- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Canım ben bugun 2 yere baktım kalıplar çok değişiyor bir yerde M boldu diğer markadan XL aldım benim aldığım marka Haluk&Bayram.Birde bu biraz ince gibi ama tabi hırkayla falan olabilir.http://www.pijamadunyasi.com.tr/artis-hamile-pijamasi-pmu303 arkadaslar ya pijamalara bakıyordumda fıyatlar cok fazla bi pıjsmayada cok para vermek ıstemıyorum ama netten bunu buldum cok hosuma gıttı martın sonu için kısa kollu olur mu sızce?
Çok iyi yapmışsın bende çoğunu öyle aldım bugün biraz gezdik canm çıktı bende şimdi geri kalanı netten bakıyorum.Prensesime netten toplu alışveriş yaptım malum erken doğum riski yüzünden çarşı pazar gezemiyorum markafonide indirim vardı,kıyafetlerini oradan aldık,hepsi buradanda bezini sampuanini Emziğini falan aldım,elime ulaştığında foto atacam inşallah....heyecanlandim valla,bi gelselerde yıkayıp utulesem.....
Banada ince geldı evet kalıplar degısıyo gercektenCanım ben bugun 2 yere baktım kalıplar çok değişiyor bir yerde M boldu diğer markadan XL aldım benim aldığım marka Haluk&Bayram.Birde bu biraz ince gibi ama tabi hırkayla falan olabilir.
Cok guzel cnm iyi gunlerde kullaninbugün dolap ve beşiğinin siparişini verdik :)
Ben oğlumu 15 nisan da dogurdum ortalık kış kiyametti. Havalar a Bağlı ama ince duruyorhttp://www.pijamadunyasi.com.tr/artis-hamile-pijamasi-pmu303 arkadaslar ya pijamalara bakıyordumda fıyatlar cok fazla bi pıjsmayada cok para vermek ıstemıyorum ama netten bunu buldum cok hosuma gıttı martın sonu için kısa kollu olur mu sızce?
teşekkürler,daha iyisi sizin olsun. peşin 1550 ye geldi yatak,uyku seti ,dolap ve beşiğini aldıkCok guzel cnm iyi gunlerde kullaninfiyatu ne kadr ?
Ayni çanta hepsi burada da çok daha ucuz birde oradan bak istersenKızlar acil birşey sorucam size ben bebeğin kıyafetlerini koymak için hemde günlük kullanım için bir çanta alıcam ve sırt çantası olsun istiyorum bu nasıl sizce? http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/stylo-anne-bebek-malzeme-ve-bakim-sirt-cantasi-136904033
Benimde hiç uykum yok
B12 düşük oldugu icin kan depolanamamıştı. Demir depoları doluydu ama kana çevirmiyodu vücut. B12 iğneleri oldum. Kana bakıcaz artık. İğneden tırsıyorum nedense artık. Çünkü kan iğnesi b12 gibi değilmiş. Sızlıyomuş bacak felan. İnşaallah yükselmiştir. Hafta içi baktırcam kan değerlerime.sana nacizane tavsiyem ne yap ne et kanla alakalı değerleri yüksek tut.kan iğneleri çok ağır hamilelikte hiç çekilmiyo. d vit. mecbursan aynen devam. eyer balık ve ceviz düzenli yiyosan hapına gerek yok.ben onu bıraktım çünkü çok kötü oluyodum sonrasında et tavuk yiyemedim o dönemde.
benim bi aksilik olmazsa yapacaklarimi soyleyim belki fikir olur..Öff yaa hastanede ve mevlütte ne dağıtıcam düşüncesi yedi bitirdi beni.
Butik kurabiyryle bebek lokumu dağıtıcam ama
Bi de yanında kalıcı bişey olsun istiyorum. Magnet gibi.
Magnetlerin de hepsi birbirine benziyo ve çok pahalı bişi de almak istemiyorum. Zaten kurabiye ve lokuma masraf yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?