2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tabi gitte gör bebişi ben geçen çarş.gittim 1.500dü kilosu resmini koyucam akşam suratı tombiş çıkmış. :)

Geçmiş olsun banada oluyor arada dinleniyorum geçiyor sonra.

Sen bi de benm gibi gece kuşuydun di mi

Ben de telden takip ediyorum. Pc acmaya üşeniyorum
Aynen canım genelde gece kuşuyum.Neyse ki bu hafta düzenli gidiyorum şu sıra erken kalkınca hali ile gece erken sızabiliyorum

ben 6 kilo aldım. artık bu aydan sonra 500gr alırmış 2 haftada bir dedi dr. ben çok hareketliyim evide ben hallediyorum.hamile platesi filan. normal doğum istiyorumda ondan bakalım sorun çıkmaz inş. normal olur.
Maşallah yaa. Ben aşırı iştahlıyım ama.
Bi de gece yemelerimiz var eşimle. Ooy oy.
Mesela bugun canım fasfood çekti. 2 menü yiyorum bi gidişte :/

Hareket de yok. Biraz sıkıntılı geçti hamileliğim, doktor plates e izin vermedi. Uzman kontrolünde olursa olur dedi. Kocam da bay pimpirik. Hep oturuyorum. Misafir geliyo mesela bana. Kocam hizmet ediyo. Yemekleri felan bile o yapıyo öyle dingin bi hayat. Yata yata büyüttüm yani bacııııımmmm 73 kiloyum smdi işte

İnşaallah normal olur dediğin gibi. Senin de benm de.

Kızlar yarın 31+2 oluyorum doktor çalışabilir raporunu yazar mı sizce yoksa randevu mu gelecek hafta ya mi aldirsam ? Acikcasi yarın da gitmek istiyorum ama kafam karıştı
Bn 31+ 4 te aldim cnm sen de istersen alablrsin bnce. Tekrardan ugrasmazsin hem :)

Bende şöyle düşünüyorum , eğer normal doğumda dikişli oluyorsa sezaryen den ne farkı var? En azından sezaryende acı çekmezsin :) Bakalım dr. la konuşmadım daha.

Ben de 9 da kalktım bugün güya ama öğlen 2-3 saat uyudum

Gece çok sessiz oluo sayfa.
Bi ara bende öyleydim erken uyandım diye seviniyordum öğle uykusu olunca gece nöbete devam ediyordum.Bu ara gündüz uykum gelmiyor ama pek enerjikte değilim evde iş yapmaya halim pek yok.Kayar düşerim diye kapı dışarı da çıkamıyorum.Çünkü yılbaşı günü elimdeki şemsiyem paraşüt gibi uçurdu beni allahtan kaldırımdaydım sol yanıma düştüm ve çimlikti bildiğin çamur oldu üstüm başım.Bebeğe bişi olacak diye çok korktum ama çok şükür ucuz atlattım.

Bence yeşil olan daha güzel.

Birincide jetonu düşmeyenin bence 5.ci de de düşmez bunu bi doğursaydım şu an yeter
Ben gülücük attıklarından itibaren bir bağ kurmalarını ümid ediyorum.Öyle olmasada üvey evlat değil ya bu baba çaba sarfediversin bi zahmet ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…