- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
yaa çok geçmiş olsun canım. ağrın var mı hala? bebiş hareket ediyo mu? Allaha emanet bi şey olmamıştır inşallah
ben aldım.koluma geçirdim baktım hoşuma gitti. işe yarar gibi duruyo. al bence
ayy ne güzel. hem hediyelik minik patikler de çok iyi fikirmiş. bende örgü örmek istiyorum yaa. çok mu zor. şubat tatilinde internetten nasıl örüldüğüne bakar uyduruktan da olsa yaparım diyorum ama becerebilir miyim ki?
Bilmiyorum esim sordurtmadı bu seferde. 1800-2000 arası sanırımDorugun dogum fiyatları ne kadar olmuş
Be n oglumda ayicikli olanlardan aldım cok kullandim ama alt acma maksatli degil.anakucagina pusetin altina bebek arabasina misafirlikte koltugun ustune serip cok amacli kullandim alt acma okarak da ilk basta o musambali yikananlardan almistim sonra basa cikamadim can bebenin kullan atlarini kullanmaya basladim kirlenince yikamayla ugrasmayip atiyordum.günaydın herkesee
kızlar şu butikbebede falan olan cicili bicili alt açma takımından alacak mısınız? yoksa dün konuşulmuştu ebebekteki baby&me tarzı alt açmalardan mı alacaksınız?her ikisini de mi almak lazım? bi de uyku tulumu gerekli mi ne zaman kullanılıyo acaba? ilk bebeğim olduğu için tecrübesizim detecrübeli olanlar yazarsa sevinirim
Canim zaten yenidogan ustunu acamaz anca onumuzdeki sonbahar sonu kullanirsin.usumesinden endisen varsa polar tulumlar cok iyi is goruyorlarüstü açılması diyeyse zaten ben hep uyanıcam.açarsa örterim kızımın üstünü
bi şey olmaz canım Allahın izniyle yinede dikkatli olkızlar ya karnımı unuttum kapıyı kapatırken sıkıştım sert vurdum galiba biraz ya((( bişi olmaz dimi
ayy çok sevimliymiş. ikisinin rengi de çok tatlı. güzel olur bitince de fotosunu at canım bakalımCanim cok kolay bence rahatlikla yapabilirsin bende internetten buldum zaten bakarak kolayca yapiliyo, sudlemesi eksik ama ekleyeyim fotosunu icine lavanta kesesi girecek ve iki renk yapacam
Eki Görüntüle 1369151 Eki Görüntüle 1369154
kıyamaz zaten insan ya kirlenir falan die. kullan atlar daha mantıklıymış. çeşit fazla olunca insan karar veremiyorBe n oglumda ayicikli olanlardan aldım cok kullandim ama alt acma maksatli degil.anakucagina pusetin altina bebek arabasina misafirlikte koltugun ustune serip cok amacli kullandim alt acma okarak da ilk basta o musambali yikananlardan almistim sonra basa cikamadim can bebenin kullan atlarini kullanmaya basladim kirlenince yikamayla ugrasmayip atiyordum.
Ikincisi uyku tulumu mart bebegi icin cok gerekli degil onumuzdeki kis lazim olacak onda da hep kolsuz torba tipi kullandim hala oglum giyiyor 3 yasinda.asrtronot tipleriyle rahat etmemisti
pusetin altına koymak için alınabilir evetBe n oglumda ayicikli olanlardan aldım cok kullandim ama alt acma maksatli degil.anakucagina pusetin altina bebek arabasina misafirlikte koltugun ustune serip cok amacli kullandim alt acma okarak da ilk basta o musambali yikananlardan almistim sonra basa cikamadim can bebenin kullan atlarini kullanmaya basladim kirlenince yikamayla ugrasmayip atiyordum.
Ikincisi uyku tulumu mart bebegi icin cok gerekli degil onumuzdeki kis lazim olacak onda da hep kolsuz torba tipi kullandim hala oglum giyiyor 3 yasinda.asrtronot tipleriyle rahat etmemisti
ben almadım almatıda düşünmüyorum bence çokta gerekli degilal al bitmiyor yaa emzirme yastığı falan aldınızmı kızlar cokmu gerekli?
yok ya üşümesinden endişelenmiyorum. evimiz sıcak oluyo. bu son soğuklardan önce yarım kollu bile giyiyordukCanim zaten yenidogan ustunu acamaz anca onumuzdeki sonbahar sonu kullanirsin.usumesinden endisen varsa polar tulumlar cok iyi is goruyorlar
Kendini kurtcuk gibi kaydirip battaniye yorgan altina giriyorlar canim o yuzden koltuk sltina kadar ortuluyorbence park yataklara da bak canımkullanımı çok pratikmiş. yine en doğru kararı sen verirsin tabi. çeşit çok insan neyi seçeceğini şaşırıyor
neden boğulsun ki?
