2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çok duymadım valla , genelde herkes arkaya kadar dikiş oluyor ayy çok kötü
yengem ilk doğumunu bizim evde yapmıştı hastaneye yetişemedik hiç dikiş atılmadı mesela
doktorunuzla konuşursanız gereksiz kesi atılmazsa dikişede gerek kalmıyor kaslar doğumu gerçekleştirebilecek kadar kuvvetli çünkü. eskiler tarlada doğurdum kalktım çalıştım boşuna demiyorlar dikiş kesi atılırsa gerekli oluyor malesefe

Kaç gündür dogru durust giremiyorum.
Yazılanları falan okuyamadım.. Arada bi iki şey yazıp çıkmak zorunda kaldım..
İyisinizdir İNŞAALLAH ?

Kimse umrumda değil eşim ve çocuğumdan başka..
Beni üzmeye artık kimsenin gücü yetemez.. şu sıralar başkalarının sorunlarıyla fazla içli dışlıyım ve kaldıramıyorum..
Sadece bebeğimi düşünmek istiyorum..

Rabbim senin de hayatına güzelliklerden başka bir şey sokmasın canım..

kızlar bebeğin kaç saat oynamaması normal? akşam 5 ten beri filan hiç hareket hissetmiyorum. normalde hiç böyle olmazdı, doktora gitsem mi ki ?
canım naptın hareket etti mi beninde oğlym geçen aynısını yaptı tedirgin etti beni ama ben açtım baya midemdende yiyemedim sanırım onunda etkisii oldu akşam gittik baktık usg la uyuyodu tosuncuk anneyi korkuttu ama sonradan bende rahatlayınca oynadı içini ferah tut

Kızlar naslsnz bnde aranıza katiliym dedm 31 haftalık hamilym hayrlisyla martin ilk hftasi dogack oglusum cnta hazrlama konusunda braz acemiyim acaba yardmci olurmusnz??
hoşgeldin canın yavaş yavaş hazırlıyoruz biraz takip et sende kendi ihtiyaçlarını ona göre belirlersin

Bende şöyle düşünüyorum , eğer normal doğumda dikişli oluyorsa sezaryen den ne farkı var? En azından sezaryende acı çekmezsin :) Bakalım dr. la konuşmadım daha.
Ama sezeryandaki dikişle normal doğumdaki çok farklı.
Biri yüzeysel bi dikiş ve çabuk iyileşiyor diğeri bildiğin ameliyat ve sonrası zor oluyor.
Tabi o an gelmeden bilemeyiz ne olacağını.
Allah hepimize ağrısız hayırlı doğumlar versin

kesinlikle katılıyorum. sezeryan ve normal doğum videolarını izlerseniz normal doğumda sadece yanlardaki kesiden veya yırtılmadan dolayı dikiş atılır oysa sezeryanda karındaki katmanların hepsine dikiş atılıyor kesmek için bile defalarca neşter vuruyorlar işte bu yüzden ben korkuyorum çok sezeyandan

Rabbim bize çok güzel bir hediye vermiş karnımızda büyütüyoruz canımızdan parçaları. zamanı geldiğinde onlar yolunu bulucak rabbimde bize bu gücü vericektir yıllarca bu böyle olmuş korkarsak daha çok zorlanırız bence bu gayet doğal bişey

çok haklısın bence biraz akışına bırakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…