2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Emzirme sutyenini hangi beden aldnz bn 75-80 takiyrm normlde ama emzirirken sisiyomus gogusler daha mi buyuk almam lazmki?

Bebegin kiyafetlerini bi cikarayim renklileri beyazlari bi ayarlayayim dedim 3 legen kiyafet cikti ne ara aldim bilmem
Nereye koyacagim onuda bilmiyorum soyle yapim diyorum hepsini yikayim utuleyim 0 3 aylik olanla elimin alinta dursun digerlerini simdilik kaldirayim yoksa koyacak yer yok anacim gormemisin bi oglu olmus dedikleri bu olsa gerek ne gorduysem almisim son bir aydir

Ehe ehee ehe tavisyeye bittim

iyi akşamlar annişler nasılsınız bakalım bir sıkıntı falan yoktur inşş ??

bende sabahtan beri haldır haldır iş yapıyorum sanki doğumda hayat felç olcakmış
gibi detay işlerimi yapıyorum bi daha yapamam diye..

ama çok yoruldumm

kızımın eşyaları içinde dolabmda yer açtık askı bölümü ve bir raf ayrdm cicilerinide astım çok tatlı oldu
artık çok özlüyorum kızımı kucağıma alacağım günü iple çekiyorum artık

e artık enerjinin bittiği yerdeyiz :)

Ay aman dikkat et. Allah korusun valla bu buzdan hepimizi. Ben çizme giymiyorum spor ayakkabı giyiyorum karda. Altı tırtıklı diye. Adidasın rom ları var. Onlardan giyiyorm. Zaten hamile kaldıgımdan beri diğer tüm ayakkabılarıma veda ettim mecbuur :)

Bmm de bugn ayagim kaydi buzda cok sukur dusmedm ama :)

Canim kendi mi yuvarladi sen mi rica ettin hafta ici benim için zor oluyor gelecek cumartesi de geç olur sanki bide yuvarlasa 37 i etkiler mi ki
İlla 30 damı gelmem lazım dedim.30. İçinde veriyoruz dediler verdiler.zaten özel hastane değilmi,asistan veriyo zaten..

Bn de cok aldim cnm ya. Ozenio insan ama 0-6 ,6-12 ay bile takimlri , zibinlri oldu daha ormeler faln gelck kv ve annmden. Bide onlra koyck yer bulmk lazm :)

Bn de cok aldim cnm ya. Ozenio insan ama 0-6 ,6-12 ay bile takimlri , zibinlri oldu daha ormeler faln gelck kv ve annmden. Bide onlra koyck yer bulmk lazm :)
Ayy evet birde hediyelik gelecek.bi suru inan oda yapmadim ben bir dolap ve 3 cekmwceli dolabi ayirayim diyorum ama sigmiyacak gibi yikamasi ve utulemesi ver birde kucuk bey cok sansli olacak galiba :)

kızlar bebeğin kaç saat oynamaması normal? akşam 5 ten beri filan hiç hareket hissetmiyorum. normalde hiç böyle olmazdı, doktora gitsem mi ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…