Canim sagina yat soluna yat 5 yada 10 dk kwndini bi dinle olmadi sekerli bisiler ye uyuyor olabilir sıkma canini allahin izniyle bisi yokturkızlar bebeğin kaç saat oynamaması normal? akşam 5 ten beri filan hiç hareket hissetmiyorum. normalde hiç böyle olmazdı, doktora gitsem mi ki ?
Iyiyim 9 sa dersim vardi yorgunum biraz.kaldi iki hafta tatile.plan yapıyorum tatilde yapacaklarim icin.son bir iki eksigi almam lazim annemlerden kargo gelecekİyiyiz cnm sen nasılsın
Tatli ya da et yiyip uzan canım hissedersin soluna yat ya da sirtini dayayip ayagini uzatkızlar bebeğin kaç saat oynamaması normal? akşam 5 ten beri filan hiç hareket hissetmiyorum. normalde hiç böyle olmazdı, doktora gitsem mi ki ?
cnm bi ilik dus al istersenkızlar bebeğin kaç saat oynamaması normal? akşam 5 ten beri filan hiç hareket hissetmiyorum. normalde hiç böyle olmazdı, doktora gitsem mi ki ?
uyuyodur uyandır :)kızlar bebeğin kaç saat oynamaması normal? akşam 5 ten beri filan hiç hareket hissetmiyorum. normalde hiç böyle olmazdı, doktora gitsem mi ki ?
maşallah sneinki baya büyümüş. bnde dün gittim doktora kilosu 1700 dedi boyu kısa dedi. iri bi bebek olcak dedi. 1700le nası iri oluyosa haftasına göre normal değilmi .anlamadm gitti.bende p.tesi alıcam doğum iznimislm kızlar bugün oğluşla randevumuz vardı.bir sıkıntımız yok şükür ellerini yüzüne getirip duruyordu.
32.haftamız bitti raporumuzuda alıp verdik okulumuza.2456 gr 45 cm olmuş yine 2 hafta önden gidiyor.
doğum raporunuzda mutlaka haftanızın belirtilmesini isteyin o sürenin doğum sonuna aktarılabilmesi için.
bu ay 800 gr almışım dr süper dedi.toplamda 9 kilo olduk.bundan sonra 2 haftada bir çağırdı.birde benim sezeryan olacak 38 bitmeden almam dedi tabi oğluş kendi gelmek istemezse.
doğum ücretinide sordum 1100 liraymış bunada sevindim kızımı 6 yıl önce doğurdum 1400 lira vermiştim.
Bn de oda yapmdm. Dolap aldim bide park yatak. Onlr da yatak odasnda durck zaten. Simdikiler cok sansli :)Ayy evet birde hediyelik gelecek.bi suru inan oda yapmadim ben bir dolap ve 3 cekmwceli dolabi ayirayim diyorum ama sigmiyacak gibi yikamasi ve utulemesi ver birde kucuk bey cok sansli olacak galiba :)
Bn de hatrlamyrm bugn en son ne zamn hareket ettgni. Insllh iilerdr cnm. Kalbni bozma. Dua etkızlar bebeğin kaç saat oynamaması normal? akşam 5 ten beri filan hiç hareket hissetmiyorum. normalde hiç böyle olmazdı, doktora gitsem mi ki ?
Gozun aydinslm kızlar bugün oğluşla randevumuz vardı.bir sıkıntımız yok şükür ellerini yüzüne getirip duruyordu.
32.haftamız bitti raporumuzuda alıp verdik okulumuza.2456 gr 45 cm olmuş yine 2 hafta önden gidiyor.
doğum raporunuzda mutlaka haftanızın belirtilmesini isteyin o sürenin doğum sonuna aktarılabilmesi için.
bu ay 800 gr almışım dr süper dedi.toplamda 9 kilo olduk.bundan sonra 2 haftada bir çağırdı.birde benim sezeryan olacak 38 bitmeden almam dedi tabi oğluş kendi gelmek istemezse.
doğum ücretinide sordum 1100 liraymış bunada sevindim kızımı 6 yıl önce doğurdum 1400 lira vermiştim.