Uyku tulumu 6. Aydan sonra yani havalar soğuğunda kullanılıyor. Ilk zamanlar gerek yok sar battaniye ye uyusun. Üstünü açma derdi yok çünkü. Oğlum da kullanıyorum uyku tulumunu çok rahatım. Çünkü oğlum sürekli üstünü açar. Şimdi bile üstüne bir şey ortmeden uyuturum üşüme derdi yok. Ha benim aldığım tutumlar ince değil bildiginiz yorgan gibiyaayatağında uyuturken, ayağında sallarken falan mı? hangi zamanlarda kullanılıyo ya bilmiyorum hiç cahilliğime ver canım
bende aldım kızıma tulum gece uyanıp kalkıyor 3-4 kez denedım hep aynı sonuc.nasıl kullanıyorsun canım tulumu merak ettım.nasıl gıydırıyorsunUyku tulumu 6. Aydan sonra yani havalar soğuğunda kullanılıyor. Ilk zamanlar gerek yok sar battaniye ye uyusun. Üstünü açma derdi yok çünkü. Oğlum da kullanıyorum uyku tulumunu çok rahatım. Çünkü oğlum sürekli üstünü açar. Şimdi bile üstüne bir şey ortmeden uyuturum üşüme derdi yok. Ha benim aldığım tutumlar ince değil bildiginiz yorgan gibi
Ben 6. Aydan itibaren giydiriyorum. Zaten onu gösterdiğimde uykuya gidecegini anlıyor. Alıştı tuluma bol ve rahat olanını al benim oğlum 21 aylık ama ben ona 4 yaş tulumu giydiriyorum. Uyanma kısmına gelince burnu tıklandığında yada aç yatttiginda uyanıyor. Normalde bile her gece bir kere kalkar. Oğlum çok dağınık yatar üstüne ince bir battaniye bile koysam atar mecburen tulum giydirdimbende aldım kızıma tulum gece uyanıp kalkıyor 3-4 kez denedım hep aynı sonuc.nasıl kullanıyorsun canım tulumu merak ettım.nasıl gıydırıyorsun
Ayy bende patladım sonunda gittim ip aldım geldim başladım örmeye. 2 saat ne yapsam diye aradım nette erkeklere bişey yok yaa Kızimda çok şey yapmıştım. Oğluma da başladım inşallah can sıkıntım geçer.İşte bende kar tatili olunca idari izin gelince heves ettm kendim bişiler yapım dedim ama resmen bileklerim ağrıyor .. Evde olunca can sıkıntısına bişiler yapasın geliyor... Meltem i çok iyi Anlıyorum şimdi :)
Öff sorma yaa.aldığın vitaminlerden kaynaklanıyodur kilo. o zaman normal ben hepsini bıraktım valla beslenmeye dikkat ediyorum sadece.
al al bitmiyor yaa emzirme yastığı falan aldınızmı kızlar cokmu gerekli?
Yok ya ivir zivir iste. Kendme gogus kremi , emzrme atleti ve sutyeni , bebise de burun aspiratru, yan yatrma yastgi, tirnk mkasi ve tarak firca seti almam lazm .
Benim de birkac eksigim kaldi cikabilsem alacağım haftaici okuldan kostur kostur geliyorum oglumu alacağım icin.haftsonu halledeyim diyorum ama cok soguk tek olsam cikarim ama kuzum usutur diye kiyip cikamiyorum evdeyiz bu haftasonu yani.kek yaptik oglumla firin onunde bekliyoruz pismesini.ben de 1 no bez,sutyen,esofman alti alacagim.tacin malzemelerini eltim almis ben cikinca tac alacağım suslemek icin.madame cocoya gidebilirsem terlik alacagim evde sonra giymeye.hastanede kullan at kullanacagim oglumda da öyle yapmistim.terlik ve kirlenen ic camasirlarini cope attik.burda 1 tlye cok guzel pamuk camasirlar satan bir yer var yillardir aliriz.5 tane atsam da sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?