- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Bn de almdm onu gerekli mi gerckten ?al al bitmiyor yaa emzirme yastığı falan aldınızmı kızlar cokmu gerekli?
Aman uzun süredir yapmıyorsan benim gibi bileklerini ağrıtma yavaş ara ara yap ... :) ahhh o heves yok mu :)Ayy bende patladım sonunda gittim ip aldım geldim başladım örmeye. 2 saat ne yapsam diye aradım nette erkeklere bişey yok yaa Kızimda çok şey yapmıştım. Oğluma da başladım inşallah can sıkıntım geçer.
Vallaha esim saolsun bi kuru fasulye yaniinada bulgur pilavi yapti afiyetle yedik cok sukur :) malum yeni tasindik. Allah razi olsun esimden butun evin agir isini yaptisabahtan beri ayaktayım daha yeni oturdum ama sıkıntıdan patlıyorum...
hava buz gıbı dısarı cıkasım var ama dun markete gıdıp gelene kadar geberdım..
daha akşam yemeği yapmadım off off..
Vallaha esim saolsun bi kuru fasulye yaniinada bulgur pilavi yapti afiyetle yedik cok sukur :) malum yeni tasindik. Allah razi olsun esimden butun evin agir isini yapti' simdi dedim yas pasta alalim dedi evde yapalim
benımde canım hıııııc yemek yapmak ıstemıyor. nasıl ıstetıcem bılmıyorum:)sabahtan beri ayaktayım daha yeni oturdum ama sıkıntıdan patlıyorum...
hava buz gıbı dısarı cıkasım var ama dun markete gıdıp gelene kadar geberdım..
daha akşam yemeği yapmadım off off..
Makarna yap domates soslu ben dun oyle yaptim yada cacik yanina mercimek pilaviSöylesem benimki de yapar da kuru fasulye yapamaz herhalde :)
kara kara düşünüyorum ne yapsam diye..
benımde canım hıııııc yemek yapmak ıstemıyor. nasıl ıstetıcem bılmıyorum:)
Makarna yap domates soslu ben dun oyle yaptim yada cacik yanina mercimek pilavi
ınsallah kızınız huzurunuz olur da, tum olumsuzluklar bıter...Eşim de artık isyan etti..
" Kızımı stressiz bir ortamda büyütmek istiyorum.. sadece evimle ve çocugumla ilgilenmek istiyorum.. "
dedi..
Ah bir bırakmadılar evimizde huzurla oturalım..
artık bu agrılar hep olacak sanırım, gecmıs olsunnkızlarrr belimde ağrı oluyo sağ bacağımı basamıyorum sızlıyo gibi oluyo. sizdede oluyomukarnımın altıda ağrıyo yatacağım zamanda sanki adet sancısı gibi ağrım var. p şembe doktor herşeye bakt hepsi normal dedi. alttan bakmak istedi baktırmadım .acaba baktırsamıydım ki of yaaa
ınsallah kızınız huzurunuz olur da, tum olumsuzluklar bıter...
Benimde sag bacagim agriyo boyle damar cekilmesi gibi karnimin altida sanki boyle moralmis gibi oluyo sirtimdada agri oluyo bide bebegim sag tarafa cok bastiriyo resmen karnimdan cikacak gibikızlarrr belimde ağrı oluyo sağ bacağımı basamıyorum sızlıyo gibi oluyo. sizdede oluyomukarnımın altıda ağrıyo yatacağım zamanda sanki adet sancısı gibi ağrım var. p şembe doktor herşeye bakt hepsi normal dedi. alttan bakmak istedi baktırmadım .acaba baktırsamıydım ki of yaaa
ben kzımda 2 numarayla basladıgımı hatırlıyorum.3-6 kılo yazıyormus baktım da.yıne 2 numara alıcam.bugun jokerden unıbaby ıslak mendıl aldım.lansınoh gogus kremı ve emzırme atletı aldım kızımdan vardı ama bulamdım onları evdeBu prima nin 1 no bezine ne olmus yahu marketlerde kozmetikte vs yok.bir iki yerde 50 li eski paketini gordum nette.sadece civilde 80li yenisi var.basta premium almayacagim asiri bez tuketiyorlar oglumda 3 noya kadar altif kullanip 3 no da premiuma gectiydim bezi birakana kadar
Ben oglumda iki paket 1 no kullanmistim 80lik paketti her biriben kzımda 2 numarayla basladıgımı hatırlıyorum.3-6 kılo yazıyormus baktım da.yıne 2 numara alıcam.bugun jokerden unıbaby ıslak mendıl aldım.lansınoh gogus kremı ve emzırme atletı aldım kızımdan vardı ama bulamdım onları evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?