Ayyyy çok şirin resmen tablo gibi net , maşallahDetaylida bizmki de gostermedi. 2 hafta once de boyle bi poz verdi bizekusum bnm babsi kilikli:) Eki Görüntüle 1368253
senin dr.un nerdeydi.ilçedenmi geliyorsun bursayamasallah oglusuna kılosu oldukca ıyı...bende yarın gelıcem doktoruma.buzlanmadan korktugumuz ıcın gelemedık pers.bursaya.fıyat uygunmus.saglıkla dogsun ınsallah cnm
cekırge dorukta-evrım hanımsenin dr.un nerdeydi.ilçedenmi geliyorsun bursaya
Ben çok duymadım valla , genelde herkes arkaya kadar dikiş oluyor ayy çok kötünormal doğumda epidural seçeneği var artık acı çekmiyosun ve dikiş olursa hissetmiyorsun. ama dikişsiz kesisiz normal doğumlarda var
yengem ilk doğumunu bizim evde yapmıştı hastaneye yetişemedik hiç dikiş atılmadı meselaBen çok duymadım valla , genelde herkes arkaya kadar dikiş oluyor ayy çok kötü
Anlıyorum..
Hatta bazen diyorum ki "yaşamak, nefes almak, giyinmek vs bunlar bile zor geliyoken, yaşananları kaldırmak mümkün değil"
Ama ben net kararımı verdim.
Kimseyi aramicam.. dün eşim sordu annemi en son ne zaman aradın diye. Baya uzun süre oldu dedim, artık aramicam dedim. 1,5 senedir evliyim, kaynanam bi kere aramadı beni. Hamileliğimin son demlerinde kimsenin gönlünü hoş edemem kusura bakmasınlar. Hak verdi tabi eşim.
Tesekkrleroy tipini yerim ne şeker çıkmış. bende ekliyim bi :))
SagolasinAyyyy çok şirin resmen tablo gibi net , maşallah
canım naptın hareket etti mi beninde oğlym geçen aynısını yaptı tedirgin etti beni ama ben açtım baya midemdende yiyemedim sanırım onunda etkisii oldu akşam gittik baktık usg la uyuyodu tosuncuk anneyi korkuttu ama sonradan bende rahatlayınca oynadı içini ferah tutkızlar bebeğin kaç saat oynamaması normal? akşam 5 ten beri filan hiç hareket hissetmiyorum. normalde hiç böyle olmazdı, doktora gitsem mi ki ?
hoşgeldin canın yavaş yavaş hazırlıyoruz biraz takip et sende kendi ihtiyaçlarını ona göre belirlersinKızlar naslsnz bnde aranıza katiliym dedm 31 haftalık hamilym hayrlisyla martin ilk hftasi dogack oglusum cnta hazrlama konusunda braz acemiyim acaba yardmci olurmusnz??
Dorugun dogum fiyatları ne kadar olmuşcekırge dorukta-evrım hanım
mk.paşa dan gelıyorum canım
Ama sezeryandaki dikişle normal doğumdaki çok farklı.Bende şöyle düşünüyorum , eğer normal doğumda dikişli oluyorsa sezaryen den ne farkı var? En azından sezaryende acı çekmezsin :) Bakalım dr. la konuşmadım daha.
çok haklısın bence biraz akışına bırakmak lazımRabbim bize çok güzel bir hediye vermiş karnımızda büyütüyoruz canımızdan parçaları. zamanı geldiğinde onlar yolunu bulucak rabbimde bize bu gücü vericektir yıllarca bu böyle olmuş korkarsak daha çok zorlanırız bence bu gayet doğal bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?