2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhabalar nasılsınız? Bizim bugün randevumuz vardı bebişim iyi çok şükür :Randevu öncesi biraz alışveriş yapıp yorulmuştum birde baktık bebiş uyuyor iki elini yastık yapmış kendine çok şirindi Bu arada boyumuz 43 cm kilomuzda 1870 olmuş sizinkilere göre biraz az geldi bana ama doktorum haftası ile uyumlu olduğunu söyledi.Ve hala makat gelişi pozisyonda doktor 3 hafta sonra tekrar gel dedi NTS ile ilgili birşey söylemedi birdaha gidince söyler heralde , sizlerde çıktığı için kan tahlilide istedim bakalım sonuçlar pazartesi çıkacak inşallah herşey güzel gider hepimiz için buarada bazı eksikleride hallettik ateş ölçer ,biberon,emzik,bebek askıları,burun aspiratörü birde mevlüt takımı aldım kızıma kendimede pijama takımı 3 lü , emzirme atleti ve emzirme sütyeni ,kalın çoraplar aldım fotoları atarım size şuan ölüyorum yorgunluktan resmen kalça kemiğim ağırıyor

ay bugun sayfalar az ilerlemiş haftasonu diye sanırım ben çok heycanlıyım subatın 9unda doğum yapıcak bi arkadaşım vardı bugun doğuma girdi haber bekliyoruz

Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin öncelikle herşey olur ama benim birde hastane ile mesafem 2 saat bu yüzden bebeğimi riske atmaktan korktuğum içinde sezaryen istiyorum bakalım hayırlısı.

Ben ayıcıklı olan alt açmalardan aldım birtane , birde uyku tulumu bebek biraz hareket edebildikten sonra alınıyor bildiğim kadarıyla yani 3 aydan sonra ancak ozamanda yaz olur zaten bence birdaha ki kış almak daha doğru tabi sen bilirsin yinede.

sana nacizane tavsiyem ne yap ne et kanla alakalı değerleri yüksek tut.kan iğneleri çok ağır hamilelikte hiç çekilmiyo. d vit. mecbursan aynen devam. eyer balık ve ceviz düzenli yiyosan hapına gerek yok.ben onu bıraktım çünkü çok kötü oluyodum sonrasında et tavuk yiyemedim o dönemde.

bizde kızımın mobılya besiğini boyatmaya karar verdık mobilyacıda boyatcak esım.beşiktaslı uyku setı alıcaz.babasının ıstegı uzerınee

bende 1 no bulamadım 2sini aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…