.günaydın kızlar,rüyamda prensesimi göedüm,emziriyordum
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin öncelikle herşey olur ama benim birde hastane ile mesafem 2 saat bu yüzden bebeğimi riske atmaktan korktuğum içinde sezaryen istiyorum bakalım hayırlısı.Kizlar ben oglumda normal cok istedim ve olmadi aglayarak sezeryana aldilar epidural sezeryanla zorunlu dogum yaptim inanin Allah o an o sabri veriyor birden o kadar sakinleyip dogana kadar bekledim sukur saglikla dogdu.normal icin daha direnseydim bebegimi tehlikeye atacaktim.simdi yine normal istiyorum ssvd icin dr umla gorustum ona ve kararina cok guveniyorum uygun olmadığını soyledi hayirlisiyla saglikla gelsin yara dikis o bu geciyor.evet kat kat dikiliyor vs ama ben sadece 1 gun hastanede kaldim evde hic yatmadim normal dogum yapmis gibi hayatima devam ettim uc gun agrim oldu ama o kadar olur dedim insallah bu da kolay olur kendim ve bebekten ayri oglum icin de istiuorum kolay olmasini.benim canimin yandigini gorurse uzulur etkilenir
Çok güzel bir rüya canım Allah o günleri nasip etsin hepimize inşallah sağlıkla..günaydın kızlar,rüyamda prensesimi göedüm,emziriyordum
Ben ayıcıklı olan alt açmalardan aldım birtane , birde uyku tulumu bebek biraz hareket edebildikten sonra alınıyor bildiğim kadarıyla yani 3 aydan sonra ancak ozamanda yaz olur zaten bence birdaha ki kış almak daha doğru tabi sen bilirsin yinede.günaydın herkesee
kızlar şu butikbebede falan olan cicili bicili alt açma takımından alacak mısınız? yoksa dün konuşulmuştu ebebekteki baby&me tarzı alt açmalardan mı alacaksınız?her ikisini de mi almak lazım? bi de uyku tulumu gerekli mi ne zaman kullanılıyo acaba? ilk bebeğim olduğu için tecrübesizim detecrübeli olanlar yazarsa sevinirim
sana nacizane tavsiyem ne yap ne et kanla alakalı değerleri yüksek tut.kan iğneleri çok ağır hamilelikte hiç çekilmiyo. d vit. mecbursan aynen devam. eyer balık ve ceviz düzenli yiyosan hapına gerek yok.ben onu bıraktım çünkü çok kötü oluyodum sonrasında et tavuk yiyemedim o dönemde.Öff sorma yaa.
D vitaminini hep kullanmak zorundaymışım. Hamilelikten sonra da.
B12 iğnelerim de ayda 1 e düştü çok şükür.
Balık yağı hapını da bırakıcam yaa. İçmicem daha.
Kan mecbur. Hatta değerlerim yükselmemişse kan iğnesine başlancak. İnşallah gerek kalmaz :/
guzelmiş gule gule kullanınbugün dolap ve beşiğinin siparişini verdik :)
teşekkürleeer ,daha iyisi sizin minnoşların olsun :)guzelmiş gule gule kullanın
bende 1 no bulamadım 2sini aldımBu prima nin 1 no bezine ne olmus yahu marketlerde kozmetikte vs yok.bir iki yerde 50 li eski paketini gordum nette.sadece civilde 80li yenisi var.basta premium almayacagim asiri bez tuketiyorlar oglumda 3 noya kadar altif kullanip 3 no da premiuma gectiydim bezi birakana kadar
Maşallah canm oğluşunaYollar yağmurlu.. Oğlumu gördüm evime dönüyorum. 2350 olmus.1. Sezeryan dı.bu da öyle olur dedi.hersey normalmiş 1 Kilo almışım.diyete devam.sevgiler kızlar
Aa ikimizin dogum tarihi ayniymis ya :)teşekkürleeer ,daha iyisi sizin minnoşların olsun :)
minnoşlar akran olacak kısmetse :) bakalım hangisi önce davranacakAa ikimizin dogum tarihi ayniymis ya :)
bence hiç gerekli değilal al bitmiyor yaa emzirme yastığı falan aldınızmı kızlar cokmu gerekli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?