2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Esim bana kuru hurma getimiş büyük olanlardan içindede ceviz var.Hergün bir tane yiyorum kanda yapıyormuş.

günaydın kızlar bu soğuk havada resmen evde mahsur kaldık ve ben depresyona giricem sanırım o kadar bunaldım ki anlatamam herşeye kıl oluyorum

Mrb kızlar,
Sabahın köründe kalktım şimdi gözümü açamıyorum..
Çatı kemiğimidir,vajina kemiğimidir yine o ağrımaya başladı.oturup kalkarken,yatakta dönerken çok ağrıyo.bebeklerden birii yine baş aşağı dönmüş.böyle olduğunda bu ağrıyı çekiyorum.

Hava çok soğuk kaç gündür evdeyiz sıkıldık yerler buz bir yere cikamiyoruz off ne yapsak ki vakit geçirmek icin

günaydın kızlar bu soğuk havada resmen evde mahsur kaldık ve ben depresyona giricem sanırım o kadar bunaldım ki anlatamam herşeye kıl oluyorum
bende bu yamurda soğukta işe geldim .. ve 5 te çıkıcam bu soğukta bide eve dönücem. evle uğraşcam

yapmıycam canım yatak odama bi beşik alayım diorum söyle demonte olanlardan ama gönlüme görede bulamadım. İş cıkısı bi maskoya bakıcam
bence park yataklara da bak canımkullanımı çok pratikmiş. yine en doğru kararı sen verirsin tabi. çeşit çok insan neyi seçeceğini şaşırıyor

Ayy az once yazamadim yanlis yere yazmisim.aslinda ustunu ortmek tehlikeliymis bogulma acisindan uyku tulumu ortmek lazimmis
neden boğulsun ki?

kızlar ya karnımı unuttum kapıyı kapatırken sıkıştım sert vurdum galiba biraz ya ((( bişi olmaz dimi

Guzel bi haftasonu olsun guzel annelere bende gece uyuyamadim ve tabi sabahta gec kalktim simdi yine orgu oruyorum, bebek gormeye gelenler icin minik orgu patikler yapiyorum iclerinede lavanta kesesi koyacam mis koksunlar diye bitirince atarim fikir olsun sizede

Bugun gunum var kizlr. Gideyim de biraz tikinayim :)
ohh walla yapın keyfiniziben güne girmedim bu yıloturmalı diildi zaten sadece birikim amaçlıydı. oturmalı olsa kesin girerdimseviyorum yemeli içmeli dedikodulu kadın gezmelerini

çok mıymıyda yetştirmemek lazım cocukları ama iste biz bir hevesle herseyı yapmaya calısıyoruz ınt bı anlamda ıyı bır anlamda kotu çok şey bilmekde ii değil aslında

bence de canım. en güzelini yapmaya çalışıyoruz ama sınırını koymak lazım. aman bişeyi eksik olmasın mahrum kalmasın diye çocuklar yokluğu bilmeden yetişiyorlar. benim 5 yaş grubu 18 öğrencim var. doyumsuzlar. tonlarca oyuncak var 2 gün sonra ben sıkıldım bu oyuncaktan. yeni oyun öğretiyorum ertesi gün ben sıkıldım bu oyundan diyorlaraileler ne istenirse yapıyo tabi doğal olan anne baba içgüdüsü ama sonra da hiç bişeyin kıymetini bilmeyen nesiller yetişiyo malesef.
dengeli yapılmalı çocuklar sahip olduklarının kıymetini bilmeli bence.

sıkıntıdan patlıyorum bende 3 gündür evdeyim yürüyüşe bile çıkamıyorum, hava buz gibikalktım demin mutfağa gittim oyalanacak bi şeyler yaptım. tavsiye ederim canım

