2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy onların öyle olması daha güzel bencecanım kocam da öyle her şeyin en güzelini alalım süslü olsun kızımız diyoben kullanışlılığına bakıyorum o süsüneşapşiğim benim

Uykum geldii kızlarr bugun beşik almaya gidicem daha almadım ben beşiği :S söyle 1.5 2 yaşına kadar kullanılanlardan alıyım diorum

maşallah yaa ben en son ünide örmeye çalışmıştım becerebilmiş miydim ı ıhh daha 2 ay var canım doğuma kadar yaparsın yavaş yavaş. bende 2 hafta sonra şubat tatilinde başlicam Allah kısmet ederseannemin bana hamileykenki fotoğrafları var örgü örerken falan. öyle özeniyorum kialıcam elime şişi ipi eşime dicem çek fotomuuyduruktan da olsa kızıma kendim de bişeyler yapmak istiyorum

ayy onların öyle olması daha güzel bencecanım kocam da öyle her şeyin en güzelini alalım süslü olsun kızımız diyoben kullanışlılığına bakıyorum o süsüneşapşiğim benim
kızları bi büyüsünde sorarz biz onlara bakalım o kadar süs püs isteyecekler mi

bende çok memnunum halimden normalde de çok ilgili bi eştir zaten eşim sağolsun kızınıda düşününce çok mutlu oluyorum

Bn kullan atlrdan aldm bi paket. Molfix in bimden 6.90 di hatta 10 lu

Günaydın kızlar bugün istanbul yağmurlu ve soğuk. Günlerdir dışarı cikmiyorum. Gidip malum bölge temizliği için malzeme alayım diyorum üşeniyorum. Aynada lazım şöyle buyuteninden.

Uyku tulumu da aldim bi tane ama buyuk almism 1 yasnda giyer anca

bende tam 28+4 te gitmişim 1300 grammış kilosu boyunu hatırlamıyorum maşallah kız ne yedinde besledin tosunu öyle

Uykum geldii kızlarr bugun beşik almaya gidicem daha almadım ben beşiği :S söyle 1.5 2 yaşına kadar kullanılanlardan alıyım diorum

hahah o zaman görürüz hakkatenbende memnunum kocişimdenbenim kadar heyecanlı, ilgili sağolsun. Allah başımızdan eksik etmesin onları

Bn kullan atlrdan aldm bi paket. Molfix in bimden 6.90 di hatta 10 lu

aa çok uygunmuş molfix deonu da bi araştırayım ben yorumlarına falan bakayım. baby&me de uygun zaten 2 lira daha pahalıymış molfixten

Günaydın kızlar bugün istanbul yağmurlu ve soğuk. Günlerdir dışarı cikmiyorum. Gidip malum bölge temizliği için malzeme alayım diyorum üşeniyorum. Aynada lazım şöyle buyuteninden.

bende 3gündür çıkmıyorum dışarı biraz yürüyüş iyi gelirdi aslında ama hasta olmak var işin ucundaeskişehir de kar yağıyor şu anne bereketli bu kış mübarek
ben artık göremiyorum önümü yaa çok sinir bozucu. önceden hep ağda yapardım ama korkuyorum artık bebeği rahatsız ederim ters bişi yaparım diyeyapamıyorum yaniyapabildiğim kadarını jiletle idare ediyorum malesef

Uyku tulumu da aldim bi tane ama buyuk almism 1 yasnda giyer anca

olsun canım almışsan kullanırsın elbettebende kundak battaniyeye karar verdim. güzel bi tane beğendim biraz pahalı ama onu alcam sanırım

uyku tulumu kullanışlı oluyor tavsiye ederim

oda yapacak mısın? yapmayacaksan daha sonra yaparım dersen çok pahalı bişi alma canım bence.bende sendenim almadım daha beşiğini park yatak almaya karar verdim. ağustos ayında bu evden taşıncaz. yeni taşındığımız evde oda yapcam artık.park yatağı da katlar kaldırırım.inşallah Allah kısmet eder de 2. çocuğum olursa onda kullanıcam

park yatak canım ben oda yapmadım kıracıyız dıe. hem park yataklar portatif katlaması kolay saklaması kolay ben 70*120 craft calıpso aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…