- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Ehe ehee ehe tavisyeye bittimbenimkide çok rahat yaa
geçen gece bacağıma kramp girdi
demez mi yattığı yerden bana kıl bulda çek diyee
kendi bacağın sandın nerden bulucam dümdüz bacakta kılı diye bağırınca
kalktı aa bebeğim kıyamam deyip ovalamaya başladı
dedim yat uyu hadi umursamadın sen beni
ben hepsini phılıps avent aldım. 1 yenidoğan .2 tanede normal biberon aldımSlmlar
Kizlar biberon emzik ne alayim?
Hangi marka
Biberon kucuk boymu o uzunlardanmi diz aldiniz ya bi cogunuz banada tavsiye edecegibiz varmi:)
%100 katılıyorum .İhtiyacın olur ya da olmaz onlara ne ki
Bence kendileri kariyer yapamamış ondna çekemiyolar
Ben çevremde bunu gördüm, kimde ne eksikse onu eleştiriyo içten içe kıskandığından
Bi ara bende öyleydim erken uyandım diye seviniyordum öğle uykusu olunca gece nöbete devam ediyordum.Bu ara gündüz uykum gelmiyor ama pek enerjikte değilim evde iş yapmaya halim pek yok.Kayar düşerim diye kapı dışarı da çıkamıyorum.Çünkü yılbaşı günü elimdeki şemsiyem paraşüt gibi uçurdu beni allahtan kaldırımdaydım sol yanıma düştüm ve çimlikti bildiğin çamur oldu üstüm başım.Bebeğe bişi olacak diye çok korktum ama çok şükür ucuz atlattım.
Masallah kuzuna. Gozler acik bizimki hep kapaliDetaylida bizmki de gostermedi. 2 hafta once de boyle bi poz verdi bizekusum bnm babsi kilikli:) Eki Görüntüle 1368253
Benim tansiyonum yükselince oluyor.kızlar arada baş dönmesi oluyor mu sizde de dünden beri oluyor benim ara ara
Bmm de bugn ayagim kaydi buzda cok sukur dusmedm ama :)Bi ara bende öyleydim erken uyandım diye seviniyordum öğle uykusu olunca gece nöbete devam ediyordum.Bu ara gündüz uykum gelmiyor ama pek enerjikte değilim evde iş yapmaya halim pek yok.Kayar düşerim diye kapı dışarı da çıkamıyorum.Çünkü yılbaşı günü elimdeki şemsiyem paraşüt gibi uçurdu beni allahtan kaldırımdaydım sol yanıma düştüm ve çimlikti bildiğin çamur oldu üstüm başım.Bebeğe bişi olacak diye çok korktum ama çok şükür ucuz atlattım.
İlla 30 damı gelmem lazım dedim.30. İçinde veriyoruz dediler verdiler.zaten özel hastane değilmi,asistan veriyo zaten..Canim kendi mi yuvarladi sen mi rica ettin hafta ici benim için zor oluyor gelecek cumartesi de geç olur sanki bide yuvarlasa 37 i etkiler mi ki
Bn de cok aldim cnm ya. Ozenio insan amaBebegin kiyafetlerini bi cikarayim renklileri beyazlari bi ayarlayayim dedim 3 legen kiyafet cikti ne ara aldim bilmem
Nereye koyacagim onuda bilmiyorum soyle yapim diyorum hepsini yikayim utuleyim 0 3 aylik olanla elimin alinta dursun digerlerini simdilik kaldirayim yoksa koyacak yer yok anacim gormemisin bi oglu olmus dedikleri bu olsa gerek ne gorduysem almisim son bir aydir
İyiyiz cnm sen nasılsınSelam kizlar giremedim okuyamadim pek.keyifler nasil napiyorsunuz
Ayy evet birde hediyelik gelecek.bi suru inan oda yapmadim ben bir dolap ve 3 cekmwceli dolabi ayirayim diyorum ama sigmiyacak gibi yikamasi ve utulemesi ver birde kucuk bey cok sansli olacak galiba :)Bn de cok aldim cnm ya. Ozenio insan ama0-6 ,6-12 ay bile takimlri , zibinlri oldu daha ormeler faln gelck kv ve annmden. Bide onlra koyck yer bulmk lazm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?