2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende yine netten gordum zeytin yagini vajinann dis tarafina surersen kolay dogum oluyomus

Kızlaarrr yarın misafirim var önereceğiniz basit tarifleriniz var mı ne yapacağıma karar veremedim bir türlü
Milföy hamurundan birsey olabilir, dışardan cig köfte soyleyeilirsin, pınarın di galiba tepsi böreği var dondurulmuş evde yapılmış gibi alıp fırına at tamam, patates salatası, irmik helvası tabi geçeni bu saatindede hamiş arkadaşlarım bana kızacaklar as erdirmeyiz inş.

ben de tatlı hiç yemem mesela.
Fasfood ben de ayda 1 yiyorum. Son 2 aydır ekmeği pilavı makarnayı da kestim. Ama alıyorum işte.
5 tane ilaç ve b12 iğnelerinin de katkısı var tabi kiloda. Yürüyüş yapmaya çalışıyodum ama malum havalar cok kötü. Biraz düzelcek galiba haftaya. Devam ederim inş yürüyüşlere :)

Vallahi anne rahmine düştükleri an anlıyo insan çevredekilerin ne kadar boş olduğunu. Aynı şekilde artık bana benim ailemden başkası yalan. Kimseden medet ummamak lazım artık. Eşlerimizden Allah razı olsun.

Superfresh in hazır böreğini evde bulunduruyorum. Bi de makarna salatası malzemeleri

Ne olur ne olmaz :) bi de kek yaparım tamaaamm. Biri gelse keşke yarın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…