2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkesee
kızlar şu butikbebede falan olan cicili bicili alt açma takımından alacak mısınız? yoksa dün konuşulmuştu ebebekteki baby&me tarzı alt açmalardan mı alacaksınız?her ikisini de mi almak lazım? bi de uyku tulumu gerekli mi ne zaman kullanılıyo acaba? ilk bebeğim olduğu için tecrübesizim de tecrübeli olanlar yazarsa sevinirim

ben cicililerden aldım ev icin birtane bir tane de baby me 10 lu aldım dısarısı ıcın cantaya koymaya. uyku tulumu almadım.

ben cicililerden aldım ev icin birtane bir tane de baby me 10 lu aldım dısarısı ıcın cantaya koymaya. uyku tulumu almadım.
bende öyle yapayım diyorum da evde de cicililerden kullanayım desem yine altına bişey sermem gerekir galiba kakası falan taşabiliruyku tulumunu bende almicam galiba. kundak battaniyeler de aynı işlevi görür diye düşünüyorum

cunku zaman cok kısa hemen ertesı bahar dogumdan sonra dısarısı ıcın kundak battanıye aldım bende pusette falan kullanması da rahat oluyor dedıler. bende evde kullanıcagımın ustune sererım mutlaka baby me nınkıler buyuk oluyormus ıkıye kesıp kullanılabılırmıs.

ben ev için ayıcıklı pufpuf bişi almıştım.arkadaşım da var onun üstünde yatırıyormuş hep uyurken bile :)
bir de bebek çantamdan alt açma için plastik gibi bir şey çıktı.onu kullanırım dışarda da.

ewet bende baby&me almaya karar verdim. içinde 10 tane varmış fiyatı da çok uygun. kundak battaniyeler de çok kullanışlı olur. battaniye zaten en lazım şey.ayrıca uyku tulumuna gerek yok bence

Güüünaaayyydııınn kalktik babisi isine gonderdik, kahvaltimızı yaptık.Pıtırcıgımın keyfi yerinde Bugun balayinda tanisip da aramizda gebeliklerimizde 1 hafta olan arkadasimin baby showerı var. Hediyemız hazır süslenip püslenip ona gideceğiz. Ben yapmayı düşünmesemde ilk defa baby showera gidecegiz bakalım fikrim değişecek mi. Bakalım neler olacak

bende kullan at tipi alt açma alacağım zaten kirlenene kadar kullanyrsn yine.. süslü alt açmalar her ne kadar gözüme hoş görünsede kullanm daha önemli diye düşünüyrm ben..
evinizin durumu nedir bilmyrm ama uyku tulumu bizim dönem için gerekli değil..
evi sobalı bi arkadaşm vardı odasnda ısıtıcı olmadığı için kullanıyrdu uyku tulumunu kaloriderliyse ev zaten hiç gerekli değil

aldığın vitaminlerden kaynaklanıyodur kilo. o zaman normal ben hepsini bıraktım valla beslenmeye dikkat ediyorum sadece.

evet haklısın, bu açıdan bakmamıştım ama benim evim kaloriferli, lazım olmaz öyleyse yine de süslü olanlardan alayım bi tane ben çok sevimliler yaa

günaydın canımgit bakalım yorumlarını bizimle de paylaş olur muuhiç aklımda yoktu benimde ama güzel oluyosa yaparım belki bende

Günaydın bebişler ve annişler... Iki gün kızıma patik öreyim dedim bugün bileklerim ağrıyor gece bile ara ara uyuşuk bir Ağrı ile uyandım .. .5-6 Yıldır örgü örmüyordum demekki kaslar bilekler örgü örmeyi unutmuş .. Ne oyalar danteller örüyordum .. Hey gidi günler ...

evet haklısın, bu açıdan bakmamıştım ama benim evim kaloriferli, lazım olmaz öyleyse yine de süslü olanlardan alayım bi tane ben çok sevimliler yaa
bende ilk acil ihtiyaçlarımı gidereyim hoşuma giden bişey denk gelrse alırım bende belki
benmde eşim çok meraklı kullan at kullancam diyorum o da istyrki süslü püslü bişey olsun :)
çok meraklı ya benm eşim kızını süsleyp püsleyecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…