Gozun aydinslm kızlar bugün oğluşla randevumuz vardı.bir sıkıntımız yok şükür ellerini yüzüne getirip duruyordu.
hamilesin hayatım yiycen tabi.. spor yapamasanda en azından sana yürüyüşü tavsiye ederim normal doğumada çok katkısı olur. ben yediklerime dikkat ediyorum ama tabi bunu hareketle deseteklediğimden böyleyim. ben ayda 1 fastfood yiyorum yada 2 ayda bir tek menü :) kola yerine ayran.tuz kullanmıyorum mayonez yemiyorum. sonra o akşam mutlaka hafif yerim. yada yürüyüş.yarım saat bile yeter. yada sadece akşam yiyip yatma- yada ye 3 saat sonra yat.farkı görüceksin. bu aydan sonra kilolar daha çabuk ve çok gelecek. umarım ikimizde normal doğum yapabiliriz...Maşallah yaa. Ben aşırı iştahlıyım ama.
Bi de gece yemelerimiz var eşimle. Ooy oy.
Mesela bugun canım fasfood çekti. 2 menü yiyorum bi gidişte :/
Hareket de yok. Biraz sıkıntılı geçti hamileliğim, doktor plates e izin vermedi. Uzman kontrolünde olursa olur dedi. Kocam da bay pimpirik. Hep oturuyorum. Misafir geliyo mesela bana. Kocam hizmet ediyo. Yemekleri felan bile o yapıyoöyle dingin bi hayat. Yata yata büyüttüm yani bacııııımmmm 73 kiloyum smdi işte
İnşaallah normal olur dediğin gibi. Senin de benm de.
oy tipini yerim ne şeker çıkmış. bende ekliyim bi :))Detaylida bizmki de gostermedi. 2 hafta once de boyle bi poz verdi bizekusum bnm babsi kilikli:) Eki Görüntüle 1368253
benimde hiç olmadı kan bulaşması vs .gayet temizdim.hasta bezi bile kullanmadılar bebek bezinin yan cırtlarını koparıp koydular .gecelik giymiştim ama pijama daha rahat olur bu sefer pijama giyeceğim nasipseBenim geceliğim vardı ama hiç giymedim.Genel anestezi ile sezeryan oldum.Once yeşil onlukle yatağa yatırıldım.Akşam 6 da sezeryana aldılar.Ayıldım gece 12 ye kadar ayağa kaldırmadılar daha sonra yuruttuler pijamamı giydirdiler.Yahu zaten şubat mart ayında gecelik giyicez altımız açık mı kalıcaz.Bide eve giderken tekrar pijamamı giyicez.Zaten ilk gün adım atarken ağrıyor.Bide ayağını elini kolunu kaldır indir.Benim bide anlamadığım birşey var heryer kan oluyor dışarı çıkıyor felan diyorsunuz ya benim olmadı.Kocaman hasta bezi koyuyorlar.Ondan kan sızması ancak 2-3 kere çiş yapar gibi kanamayla olur.
doğuma girerken bebegin kıyafetlerini ve bir adet bezi hasta bakıcı yada hemşireye veriyorsun doğumdan ilk bebek çıkıyor hemşireler temizleyip aşısını yapıp giydiriyorlar .Hastanede bebeği kim bezliyo hemşireler mi
Yine buldum bi tuhaf soru
Alt açma götürcek miyiz
masallah oglusuna kılosu oldukca ıyı...bende yarın gelıcem doktoruma.buzlanmadan korktugumuz ıcın gelemedık pers.bursaya.fıyat uygunmus.saglıkla dogsun ınsallah cnmslm kızlar bugün oğluşla randevumuz vardı.bir sıkıntımız yok şükür ellerini yüzüne getirip duruyordu.
en az 10 tane koy cnm çok yer kaplamaz bebegin çok kaka yaparsa sık değişmek zorunda kalırsın.hastanede ve yakınlarında pahalı olur geneldeBez koy dedi ablam
Tüm paket yer kaplar, aç içinden 1-2 tane at çantaya geriisni yakın marketten alırız zaten dedi
İlk hemşire bezler herhalde, sonra refakatçilerimiz
Maşallah bebişeSagligimiz cok sukur yerindeydi. 1300 gr. 39 cm olmusuz. Yuzunu gosterdi bu kez. Mutlu donuyoruz evimize...
Kolay gelsin cnm gerçekten herşey çok pahalı ekonomik yoldan halletmek gerekIyiyim 9 sa dersim vardi yorgunum biraz.kaldi iki hafta tatile.plan yapıyorum tatilde yapacaklarim icin.son bir iki eksigi almam lazim annemlerden kargo gelecek
Bebeğe seker degil de baska bor sey yapayim diyorum cam kavanozda seker,sabun vs tarzda ama ne yapsam nasil yapsam kararsizim oglumla evde yapmak zor olacak hazirlara da fahis fiyatlar koymuslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?