ayy onların öyle olması daha güzel bencebende ilk acil ihtiyaçlarımı gidereyim hoşuma giden bişey denk gelrse alırım bende belki
benmde eşim çok meraklı kullan at kullancam diyorum o da istyrki süslü püslü bişey olsun :)
çok meraklı ya benm eşimkızını süsleyp püsleyecekmiş
Günaydın bebişler ve annişler... Iki gün kızıma patik öreyim dedim bugün bileklerim ağrıyor gece bile ara ara uyuşuk bir Ağrı ile uyandım .. .5-6 Yıldır örgü örmüyordum demekki kaslar bilekler örgü örmeyi unutmuş .. Ne oyalar danteller örüyordum .. Hey gidi günler ...
kızları bi büyüsünde sorarz biz onlara bakalım o kadar süs püs isteyecekler miayy onların öyle olması daha güzel bencecanım kocam da öyle her şeyin en güzelini alalım süslü olsun kızımız diyo ben kullanışlılığına bakıyorum o süsüne şapşiğim benim
Bn kullan atlrdan aldm bi paket. Molfix in bimden 6.90 di hatta 10 lugünaydın herkesee
kızlar şu butikbebede falan olan cicili bicili alt açma takımından alacak mısınız? yoksa dün konuşulmuştu ebebekteki baby&me tarzı alt açmalardan mı alacaksınız?her ikisini de mi almak lazım? bi de uyku tulumu gerekli mi ne zaman kullanılıyo acaba? ilk bebeğim olduğu için tecrübesizim detecrübeli olanlar yazarsa sevinirim
Uyku tulumu da aldim bi tane ama buyuk almism 1 yasnda giyer ancabende öyle yapayım diyorum da evde de cicililerden kullanayım desem yine altına bişey sermem gerekir galiba kakası falan taşabiliruyku tulumunu bende almicam galiba. kundak battaniyeler de aynı işlevi görür diye düşünüyorum
bende tam 28+4 te gitmişim 1300 grammış kilosu boyunu hatırlamıyorum maşallah kız ne yedinde besledin tosunu öylegünaydin arkadaslar, bende dün doktora gittim, 28+4 teyim..oğlumun boyu 40 cm kilosu 1700 gram çıktı, doktor bebek çok hızlı kilo almış ,bu hızla devam ederse normal doğumu çok zorlar, haftasıyla uyumlu değil dedi...çünkü asıl kiloyu bundan sonra alıyormuş bebekler...inanın normal yasantımda ne yiyorsam yine o ,üstelik daha bulantılarım var,hem ben şiştim iyice hem bebek...sizlerin 28 li 29 lu haftalarda bebeğinizin boyu kilosu neydi hatırlıyor musunuz
kolay gelsin zor işGünaydın kızlar bugün istanbul yağmurlu ve soğuk. Günlerdir dışarı cikmiyorum. Gidip malum bölge temizliği için malzeme alayım diyorum üşeniyorum. Aynada lazım şöyle buyuteninden.
Uykum geldii kızlarr bugun beşik almaya gidicem daha almadım ben beşiği :S söyle 1.5 2 yaşına kadar kullanılanlardan alıyım diorum
hahah o zaman görürüz hakkatenkızları bi büyüsünde sorarz biz onlara bakalım o kadar süs püs isteyecekler mi
bende çok memnunum halimden normalde de çok ilgili bi eştir zaten eşim sağolsun kızınıda düşününce çok mutlu oluyorum
Bn kullan atlrdan aldm bi paket. Molfix in bimden 6.90 di hatta 10 lu
Günaydın kızlar bugün istanbul yağmurlu ve soğuk. Günlerdir dışarı cikmiyorum. Gidip malum bölge temizliği için malzeme alayım diyorum üşeniyorum. Aynada lazım şöyle buyuteninden.
Uyku tulumu da aldim bi tane ama buyuk almism 1 yasnda giyer anca
uyku tulumu kullanışlı oluyor tavsiye ederimhahah o zaman görürüz hakkatenbende memnunum kocişimden benim kadar heyecanlı, ilgili sağolsun. Allah başımızdan eksik etmesin onları
aa çok uygunmuş molfix deonu da bi araştırayım ben yorumlarına falan bakayım. baby&me de uygun zaten 2 lira daha pahalıymış molfixten
bende 3gündür çıkmıyorum dışarı biraz yürüyüş iyi gelirdi aslında ama hasta olmak var işin ucundaeskişehir de kar yağıyor şu an ne bereketli bu kış mübarek
ben artık göremiyorum önümü yaaçok sinir bozucu. önceden hep ağda yapardım ama korkuyorum artık bebeği rahatsız ederim ters bişi yaparım diye yapamıyorum yani yapabildiğim kadarını jiletle idare ediyorum malesef
olsun canım almışsan kullanırsın elbettebende kundak battaniyeye karar verdim. güzel bi tane beğendim biraz pahalı ama onu alcam sanırım
Uykum geldii kızlarr bugun beşik almaya gidicem daha almadım ben beşiği :S söyle 1.5 2 yaşına kadar kullanılanlardan alıyım diorum
yaauyku tulumu kullanışlı oluyor tavsiye ederim
park yatak canım ben oda yapmadım kıracıyız dıe. hem park yataklar portatif katlaması kolay saklaması kolay ben 70*120 craft calıpso aldım.Uykum geldii kızlarr bugun beşik almaya gidicem daha almadım ben beşiği :S söyle 1.5 2 yaşına kadar kullanılanlardan alıyım diorum
uyurken canım gece genellıkle ustu acıldıgın da fılan ama ben almadımyaayatağında uyuturken, ayağında sallarken falan mı? hangi zamanlarda kullanılıyo ya bilmiyorum hiç cahilliğime ver canım
park yatak annemlerde olucakpark yatak canım ben oda yapmadım kıracıyız dıe. hem park yataklar portatif katlaması kolay saklaması kolay ben 70*120 craft calıpso aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?