Bende dinleniyorum ütü yaptım. Oğlumun bütün kıyafetlerini hâlâ utulerim kızla birleşince nasıl olcak bilmiyorum. Kp geldi oğlumu indirdi aşağı bende uzandımO değilde ben forumu okumaktan oturup kalıyorum. Evde hiç bişi yapmaz boşlar oldum ama buradan da kopamiyorum
Sen bi de benm gibi gece kuşuydun di miO değilde ben forumu okumaktan oturup kalıyorum. Evde hiç bişi yapmaz boşlar oldum ama buradan da kopamiyorum
ben almadım dıcektım :) pardon ben sampuan sabun pspık kremı yag aldım bıde yuz kremı aldım canım :)Trendyolda bitek yüz kremi, şampuan ve pişik önleyici vardı onları alabildim. Losyon yerine bebe yağı kullansam olmaz mı ki ?
Ay bi de bebedorun 80 li gögüs pedi vardı ıslak mendil hediyeli. 14.90 dı. Çok uygun geldi bana
BendeSen bi de benm gibi gece kuşuydun di mi
Ben de telden takip ediyorum. Pc acmaya üşeniyorum
evet su anda solumda ve rahatsız edıyor :)kızlar sizinde karnınızın bi tarafına bebek toplanıyormuş gibi bi sertleşme oluyor mu ?
Güle güle kullansın o zaman yavrularımız :)ben almadım dıcektım :) pardon ben sampuan sabun pspık kremı yag aldım bıde yuz kremı aldım canım :)
ben lansinohun aldım hiç kokmuyo arkadaşım başka marka almış o da dedi lansinohadan başka alma ahır gibi kokuyolar diyeKizlar eğitimde lanolinli gogus kremi onermediler. Cunku kokusu agirmis. Bebeklerin emmek istememesine neden olabiliyormus. Bir de ne kullanirsaniz kullanin silin dediler. Bu arada notlarimi temize geciyorum. Tabi daha bitmedi egitim. Isteyenlere mail adreslerinizi gonderirseniz taratip ya da resim cekip gonderirim. Ama ancak 1-2 hafta sonra. Okullarin kapandığı son hafta musait olurum.
Yattığım yerden laptopla zor olur diye :)
bilmiyorum ki zeytinyağıda kullanabılırmısız aslında ama ben yınede aldımGüle güle kullansın o zaman yavrularımız :)
Sabun almadım ben. Yağ ile losyon arasında ne fark var acep ?
kızlar sizinde karnınızın bi tarafına bebek toplanıyormuş gibi bi sertleşme oluyor mu ?
dün akşam ilk kez ağrım oldu bebiş aşağı doğru baskı yaptı sanki çıkmak ister gibi.. kitlendim bi an.ağrılarım başlıycak zannedersem benimkide yavaştan.. ayın 23de dolucakmış benim 32.haftam o zaman alıcam izni zaten. artık her hafta daha ağırlaşıcam bebiş büyüdükçe..allah sanada kolaylık versin anladım yani dün akşam ağrım oluyo diyen herkesi .. sanki hep içerde öyle kalıcakmış gibi geliyodu :)))canım daha 8 aylık olmadık 32 haftam bu haftasonu doluyo pazartesi gidicem rapor almaya ya her zaman böyle olmuyo bu ara ara olmaya başladı dayanabildiğim kadar dayancam ki doğumdan sonra bebeğimle zaman geçireyim diye ama artarsa şikayetlerim çalışmam tabi
Babalık hissini 2. Doğunca anliyorlarmis canım. Eşimin 2. Çocuğu olanlar söylüyor. Bende bir umut 2 . nin doğmasıni bekliyorum
Nasıl 2. doğunca anlıyolar jetonlarının paraşütlü olduğunu biliyoduk ta 1.ci de naısl düşmüyo onu anlamadım
Biberon Dr.Browns aldım ,küçük olandan.Plastik olandan almışım,şimdi cam olanından alacağımi bence sen direk cam al.Kendi tutana kadar cam,sonrasında plastik olanı kullanmak gerekiyormuş.Emzik de Philips Avent aldım.Slmlar
Kizlar biberon emzik ne alayim?
Hangi marka
Biberon kucuk boymu o uzunlardanmi diz aldiniz ya bi cogunuz banada tavsiye edecegibiz varmi:)
Bana da bazen bi sancı gleiyo soğuktan mı bebektne mi bilmem ama korkuyorum işte acaba doğum sansıcısı nasıl bişey diyedün akşam ilk kez ağrım oldu bebiş aşağı doğru baskı yaptı sanki çıkmak ister gibi.. kitlendim bi an.ağrılarım başlıycak zannedersem benimkide yavaştan.. ayın 23de dolucakmış benim 32.haftam o zaman alıcam izni zaten. artık her hafta daha ağırlaşıcam bebiş büyüdükçe..allah sanada kolaylık versin anladım yani dün akşam ağrım oluyo diyen herkesi .. sanki hep içerde öyle kalıcakmış gibi geliyodu :)))
yandık o zaman :) birinciyi büyütebilsek kazasız belasızz
hahahahaNasıl 2. doğunca anlıyolar jetonlarının paraşütlü olduğunu biliyoduk ta 1.ci de naısl düşmüyo onu anlamadım
Hemde ikinci çocuğu ile ilk çocuğu arasında 6 yaş farkı olan bir arkadaşı söylemiş. Ben başka arkadaşlarından da duydumNasıl 2. doğunca anlıyolar jetonlarının paraşütlü olduğunu biliyoduk ta 1.ci de naısl düşmüyo onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?