2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba ne haber durumlar iyidir insallah biz cok iyiyiz Allaha sukur bizde tasindik 4 gun oldu evimizin buyuk temizligi bitti artik yavas yavas esyalari yerlestiriyoruz bugun oglusumun kiyafetlerine baktimda tonla camari var masallah :) malum dayisinin kiyafetleri var gecen yildan anneannesi onlari hazirladi bize verdi cok camasirimiz oldu banyosu flan hazir oglumun hemen hemen bizde eksikler tamamdir yani kizlar '

sabahtan beri ayaktayım daha yeni oturdum ama sıkıntıdan patlıyorum...
hava buz gıbı dısarı cıkasım var ama dun markete gıdıp gelene kadar geberdım..
daha akşam yemeği yapmadım off off..

kızlar patik yada battaniye falan örmek isterseniz derya baykalın facebookta sayfası var çok güzel modeller var. bakabilirsiniz. ben örmeyi bilmiyorm. ama o kadar tatlı şeyler var ki bu hevesle öğrenicem galiba :)

Hic orgu bilmiyorum yetenegim de yoktur cocuklarima kendim bir sey yapip da giydiremeyecegim bu gidisle

Aman uzun süredir yapmıyorsan benim gibi bileklerini ağrıtma yavaş ara ara yap ... :) ahhh o heves yok mu :)

Vallaha esim saolsun bi kuru fasulye yaniinada bulgur pilavi yapti afiyetle yedik cok sukur :) malum yeni tasindik. Allah razi olsun esimden butun evin agir isini yapti ' simdi dedim yas pasta alalim dedi evde yapalim

Vallaha esim saolsun bi kuru fasulye yaniinada bulgur pilavi yapti afiyetle yedik cok sukur :) malum yeni tasindik. Allah razi olsun esimden butun evin agir isini yapti ' simdi dedim yas pasta alalim dedi evde yapalim

Söylesem benimki de yapar da kuru fasulye yapamaz herhalde :)
kara kara düşünüyorum ne yapsam diye..

benımde canım hıııııc yemek yapmak ıstemıyor. nasıl ıstetıcem bılmıyorum:)

Eşim de artık isyan etti..
" Kızımı stressiz bir ortamda büyütmek istiyorum.. sadece evimle ve çocugumla ilgilenmek istiyorum.. "
dedi..
Ah bir bırakmadılar evimizde huzurla oturalım..

kızlarrr belimde ağrı oluyo sağ bacağımı basamıyorum sızlıyo gibi oluyo. sizdede oluyomukarnımın altıda ağrıyo yatacağım zamanda sanki adet sancısı gibi ağrım var. p şembe doktor herşeye bakt hepsi normal dedi. alttan bakmak istedi baktırmadım .acaba baktırsamıydım ki of yaaa

artık bu agrılar hep olacak sanırım, gecmıs olsunn

Benimde sag bacagim agriyo boyle damar cekilmesi gibi karnimin altida sanki boyle moralmis gibi oluyo sirtimdada agri oluyo bide bebegim sag tarafa cok bastiriyo resmen karnimdan cikacak gibi

Bu prima nin 1 no bezine ne olmus yahu marketlerde kozmetikte vs yok.bir iki yerde 50 li eski paketini gordum nette.sadece civilde 80li yenisi var.basta premium almayacagim asiri bez tuketiyorlar oglumda 3 noya kadar altif kullanip 3 no da premiuma gectiydim bezi birakana kadar

ben kzımda 2 numarayla basladıgımı hatırlıyorum.3-6 kılo yazıyormus baktım da.yıne 2 numara alıcam.bugun jokerden unıbaby ıslak mendıl aldım.lansınoh gogus kremı ve emzırme atletı aldım kızımdan vardı ama bulamdım onları evde

Ben oglumda iki paket 1 no kullanmistim 80lik paketti her biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…