2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum iznindeyken yuklenemem ben kocama.sabah ben evde kalicam o ise gidecek.uykusuz bırakmam onu. Izın den sonrada bakarız insallah şu yeni kanun çıkar

valla sanki öyle.... benimki erken çıkacaksa seninki mutlu madem hava değişimi istemiycek kalcak içerde herhalde... :))
Kalsın yaa çok tırsıyorum zaten :)
Hamilelik güzel. Kocamın ilgili hizmeti güzel
Zaman geçmesin bi süre dursun hehe :)

Böyle diyorum ama hamilelik yordu. Ay bi doğsalar dediğim de oluyo sık sık :)

Kızlarrr kurumsal bir firma iş görüşmesi için aradı ama bu göbişle gitmenin bi mantığı olmadığı için hamile olduğumu belirtip gelemiyorum dedi. Ama şu an içim içimi yiyor.
Neden Geri ceviriyorsun enaz indan git tanış. Durumunu anlat.dogumdan sonra yeni bir açık çıkar. Adamlar yine seni arar.ben is arama sürecimde kabul etmeyeceğim teklif için bile istanbul a gittim geldim görüşmeye cagirdilar biletimi aldılar. Özelikle firma iyiyse kabul etmeyeceğini bilsen bile git bir tanış akılda kal

Herkese merhabalar bugün hiç giremedim, komşumun annesi geldi sabah kalkıp yemeklerimi yaptıktan sonra biraz börek yaptım öğleden sonrada onu ziyaret ettim.Sizler nasılsınız ? Buarada yarın randevumuz var şimdiden heyecan başladı

Kalsın yaa çok tırsıyorum zaten :)
Hamilelik güzel. Kocamın ilgili hizmeti güzel
Zaman geçmesin bi süre dursun hehe :)

Böyle diyorum ama hamilelik yordu. Ay bi doğsalar dediğim de oluyo sık sık :)
ya valla benimki odun olduğundan öyle yardım felan etmez hizmet felan mümkün değil. ama bence bir an önce gelsin bende eski halime geri döneyim istiyorum.hemen gelsin hemen büyüsün bende hep aynı kalıyım hiç yaşlanmıyım.

Çıkma bencede sonra çok lazım oluyor o haftalar. Bende nasipse çalışacağım 37. Haftaya kadar.
bencede doğumdan sonra daha çok lazım olucak bende bi aksilik olmaxsa çalışıcam zaten hastanede çalışıyorum bişy olsa üst kata çıkaracaklar evden daha güvenli :))

ben norml doğum istiyorum ama kısmet sanırım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Evet bir müddet daha çekeceğiz bu sıkıntıları. Sağlık olsun hepsi geçiyor
umarım bebeğinizin nasibine iş bulur o nasibiyle gelicek

Erkek bebek sahibi olacaklar sunneti nezaman dusunuyorsunuz?
mümkünse doğumdan sonra doktora sorcam ne zaman derse çok uzatmadan yapıcam allah kısmet ederse. bildiğim kadarı ile doğumdan 10gün sonra yapılıyor. büyüyünce yapmak gibi bir planım yok ne bebeğe ne kendime böyle bişi yapamam saçma gelcek belki korkuyorumda bebekken yaparım hatırlamaz dedim kendimce ama kısmet.

canım maille durumumu izah ettim iş yerinde olduğum için telefon ile detaylı bilgi veremiyorum izin sonrası sizin bünyenizde çalışmak isterim dedi. Bayanda aradı tekrar dürüst olduğunuz için teşekkür ederim. Doğum sonrası mailim ve telefonum mevcut size. Bana ulaşın sürecimiz devam ediyorsa sizinle görüşmek isteriz dediler. Kibarca red edildim sanki

En kisa zamanda yapmak en iyisi. Ben de 1 hafta 10 gunlukken dusunuyorum Allah kismet ederse :)

Slm kızlar.. İzne ayrıldım.ev işi,gezmek derken yeni girebildim siteye..bu da oglusumun resmiii
Maşallah kuzuna
valla ben yarında çalışıyorum. buradayım yani...

yalnız değilsin canım bende gelicem işe.
kızlar valla Allah yardımcımız olsun ben bugun çok zor gittim işe yollar takır takır buz arabayıda kardan mahsur çıkaramadık eşimin koluna yapıştım zor gittim yürüyerek işe gittiğimde karnım kasılıyodu kendimi sıkmaktan çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…