tabi gitte gör bebişi ben geçen çarş.gittim 1.500dü kilosu resmini koyucam akşam suratı tombiş çıkmış. :)kızımın ultrason fotolarına baktım 4 haftada 1 kılo almıs..gunde 35 gr falan almıs 34.haftadan sonra.saglıkla gelsınler ınsallah kuzucuklar.ben kardan dolayı gidemedım pers. yarın gıdıp gorucem oglusumu kısmetse...
Bana 30 haftalık çalışamaz raporumu 29+3 te yuvarlayıp verdiler.bence verirlercnm benim bildiğim 32.hafta olunca gidersin sıkıntı çıkmadan raporunu alırsın benim bildiğim öncesinde verilmiyo.
koy da bakalımmmmtabi gitte gör bebişi ben geçen çarş.gittim 1.500dü kilosu resmini koyucam akşam suratı tombiş çıkmış. :)
Canim kendi mi yuvarladi sen mi rica ettin hafta ici benim için zor oluyor gelecek cumartesi de geç olur sanki bide yuvarlasa 37 i etkiler mi kiBana 30 haftalık çalışamaz raporumu 29+3 te yuvarlayıp verdiler.bence verirler
a öyleyse problem yok ben öyle duydum sadece.inşallah verirler tabii..Bana 30 haftalık çalışamaz raporumu 29+3 te yuvarlayıp verdiler.bence verirler
Geçmiş olsun banada oluyor arada dinleniyorum geçiyor sonra.Selamlarr...
Bugün hareketli birgün oldu bizim için.
Okula gitmeye hazırlanırken birden kalp atışlarım hızlandı nefes nefese kaldım.
Evdeki tansiyon aletiyle ölçüm yaptım normalde kalp atışım 85 civarı oluyodu bi baktım 128 çıktı,inanamadım bi daha ölçtüm yine aynı.
Panik oldum acaba ters giden bişey mi var diye.
Okula giderken biraz hafiflemişti ama yine de nefes alışım hızlıydı.
Acile gittim ekg çekildi 103 çıktı nabız.
Doktor gebeliğin son zamanlarında normal dedi dinlenince geçmezse sorun var demektir dedi.
Rahatladım.
Şimdi eve geldim ve tekrar ölçtüm 90a düşmüş.
Bugünlük tatil oldu bana da yani...
Hahaaben lansinohun aldım hiç kokmuyo arkadaşım başka marka almış o da dedi lansinohadan başka alma ahır gibi kokuyolar diye
Aynen canım genelde gece kuşuyum.Neyse ki bu hafta düzenli gidiyorum şu sıra erken kalkınca hali ile gece erken sızabiliyorumSen bi de benm gibi gece kuşuydun di mi
Ben de telden takip ediyorum. Pc acmaya üşeniyorum
Kucucukmus o zamnlr simdi heryeri bellidir masallh
Maşallah yaa. Ben aşırı iştahlıyım ama.ben 6 kilo aldım. artık bu aydan sonra 500gr alırmış 2 haftada bir dedi dr. ben çok hareketliyim evide ben hallediyorum.hamile platesi filan. normal doğum istiyorumda ondan bakalım sorun çıkmaz inş. normal olur.
Ben de 9 da kalktım bugün güya ama öğlen 2-3 saat uyudumAynen canım genelde gece kuşuyum.Neyse ki bu hafta düzenli gidiyorum şu sıra erken kalkınca hali ile gece erken sızabiliyorum
Aynen yaa top gibi burnu var. 2 gün önce gördm ultrasonda. Yirim burnunu :):) :)Kucucukmus o zamnlr simdi heryeri bellidir masallh
Bn 31+ 4 te aldim cnm sen de istersen alablrsin bnce. Tekrardan ugrasmazsin hem :)Kızlar yarın 31+2 oluyorum doktor çalışabilir raporunu yazar mı sizce yoksa randevu mu gelecek hafta ya mi aldirsam ? Acikcasi yarın da gitmek istiyorum ama kafam karıştı
Bende şöyle düşünüyorum , eğer normal doğumda dikişli oluyorsa sezaryen den ne farkı var? En azından sezaryende acı çekmezsin :) Bakalım dr. la konuşmadım daha.Kızlar kızlar canım kızlar...
Doğum giderek yaklaşıyo.
Her sorana normal doğum istiyorum diyorum ama yaklaştıkça da tedirginliğim artıyo acaba dayanabilecek miyim diye...
Etrafımdaki arkadaşlara soruyorum hepsi sezeryan olmuş hiç normal doğum yapan yok poff
Sizde durumlar ne?
Bi ara bende öyleydim erken uyandım diye seviniyordum öğle uykusu olunca gece nöbete devam ediyordum.Bu ara gündüz uykum gelmiyor ama pek enerjikte değilim evde iş yapmaya halim pek yok.Kayar düşerim diye kapı dışarı da çıkamıyorum.Çünkü yılbaşı günü elimdeki şemsiyem paraşüt gibi uçurdu beni allahtan kaldırımdaydım sol yanıma düştüm ve çimlikti bildiğin çamur oldu üstüm başım.Bebeğe bişi olacak diye çok korktum ama çok şükür ucuz atlattım.Ben de 9 da kalktım bugün güya ama öğlen 2-3 saat uyudum
Gece çok sessiz oluo sayfa.
Bence yeşil olan daha güzel.kızlar annem de bana pijama takımı al demişti ama geçen gün okuldan normal doğum yapan arkadaşıma sordum. mutlaka gecelik al dedi. hele ilk gün hastanede wcye girdiğinde o pijamayı çıkarmaya çok eriniyosun dedi. geceliği hemen kaldır yap, çok rahat oluyo dedibende onun öncesinde 2 pijama siparişi vermiştim artıştan. demin de onlar geldi. ikisini de m beden almıştım.bence tam oldu bana ama birini geri gönderip gecelik alcam galiba.ikisinden de birer tane yeter bence.fotoları ekliyorum. pembe olanın emzirme yeri gösterdiğim yerde.yandan açılıyo.bence çok rahat olur kullanımı. açık yeşil olanın da düğmelerini açıp emzirmem gerekecek galiba. hangisini alsam karar veremedim. ikisini de çok beğendim
Benimkide 184 oluyor sanmam ama ya + lar biraz çok olmuş :)ben hesapladım da öyle olursa kızımın boyu 179,5 oluyooo kadar da uzun olmasın canım
Ben gülücük attıklarından itibaren bir bağ kurmalarını ümid ediyorum.Öyle olmasada üvey evlat değil ya bu baba çaba sarfediversin bi zahmet amaBirincide jetonu düşmeyenin bence 5.ci de de düşmezbunu bi doğursaydım şu an yeter
eeee ya kardeş yapmazsak nolacak gebelik kursu gibi babalık kursu mu aldırcazHemde ikinci çocuğu ile ilk çocuğu arasında 6 yaş farkı olan bir arkadaşı söylemiş. Ben başka arkadaşlarından da duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?