üstü açılması diyeyse zaten ben hep uyanıcam.açarsa örterim kızımın üstünüuyurken canım gece genellıkle ustu acıldıgın da fılan ama ben almadım
yapmıycam canım yatak odama bi beşik alayım diorum söyle demonte olanlardan ama gönlüme görede bulamadım. İş cıkısı bi maskoya bakıcamoda yapacak mısın? yapmayacaksan daha sonra yaparım dersen çok pahalı bişi alma canım bence.bende sendenim almadım daha beşiğinipark yatak almaya karar verdim. ağustos ayında bu evden taşıncaz. yeni taşındığımız evde oda yapcam artık.park yatağı da katlar kaldırırım.inşallah Allah kısmet eder de 2. çocuğum olursa onda kullanıcam
Off aynen haftaya kontrol var simdiden onu dusunuyom eldiven kullaniyom ama bu gobekle nasil yapcam bilmiom son ay kuafore giderim diye dusunuyorum ama cok utaniyorumGünaydın kızlar bugün istanbul yağmurlu ve soğuk. Günlerdir dışarı cikmiyorum. Gidip malum bölge temizliği için malzeme alayım diyorum üşeniyorum. Aynada lazım şöyle buyuteninden.
Gozun aydin darisi basimiza ben bu aralar hicbie sey almiyom bi duraklama donemine girdim galibayüz kremimde geldi internneten aldıgım eksıgım bıttı sukur
bu ay bebısın eksıkelrını bıtırıyım de onumuzdekı ay dogum sonrası ıcın param kalsın dıye bu ay herseyımı aldım. 24 nde ocagın yardımcı bayan gelıcek onlar ıcınde bu ay calısıcam sonrası .Allah kerim hayatımda ilkdefa bu kadar uzun sure evde kalıcam :)Gozun aydin darisi basimiza ben bu aralar hicbie sey almiyom bi duraklama donemine girdim galiba
uyurken canım gece genellıkle ustu acıldıgın da fılan ama ben almadım[/QUa
Arkadaslar hatta uyurken ustune hicbir sey ortmemek lazimmis sadece uyku tulumu giydirilmeliymis malesef yorgan vs. Bogulma tehlikesi yaratiyomus
Ayy az once yazamadim yanlis yere yazmisim.aslinda ustunu ortmek tehlikeliymis bogulma acisindan uyku tulumu ortmek lazimmisüstü açılması diyeyse zaten ben hep uyanıcam.açarsa örterim kızımın üstünü
Benimde son iki haftam sonra somestir tatili gerci bu hafta hep evdeydim kardan dolayi 2 gun calistim pazartesi ve sali. Aslinda evde de zaman gecmiyor her taraf kar buz markete bile gidemedim ama bebis olunca sklacak vakit kalmazbu ay bebısın eksıkelrını bıtırıyım de onumuzdekı ay dogum sonrası ıcın param kalsın dıye bu ay herseyımı aldım. 24 nde ocagın yardımcı bayan gelıcek onlar ıcınde bu ay calısıcam sonrası .Allah kerim hayatımda ilkdefa bu kadar uzun sure evde kalıcam :)
Hadi gozun aydn. Darisi bnm basimayüz kremimde geldi internneten aldıgım eksıgım bıttı sukur
Hep bi yerlerden biseyler ogrenmeye calisiyorum bebek olan evde gunduz en fazla 22 gece de 19 derece olmaliymis sicaklik .Geceleri bizim oda 21 falan oluyo ama esim usuyor bebek bu sicaklikta donar diyo napcam bilmiyorum yuksek sicaklik bebegin bagisikligini dusuruyormus galiba bebek dogucunca bazi konularda esimle karsi karsiya gelcezdoğru canım ben anneme sordum belıne kadar ortsen yeter dedıı. ayrıca benım park yatagım yatak odamda ve tam petegın yanında olcak yanı duvara yaslanmıs sekılde yatak odam evın en sıcak yerı aydınlıga bakıyor soguk almıyor.
Bi arkdsin 3,4 yaslrnda oglu var. Hep uyku tulumu kullanyo. Gece aciliyomus ustu. Onu giydrnce hic usumuyo faln dio. Hatta birkc tane almis renk renk :)Ayy az once yazamadim yanlis yere yazmisim.aslinda ustunu ortmek tehlikeliymis bogulma acisindan uyku tulumu ortmek lazimmis
Evet en guzeli ve guvenilir olani ilk dogdugundan yarim kundak sonra uyku tulumu kullanmaliyiz.yastik ve yorgan almadim ben.Bi arkdsin 3,4 yaslrnda oglu var. Hep uyku tulumu kullanyo. Gece aciliyomus ustu. Onu giydrnce hic usumuyo faln dio. Hatta birkc tane almis renk renk :)
çok mıymıyda yetştirmemek lazım cocukları ama iste biz bir hevesle herseyı yapmaya calısıyoruz ınt bı anlamda ıyı bır anlamda kotu çok şey bilmekde ii değil aslındaHep bi yerlerden biseyler ogrenmeye calisiyorum bebek olan evde gunduz en fazla 22 gece de 19 derece olmaliymis sicaklik .Geceleri bizim oda 21 falan oluyo ama esim usuyor bebek bu sicaklikta donar diyo napcam bilmiyorum yuksek sicaklik bebegin bagisikligini dusuruyormus galiba bebek dogucunca bazi konularda esimle karsi karsiya gelcez
çok mu eksik canım ?Hadi gozun aydn. Darisi bnm basima
ohh afiyet olsun benmde 3 gün sonraBugun gunum var kizlr. Gideyim de biraz tikinayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?