çatı kemiği ağrısı bende bu aralar yok. benim çok ağrıdığı sıralar meğersem kızıma baş aşağı dönmesi için yer açılıyormuş. ağrıların ertesinde doktora gittiğimde doktor bebek dönmüş dedi. normal doğuma hazırlık galiba canım. ama ağrıyı biliyorum insanın hayat enerjisini alıyo bi de bizde 1 tane ne kadar zorlanıyoruz sana 2 taneyle Allah kolaylık versin.az kaldı ama en fazla 2aycıksonra bi koluna birini bi koluna birini alınca unutursun inşallah bu günleri

Hava çok soğuk kaç gündür evdeyiz sıkıldık yerler buz bir yere cikamiyoruz off ne yapsak ki vakit geçirmek icin

bende aynı durumdayımdemin mutfakta bi şeyler yaptım buzluğa attım canım. yazmayayım hamileler topiği canınız çekmesin kızlarbirazdan da çay yanına atıştırmalık bişeyler yapayım diyorum. tavsiye ederim bana iyi geldi

bende bu yamurda soğukta işe geldim .. ve 5 te çıkıcam bu soğukta bide eve dönücem. evle uğraşcam

Allah kolaylık versin. cumartesi çalışmak da çok zor olsa gerekama çoğu gitmiş azı kalmış 3 saaatcikeve dönünce de çok yorma kendini

bence park yataklara da bak canımkullanımı çok pratikmiş. yine en doğru kararı sen verirsin tabi. çeşit çok insan neyi seçeceğini şaşırıyor

neden boğulsun ki?
Yorgan basinin ustune vs. Geldiginde bazilari yorgan kullanimina kesinlikle karsi cikiyor hem yeni dogan bebege agir geliyormus

kızlar ya karnımı unuttum kapıyı kapatırken sıkıştım sert vurdum galiba biraz ya ((( bişi olmaz dimi
yaa çok geçmiş olsun canım. ağrın var mı hala? bebiş hareket ediyo mu? Allaha emanet bi şey olmamıştır inşallah

al al bitmiyor yaa emzirme yastığı falan aldınızmı kızlar cokmu gerekli?
ben aldım.koluma geçirdim baktım hoşuma gitti. işe yarar gibi duruyo. al bence
ayy ne güzel. hem hediyelik minik patikler de çok iyi fikirmiş. bende örgü örmek istiyorum yaa. çok mu zor. şubat tatilinde internetten nasıl örüldüğüne bakar uyduruktan da olsa yaparım diyorum ama becerebilir miyim ki?

İşte bende kar tatili olunca idari izin gelince heves ettm kendim bişiler yapım dedim ama resmen bileklerim ağrıyor .. Evde olunca can sıkıntısına bişiler yapasın geliyor... Meltem i çok iyi Anlıyorum şimdi :)

bi eve varıyım da inş. dinlene dinlene evdede çalışırım artık

Yorgan basinin ustune vs. Geldiginde bazilari yorgan kullanimina kesinlikle karsi cikiyor hem yeni dogan bebege agir geliyormus
mantıklı ama zaten evimiz kaloriferli bebiş olunca daha da çok ısıtırız evi.battaniyeyi falan da yarıya kadar örtmek gerekiyormuş zaten.yorgan da alacağım gerekirse örterim. zaten gece kaç sefer kalkcaz. bişi olmaz inşallah. amannn ne çok şey çıkıyor yaa analarımız nasıl büyütmüş bizii yaa anneeem neler çektiğini daha iyi anlıyorum şimdi

bende boş oturmaktan sıkılacağım kesin doğum izninde. örgüye kafayı taktım öğrenirsem bi nebze vakit geçiririm
canım sende film izleyebilirsin bakbileklerin ağrıyorsa hiç yorma kendini. süt ısıt kendine biraz da kuruyemiş al geç tv karşısına film izle bence

bi eve varıyım da inş. dinlene dinlene evdede çalışırım artık
öyleyse kolay gelsin sana. umarım vakit çabuk geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…