- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
bende yine netten gordum zeytin yagini vajinann dis tarafina surersen kolay dogum oluyomusKızlar az önce bir yazı okudum ne kadar doğru bilmiyorum.hamileligin sonlarına doğru hurma yemek doğumu kolaylaştırması. Birde bebeğin damagina sürüyorlarmis ve bebek sakin oluyormuş ve sarılık olmuyormus.
Hurma nin ne kadar sağlıklı olduğunu biliyoruz yukaridakiler ne kadar doğru olmasada
Milföy hamurundan birsey olabilir, dışardan cig köfte soyleyeilirsin, pınarın di galiba tepsi böreği var dondurulmuş evde yapılmış gibi alıp fırına at tamam, patates salatası, irmik helvası tabi geçeni bu saatindede hamiş arkadaşlarım bana kızacaklar as erdirmeyiz inş.Kızlaarrr yarın misafirim var önereceğiniz basit tarifleriniz var mı ne yapacağıma karar veremedim bir türlü
hamilesin hayatım yiycen tabi.. spor yapamasanda en azından sana yürüyüşü tavsiye ederim normal doğumada çok katkısı olur. ben yediklerime dikkat ediyorum ama tabi bunu hareketle deseteklediğimden böyleyim. ben ayda 1 fastfood yiyorum yada 2 ayda bir tek menü :) kola yerine ayran.tuz kullanmıyorum mayonez yemiyorum. sonra o akşam mutlaka hafif yerim. yada yürüyüş.yarım saat bile yeter. yada sadece akşam yiyip yatma- yada ye 3 saat sonra yat.farkı görüceksin. bu aydan sonra kilolar daha çabuk ve çok gelecek. umarım ikimizde normal doğum yapabiliriz...
Kimse umrumda değil eşim ve çocuğumdan başka..
Beni üzmeye artık kimsenin gücü yetemez.. şu sıralar başkalarının sorunlarıyla fazla içli dışlıyım ve kaldıramıyorum..
Sadece bebeğimi düşünmek istiyorum..
Rabbim senin de hayatına güzelliklerden başka bir şey sokmasın canım..
Superfresh in hazır böreğini evde bulunduruyorum. Bi de makarna salatası malzemeleriMilföy hamurundan birsey olabilir, dışardan cig köfte soyleyeilirsin, pınarın di galiba tepsi böreği var dondurulmuş evde yapılmış gibi alıp fırına at tamam, patates salatası, irmik helvası tabi geçeni bu saatindede hamiş arkadaşlarım bana kızacaklar as erdirmeyiz inş.
İşte olanlar kaçta cıkıyor bugun benim 13.00 cıkısımm
benimde 1 de evde cok isim var yemek temızlık puffİşte olanlar kaçta cıkıyor bugun benim 13.00 cıkısımm
benimde 12,30 canım çok iş var evdeeİşte olanlar kaçta cıkıyor bugun benim 13.00 cıkısımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?