodu, ayakkabımı kim giydircekmiş de, uzun çekeceği yanıma almam gerekiyomuş. Çantama koycakmışım. Eğilmemeliymişim haha :)

Aslında ben de cogu seyi dışardan aldım eşimlee
Ama netten de aldık baya. Ben de düñ sebamed in ürünlerini aldım trendyoldan. Çoook ucuzdu orda. 500 ml şampuan dışarda 41 lirayken orda 29 liraydı.

Ben de 2 emzirme südyeni ve 1 emzirme atleti aldım. Yeter yaa.

Miskinlik demişken; bu ara kötü bi huy edindim
Mutfağı dağınık bırakıyorum hep. Biriktiriyorum 2 gün. Çok kötü bi huy valla
Ehe ehe iyiymiş Benin amerikan mutfak hiç öyle şansım yok ha birde üzerine aşırı titiz bir eşim var.Ama yardimcida olur yapamadığı yerde bende yapmamışsam kızar.

Yok o öyle bişi değil.üstü havlu altıda alez gibi.ben makinede yıkadım hatta pratik denmesinin nedeni ince olması sanırım,pofuduk değil.bana rahat gibi geldi ne bileyim:)

O kullan at değil, 8 li 10 lu dedikleri kullan at
Seninkini biliyorum aynı aleze benziyo kullanışlı
Benimki de onun silinebilir versiyonu katlanıyo

Ehe ehe iyiymiş Benin amerikan mutfak hiç öyle şansım yok ha birde üzerine aşırı titiz bir eşim var.Ama yardimcida olur yapamadığı yerde bende yapmamışsam kızar.

Ouvv hiç şansın yok o zamam :)

Bu gün toplamazsam benimki söylene söylene girip toplar
Günah yaa kalkıp toplayayım bari :)

ben sebamed yağı pişik kremi 500 ml lik sampuanı 76 tl ye aldım ayrıca sabunu 13 tl lansınoh kremı de 26 tl ye aldım

Kullan at alt açmalardan da dalin almıştım ben.10 lira falandı galiba.koltuğa bişi döküldü kuruyana kadar kullandık bitane.çok çabuk eskidi sanki...

Sezaryende bebek acisindan riskler en aza iniyor diyo
Bi de normal dogumda rahimde sarkma, gevseme sonucu idrar kacirma fln dio

Ama iyilesme sureci sez.da daha uzun

Puff metnin sonuna dogru yi e sezaryene kaydim ben:)
Bende lafta normal isteyip bu ye olarak asla kaldiramayacagimi o korku ile zaten beni otomatikman sezeryana alırlar diyorum. Hast.de kan aldırırken tansiyonum oynuyor renk atıyorum. LaboraNT bayanda dedi sen normal doğum yapamazsın diye.PataVatsizca ama onu umursama cak durumda da degildim

ben sebamed yağı pişik kremi 500 ml lik sampuanı 76 tl ye aldım ayrıca sabunu 13 tl lansınoh kremı de 26 tl ye aldım
Pişik önleyici krem de vardı, pişik tedavi edici de :)

Önleyici aldım ben. Her gün bi bezlemede sürerim pişik olmasın diye. Her seferinde de sürülmez tazecik cilde.

Bebeginin kordon kanini saklatmayi dusunen ve bu konuyu arastiran var mi?
Canım ben onu araştırdım. Kordonkanı bankası ile görüştüm.Tek merkezi Ankara'da ama İstanbul'da ve sanırım diğer illerde de temsilcileri mevcut. Doğum yapmadan 1-2 ay öncesinde hbr vermelisin.Doğum yapacağın günü belirtiyorsun,eğer ki acil doğuma girsen de doktorunu ve kurumun yetkililerini bilgilendiriyorsun,doğum esnasında kordon kanını en az 15 ml olarak aldıklarını belirttiler.Sağlık bakanlığının belirttiği süre sanırım 12 yılmış.Allah gerek etmesin ama lazım olduğunda uygun şartlarda istediğin zaman teslim ediyorlar.Özellikle kemik iliği naklinde ve bazı kanser tedavilerinde kullanıldığını belirttiler.İlk olarak 3000 TL civarında bir rakam ödüyorsun,sonrasında 1-3-5-10 yıllık depolama tutarı alıyorlar.

Pişik önleyici krem de vardı, pişik tedavi edici de :)

Önleyici aldım ben. Her gün bi bezlemede sürerim pişik olmasın diye. Her seferinde de sürülmez tazecik cilde.
valla kız en cok bunlar kullanılıyor dedı losyon mosyon almadım
bir arkadasım yuz kremınıde tavsıye etmıstı onu almayı unutmusum
onuda internnetten dayanamadım aldım.

Ouvv hiç şansın yok o zamam :)

Bu gün toplamazsam benimki söylene söylene girip toplar
Günah yaa kalkıp toplayayım bari :)
O değilde ben forumu okumaktan oturup kalıyorum. Evde hiç bişi yapmaz boşlar oldum ama buradan da kopamiyorum

valla kız en cok bunlar kullanılıyor dedı losyon mosyon almadım
bir arkadasım yuz kremınıde tavsıye etmıstı onu almayı unutmusum
onuda internnetten dayanamadım aldım.
Trendyolda bitek yüz kremi, şampuan ve pişik önleyici vardı onları alabildim. Losyon yerine bebe yağı kullansam olmaz mı ki ?
Ay bi de bebedorun 80 li gögüs pedi vardı ıslak mendil hediyeli. 14.90 dı. Çok uygun geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…