2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yapmıycam canım yatak odama bi beşik alayım diorum söyle demonte olanlardan ama gönlüme görede bulamadım. İş cıkısı bi maskoya bakıcam

Günaydın kızlar bugün istanbul yağmurlu ve soğuk. Günlerdir dışarı cikmiyorum. Gidip malum bölge temizliği için malzeme alayım diyorum üşeniyorum. Aynada lazım şöyle buyuteninden.
Off aynen haftaya kontrol var simdiden onu dusunuyom eldiven kullaniyom ama bu gobekle nasil yapcam bilmiom son ay kuafore giderim diye dusunuyorum ama cok utaniyorum

Gozun aydin darisi basimiza ben bu aralar hicbie sey almiyom bi duraklama donemine girdim galiba
bu ay bebısın eksıkelrını bıtırıyım de onumuzdekı ay dogum sonrası ıcın param kalsın dıye bu ay herseyımı aldım. 24 nde ocagın yardımcı bayan gelıcek onlar ıcınde bu ay calısıcam sonrası .Allah kerim hayatımda ilkdefa bu kadar uzun sure evde kalıcam :)

doğru canım ben anneme sordum belıne kadar ortsen yeter dedıı. ayrıca benım park yatagım yatak odamda ve tam petegın yanında olcak yanı duvara yaslanmıs sekılde yatak odam evın en sıcak yerı aydınlıga bakıyor soguk almıyor.

Benimde son iki haftam sonra somestir tatili gerci bu hafta hep evdeydim kardan dolayi 2 gun calistim pazartesi ve sali. Aslinda evde de zaman gecmiyor her taraf kar buz markete bile gidemedim ama bebis olunca sklacak vakit kalmaz

Hep bi yerlerden biseyler ogrenmeye calisiyorum bebek olan evde gunduz en fazla 22 gece de 19 derece olmaliymis sicaklik .Geceleri bizim oda 21 falan oluyo ama esim usuyor bebek bu sicaklikta donar diyo napcam bilmiyorum yuksek sicaklik bebegin bagisikligini dusuruyormus galiba bebek dogucunca bazi konularda esimle karsi karsiya gelcez

Merhabalar kızlar bugun geç kalktım eşim mecburen sabaha karşı gelince bende uyuyamadım doğeu düzgün o gelmwden şimdide bu saatte kalktım sağ kalçam ağrıyo yatmktan çokta açım kalkıp kahvaltı yapmaya eriniyorum hava çok soğuk mutfak çok soğuk

Selam kızlar. .
hava çok soğuk bugün Allah çalışanlara sabır versin walla biz sıcak evde oturuyoruz

Bi arkdsin 3,4 yaslrnda oglu var. Hep uyku tulumu kullanyo. Gece aciliyomus ustu. Onu giydrnce hic usumuyo faln dio. Hatta birkc tane almis renk renk :)
Evet en guzeli ve guvenilir olani ilk dogdugundan yarim kundak sonra uyku tulumu kullanmaliyiz.yastik ve yorgan almadim ben.

çok mıymıyda yetştirmemek lazım cocukları ama iste biz bir hevesle herseyı yapmaya calısıyoruz ınt bı anlamda ıyı bır anlamda kotu çok şey bilmekde ii değil aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…