2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

En kisa zamanda yapmak en iyisi. Ben de 1 hafta 10 gunlukken dusunuyorum Allah kismet ederse :)
zaten doktora sorarsan oda aynısını diycek. 10 gün sonra felan yapılıyor erken isteyenlerde. kısmet
önce bi gelsinlerde inş...

ay kendini kasma sıkınca ağrı olur yarın tatilsen yat dinlen biz çalışanların yerinede. :))

canım henüz kapı süsünü yapmadım ama bu aralar onuda yapıcam yapınca eklerim

evet yarın evdeyim çok şükür kış zor geçicek gibi
e ocaktayız geçensene şstanbul pek kış görmedi bu senede acısınımı çıkarıyo. valla ayın 23de alcam doğum iznini sonra evdeyim inş. olmazssa ayı bitiriyim diyorum.bakalım nasıl olacak izin mevzuu.

evet geçen sene sivastada yoktu ama bu sene hem kar çok hem aşırı ayaz benim daha izne ayrılmamada var şubatın sonunu bulucak 37ye kadar çalışıcam

Ama sen çok şey istiyosun ehehe. Ben de zayıf hallerime dönmek istiyorum ama 17 kilo aldım, nasıl dönerim bilemiyorum.

Kocamdan Allah razı olsun o olmasa evi bok götürürdü sanırım. Gerçi başa gelen çekilir der yapardım o yapmasa :)

Kızlar yarın 31+2 oluyorum doktor çalışabilir raporunu yazar mı sizce yoksa randevu mu gelecek hafta ya mi aldirsam ? Acikcasi yarın da gitmek istiyorum ama kafam karıştı

evet geçen sene sivastada yoktu ama bu sene hem kar çok hem aşırı ayaz benim daha izne ayrılmamada var şubatın sonunu bulucak 37ye kadar çalışıcam
oo sen baya kalıcan .. ben 32-33 te çıkıcam. allah yardımcın olsun soğukturda orası gerçi burasıda öyle ama kar yerde fazla kalmıyo. yarın sıcaklıkta artıcak burda biraz idare edicez artık. allah yardımcın olsun daha varmış vaktin.

Ooo bu durumda benim kızım 1.72 çıkıyor .. Çok tatmin edici bir formül değil gibi :)

ben 6 kilo aldım. artık bu aydan sonra 500gr alırmış 2 haftada bir dedi dr. ben çok hareketliyim evide ben hallediyorum.hamile platesi filan. normal doğum istiyorumda ondan bakalım sorun çıkmaz inş. normal olur.

Kızlar yarın 31+2 oluyorum doktor çalışabilir raporunu yazar mı sizce yoksa randevu mu gelecek hafta ya mi aldirsam ? Acikcasi yarın da gitmek istiyorum ama kafam karıştı
cnm benim bildiğim 32.hafta olunca gidersin sıkıntı çıkmadan raporunu alırsın benim bildiğim öncesinde verilmiyo.

ben 6 kilo aldım. artık bu aydan sonra 500gr alırmış 2 haftada bir dedi dr. ben çok hareketliyim evide ben hallediyorum.hamile platesi filan. normal doğum istiyorumda ondan bakalım sorun çıkmaz inş. normal olur.
kızımın ultrason fotolarına baktım 4 haftada 1 kılo almıs..gunde 35 gr falan almıs 34.haftadan sonra.saglıkla gelsınler ınsallah kuzucuklar.ben kardan dolayı gidemedım pers. yarın gıdıp gorucem oglusumu kısmetse...

Cok faydali oldu canim. Super. Merkezin adini ozelden atabilir misin? Hastaneden 2 brosur sldim. Ikisi de farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…