2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Prensesime netten toplu alışveriş yaptım malum erken doğum riski yüzünden çarşı pazar gezemiyorum markafonide indirim vardı,kıyafetlerini oradan aldık,hepsi buradanda bezini sampuanini Emziğini falan aldım,elime ulaştığında foto atacam inşallah....heyecanlandim valla,bi gelselerde yıkayıp utulesem.....

Çok iyi yapmışsın bende çoğunu öyle aldım bugün biraz gezdik canm çıktı bende şimdi geri kalanı netten bakıyorum.

Canım ben bugun 2 yere baktım kalıplar çok değişiyor bir yerde M boldu diğer markadan XL aldım benim aldığım marka Haluk&Bayram.Birde bu biraz ince gibi ama tabi hırkayla falan olabilir.
Banada ince geldı evet kalıplar degısıyo gercekten

Hic uyumak istemiyorum,gündüz uykudan gözüm kapanıyor simdi maşallah faltaşi gibi gozlerim

Ben de yattim ama oglum masallah kipir kipir uyutmadi kalktim geri ins. Dogunca uykulari duzenli olur zira uykuya dayanamayanlardanim

B12 düşük oldugu icin kan depolanamamıştı. Demir depoları doluydu ama kana çevirmiyodu vücut. B12 iğneleri oldum. Kana bakıcaz artık. İğneden tırsıyorum nedense artık. Çünkü kan iğnesi b12 gibi değilmiş. Sızlıyomuş bacak felan. İnşaallah yükselmiştir. Hafta içi baktırcam kan değerlerime.

Öff yaa hastanede ve mevlütte ne dağıtıcam düşüncesi yedi bitirdi beni.

Butik kurabiyryle bebek lokumu dağıtıcam ama
Bi de yanında kalıcı bişey olsun istiyorum. Magnet gibi.

Magnetlerin de hepsi birbirine benziyo ve çok pahalı bişi de almak istemiyorum. Zaten kurabiye ve lokuma masraf yapıcam.

benim bi aksilik olmazsa yapacaklarimi soyleyim belki fikir olur..
Hastane icin keceden magnet hazrladim ve bebek cikolatasi dagitacagm.
İlk etapta eve gelenler icin lohusa serbeti ve lokum dusunyrm.. Serbet bardaklarinida susledim.
Mevlut icinse lavanta keseleri dagitacagim. Sekerde duunuyordum ama Cok kalabalik olacagi icin baska bi ikramim olmayacak

Misafir im vardı şimdi gitti oglusumda hiç durmadı kıpır kipir yoruldum biraz neyse ki muhabbet güzeldi. Yarın da son tatil yatarım artık öğlene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…