Bakalim kismet :)minnoşlar akran olacak kısmetse :) bakalım hangisi önce davranacak
haklısın canım hala uyuyamadım kasığım ağrıyo şimdü yatmayı deniycemBebeler dogunca hoc uyuyamayacagiz ,kiyun sayin bise yapin bence uyuyun uyuyalim hatta:)
bende hastane için keçe magnet yaptım ama mevlüt kalabalık olucak süslü püslü bişiyler almaya kalksam baya maliyetli olucak mevlüte karar veremedimbenim bi aksilik olmazsa yapacaklarimi soyleyim belki fikir olur..
Hastane icin keceden magnet hazrladim ve bebek cikolatasi dagitacagm.
İlk etapta eve gelenler icin lohusa serbeti ve lokum dusunyrm.. Serbet bardaklarinida susledim.
Mevlut icinse lavanta keseleri dagitacagim. Sekerde duunuyordum ama Cok kalabalik olacagi icin baska bi ikramim olmayacak
Keçeden magnetin fotosu varsa atabilir misin? :)benim bi aksilik olmazsa yapacaklarimi soyleyim belki fikir olur..
Hastane icin keceden magnet hazrladim ve bebek cikolatasi dagitacagm.
İlk etapta eve gelenler icin lohusa serbeti ve lokum dusunyrm.. Serbet bardaklarinida susledim.
Mevlut icinse lavanta keseleri dagitacagim. Sekerde duunuyordum ama Cok kalabalik olacagi icin baska bi ikramim olmayacak
nezaman yapacaksınız mevlütübende hastane için keçe magnet yaptım ama mevlüt kalabalık olucak süslü püslü bişiyler almaya kalksam baya maliyetli olucak mevlüte karar veremedim
Güle güle kullanın inşallahgünaydın kızlar dün beşiği aldık 130*70 ebadlarında sade beyaz sallanan bi beşik bulduk aldık ocak 30da gelicekmiş
ben de kararsızdım ama şu an şunu düşündüm.Öff yaa hastanede ve mevlütte ne dağıtıcam düşüncesi yedi bitirdi beni.
Butik kurabiyryle bebek lokumu dağıtıcam ama
Bi de yanında kalıcı bişey olsun istiyorum. Magnet gibi.
Magnetlerin de hepsi birbirine benziyo ve çok pahalı bişi de almak istemiyorum. Zaten kurabiye ve lokuma masraf yapıcam.
kırkı çıkınca yaparız hemennezaman yapacaksınız mevlütü
çok güzel aslında netten mi buldunMevlüt için bu tarz bişe yeter sanırım yaa.
bende hastane için keçe magnet yaptım ama mevlüt kalabalık olucak süslü püslü bişiyler almaya kalksam baya maliyetli olucak mevlüte karar veremedim
gunaydiinnnKeçeden magnetin fotosu varsa atabilir misin? :)
Günaydın kızlar,yastık ve yorganla olan savasi ben kaybettim,berbat bir gece gecirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?