2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben oglumda normal cok istedim ve olmadi aglayarak sezeryana aldilar epidural sezeryanla zorunlu dogum yaptim inanin Allah o an o sabri veriyor birden o kadar sakinleyip dogana kadar bekledim sukur saglikla dogdu.normal icin daha direnseydim bebegimi tehlikeye atacaktim.simdi yine normal istiyorum ssvd icin dr umla gorustum ona ve kararina cok guveniyorum uygun olmadığını soyledi hayirlisiyla saglikla gelsin yara dikis o bu geciyor.evet kat kat dikiliyor vs ama ben sadece 1 gun hastanede kaldim evde hic yatmadim normal dogum yapmis gibi hayatima devam ettim uc gun agrim oldu ama o kadar olur dedim insallah bu da kolay olur kendim ve bebekten ayri oglum icin de istiuorum kolay olmasini.benim canimin yandigini gorurse uzulur etkilenir

çok doğru diyorsun

Niye norml olmdi peki ?

ya haklısın tabiki bende normal doğumu çok istiyorum ama bebek dönmezse veya kordon dolanırsa veya doğum için çatı uygun değilse bebğin kalp atışları sıkıntıya girerse vesaire bi sürü durumda mecburen sezeryan olucaz doktorumuzla konuşup ona güvenmeliyiz ama tehlikeli bi durum yoksa ben normalden yanayım

zaten sezeryandan sonra normal doğum riskli görülüyor bunu her doktor yaptırmıyor belli başlı bazı doktorlar kabul ediyor durum uygunsa. umarım Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder. eskilerin dediği gibi bi avazda inşallah

Kızlar az önce bir yazı okudum ne kadar doğru bilmiyorum.hamileligin sonlarına doğru hurma yemek doğumu kolaylaştırması. Birde bebeğin damagina sürüyorlarmis ve bebek sakin oluyormuş ve sarılık olmuyormus.
Hurma nin ne kadar sağlıklı olduğunu biliyoruz yukaridakiler ne kadar doğru olmasada

Evet kuranda da dogumu kolaylastirdigina dair ayet var yanlis hatirlamiyorsam meryem suresindeydi.bebegin damagina suruldugunu duymamistim

evet etti canım. sanırım uyuyodu. yemek de yedim tatlı da yedim yine bi saat filan oynamadı. sonradan hareket etti ama. doktorum suyu az gibi demişti en son sanırım onun da bi psikolojik etkisi oldu bende.

evet bende duymuştum. şu anda da doktorum hep hurma ye diyor ama nedense hiç yiyemiyorum. sanki erken doğurturmuş filan gibi geliyor :)

hurmayı bende duydum doğuma yakın bol hol yemek lazımmış

Evet bu saatlerde sakinlesiyor, bende nedense bu saate kadar oturdummu uykum kaciyo orgu oruyorum hamaratligim tutuyor
Maşallah ben hiç bişiy örmedim
evet etti canım. sanırım uyuyodu. yemek de yedim tatlı da yedim yine bi saat filan oynamadı. sonradan hareket etti ama. doktorum suyu az gibi demişti en son sanırım onun da bi psikolojik etkisi oldu bende.
Arada böyle korkutuyo kuzucuklar
Bu saatte ne uykusu yahu :)
aaaa neden öyle diyon ben erken kalkıp gecede sık sık wc yapınca erkenden uykum geliyo bugun de akşm yedi buçuktan ona kadar uyudum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…