2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O değilde ben forumu okumaktan oturup kalıyorum. Evde hiç bişi yapmaz boşlar oldum ama buradan da kopamiyorum
Bende dinleniyorum ütü yaptım. Oğlumun bütün kıyafetlerini hâlâ utulerim kızla birleşince nasıl olcak bilmiyorum. Kp geldi oğlumu indirdi aşağı bende uzandım

ben almadım dıcektım :) pardon ben sampuan sabun pspık kremı yag aldım bıde yuz kremı aldım canım :)

ben lansinohun aldım hiç kokmuyo arkadaşım başka marka almış o da dedi lansinohadan başka alma ahır gibi kokuyolar diye

dün akşam ilk kez ağrım oldu bebiş aşağı doğru baskı yaptı sanki çıkmak ister gibi.. kitlendim bi an.ağrılarım başlıycak zannedersem benimkide yavaştan.. ayın 23de dolucakmış benim 32.haftam o zaman alıcam izni zaten. artık her hafta daha ağırlaşıcam bebiş büyüdükçe..allah sanada kolaylık versin anladım yani dün akşam ağrım oluyo diyen herkesi .. sanki hep içerde öyle kalıcakmış gibi geliyodu :)))

Slmlar
Kizlar biberon emzik ne alayim?
Hangi marka
Biberon kucuk boymu o uzunlardanmi diz aldiniz ya bi cogunuz banada tavsiye edecegibiz varmi:)
Biberon Dr.Browns aldım ,küçük olandan.Plastik olandan almışım,şimdi cam olanından alacağımi bence sen direk cam al.Kendi tutana kadar cam,sonrasında plastik olanı kullanmak gerekiyormuş.Emzik de Philips Avent aldım.

Bana da bazen bi sancı gleiyo soğuktan mı bebektne mi bilmem ama korkuyorum işte acaba doğum sansıcısı nasıl bişey diye

Nasıl 2. doğunca anlıyolar jetonlarının paraşütlü olduğunu biliyoduk ta 1.ci de naısl düşmüyo onu anlamadım
Hemde ikinci çocuğu ile ilk çocuğu arasında 6 yaş farkı olan bir arkadaşı söylemiş. Ben başka arkadaşlarından da duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…