2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende hastane için keçe magnet yaptım ama mevlüt kalabalık olucak süslü püslü bişiyler almaya kalksam baya maliyetli olucak mevlüte karar veremedim

Keçeden magnetin fotosu varsa atabilir misin? :)

Mevlüt için bu tarz bişe yeter sanırım yaa.

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-11-01-35-23.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 108
ben de kararsızdım ama şu an şunu düşündüm.
hastanede az da çok da kalsak çikolata düşünüyorum (kalpli üstüne bebişin ismini yazdırırız belki) ve bebek süsü.hazırlardan alıcam çünkü her alan kıymetini bilmiycek çok pahalı bir şey almak istiyorum.
yine hemen sonrası evime gelenler olursa çikolata ikramıyla ve süslerle devam ederim.
mevlitte de lokum olabilir,buranın adetini bilmiyorum pek kv me sorarım o günler gelince kısmetse :)

günaydın kızlar şaka maka günler yaklaşıyor bebişlerimizle özlem gidereceğiz inş.

Günaydın kızlar,yastık ve yorganla olan savasi ben kaybettim,berbat bir gece gecirdim.

bende hastane için keçe magnet yaptım ama mevlüt kalabalık olucak süslü püslü bişiyler almaya kalksam baya maliyetli olucak mevlüte karar veremedim

Keçeden magnetin fotosu varsa atabilir misin? :)
gunaydiinnn )

Hastanelik yaptgm kece ve mevlutte dagitmak istedgm kese arkadaslar.. Keseyi annem makinede dikecek cok uyguna gelcek yaklasik 150 tane yapilacak
Kulah kutuda sekerde dagitmayi dusunmustum ama masrafa gerek yok diyorum suanda..
Kulah kutularn tanesi 25 krs icinede kucuk ambalajli bayram sekeride koyablrsnz..
Hastane cikolatasinida belki ben hazrlarm diyotum yuvarlak supriz cikolatalar var onlra grapon kagidiyla seker sekli verip ustlerine kucuk susler yapistrablrm

Eklentiler

• lavanta-kesesi-kelebekli1-e1407582569683.webp
    15 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG-20141216-WA0000.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 105
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…