Canım seninle haftalarımız aynı. Bende bu ayın 8 inde gittim. Bebek 2600 gramdı. Önden mönden gidiyo diyen olmadı. Ki ben ayrı 2-3 doktora gidiyorum. Gerçi şeker testi yaptırdın mı diye sordu acaba kilodan dolayı mı? Zaten açıklayıcı konuşssalar şaşardımm...slm kızlar bugün oğluşla randevumuz vardı.bir sıkıntımız yok şükür ellerini yüzüne getirip duruyordu.
32.haftamız bitti raporumuzuda alıp verdik okulumuza.2456 gr 45 cm olmuş yine 2 hafta önden gidiyor.
doğum raporunuzda mutlaka haftanızın belirtilmesini isteyin o sürenin doğum sonuna aktarılabilmesi için.
bu ay 800 gr almışım dr süper dedi.toplamda 9 kilo olduk.bundan sonra 2 haftada bir çağırdı.birde benim sezeryan olacak 38 bitmeden almam dedi tabi oğluş kendi gelmek istemezse.
doğum ücretinide sordum 1100 liraymış bunada sevindim kızımı 6 yıl önce doğurdum 1400 lira vermiştim.
maşallah sneinki baya büyümüş. bnde dün gittim doktora kilosu 1700 dedi boyu kısa dedi. iri bi bebek olcak dedi. 1700le nası iri oluyosa haftasına göre normal değilmi .anlamadm gitti.bende p.tesi alıcam doğum iznimi
yavrum hani korkutmak gibi olmasın ben kan sulandırıcı iğne kullandım 6 ay göbekten son ay kolllara geçmiştim allahtan daha fazla kullanmama gerek kalmadı. kan iğneside aynı çok yakıyo ağır bi iğne ve morartıyo.kurtuldum diye seviniyorum.inşallah sande herşey yolunda gider.B12 düşük oldugu icin kan depolanamamıştı. Demir depoları doluydu ama kana çevirmiyodu vücut. B12 iğneleri oldum. Kana bakıcaz artık. İğneden tırsıyorum nedense artık. Çünkü kan iğnesi b12 gibi değilmiş. Sızlıyomuş bacak felan. İnşaallah yükselmiştir. Hafta içi baktırcam kan değerlerime.
Amin canım hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallahgünaydın
Güle güle kullanın inşallah
çoookkk güzel olmuş.çok beyendim.bende istiyorum :))gunaydiinnn)
Hastanelik yaptgm kece ve mevlutte dagitmak istedgm kese arkadaslar.. Keseyi annem makinede dikecek cok uyguna gelcek yaklasik 150 tane yapilacak
Kulah kutuda sekerde dagitmayi dusunmustum ama masrafa gerek yok diyorum suanda..
Kulah kutularn tanesi 25 krs icinede kucuk ambalajli bayram sekeride koyablrsnz..
Hastane cikolatasinida belki ben hazrlarm diyotum yuvarlak supriz cikolatalar var onlra grapon kagidiyla seker sekli verip ustlerine kucuk susler yapistrablrm
İnşallah canım,sicak sicak bi corba için eşinle iyi gelir.su anda kafam keçe gibi hissettmiyorum,bir kac kez bende yasamistim aglayasim geliyordu sinirden
Dun gecede tv karsisinda esimle uyuyakalmsz ustumuz acik sabaha kadar yatmsz inss hasta olmaamm
ben de kararsızdım ama şu an şunu düşündüm.
hastanede az da çok da kalsak çikolata düşünüyorum (kalpli üstüne bebişin ismini yazdırırız belki) ve bebek süsü.hazırlardan alıcam çünkü her alan kıymetini bilmiycek çok pahalı bir şey almak istiyorum.
yine hemen sonrası evime gelenler olursa çikolata ikramıyla ve süslerle devam ederim.
mevlitte de lokum olabilir,buranın adetini bilmiyorum pek kv me sorarım o günler gelince kısmetse :)
kırkı çıkınca yaparız hemen
çok güzel aslında netten mi buldun
gunaydiinnn)
Hastanelik yaptgm kece ve mevlutte dagitmak istedgm kese arkadaslar.. Keseyi annem makinede dikecek cok uyguna gelcek yaklasik 150 tane yapilacak
Kulah kutuda sekerde dagitmayi dusunmustum ama masrafa gerek yok diyorum suanda..
Kulah kutularn tanesi 25 krs icinede kucuk ambalajli bayram sekeride koyablrsnz..
Hastane cikolatasinida belki ben hazrlarm diyotum yuvarlak supriz cikolatalar var onlra grapon kagidiyla seker sekli verip ustlerine kucuk susler yapistrablrm
yavrum hani korkutmak gibi olmasın ben kan sulandırıcı iğne kullandım 6 ay göbekten son ay kolllara geçmiştim allahtan daha fazla kullanmama gerek kalmadı. kan iğneside aynı çok yakıyo ağır bi iğne ve morartıyo.kurtuldum diye seviniyorum.inşallah sande herşey yolunda gider.
ben de kararsızdım ama şu an şunu düşündüm.
hastanede az da çok da kalsak çikolata düşünüyorum (kalpli üstüne bebişin ismini yazdırırız belki) ve bebek süsü.hazırlardan alıcam çünkü her alan kıymetini bilmiycek çok pahalı bir şey almak istiyorum.
yine hemen sonrası evime gelenler olursa çikolata ikramıyla ve süslerle devam ederim.
mevlitte de lokum olabilir,buranın adetini bilmiyorum pek kv me sorarım o günler gelince kısmetse :)
evt benim boğazımı ve yemek borumu yakıyo, bir nevi reflü işte.normal bi durum o iğrenç tat sabahları daha çok rahatsız ediyo hemen dişlerimi fırçalayıp su içiyorum bişiler atıştırıyorum.ceviz yada yaban mersini kurusu. yanma olduğundada soğuk süt.O değil de bi sorunum var, nasıl tarif edilir bilmiyorum. Mideme baskı yaptıgı için boğazımda ekşi bi tat oluyo yatınca. Gece uyutmuyo bu tat beni
Sizde de oluyo mu ?
bendede oluyordu renni verdi doktor o iyi geldiO değil de bi sorunum var, nasıl tarif edilir bilmiyorum. Mideme baskı yaptıgı için boğazımda ekşi bi tat oluyo yatınca. Gece uyutmuyo bu tat beni
Sizde de oluyo mu ?
Sagol cnm sende bi dus al rahatlarsn belki..İnşallah canım,sicak sicak bi corba için eşinle iyi gelir.su anda kafam keçe gibi hissettmiyorum,
Vaktin varsa yap cnm sendeçoookkk güzel olmuş.çok beyendim.bende istiyorum :))
Reflu cnm bnde de oluyo bazen. Cok kotu bisey. Rahstsz oluyo insan. Ilaci bile varms hatta ama bn almdmO değil de bi sorunum var, nasıl tarif edilir bilmiyorum. Mideme baskı yaptıgı için boğazımda ekşi bi tat oluyo yatınca. Gece uyutmuyo bu tat beni
Sizde de oluyo mu ?
benim yemeklerden snra oluyor kahvaltidan yeni kalktik suan fenayim az da yesem mide yukarida olunca sknti yapiyorO değil de bi sorunum var, nasıl tarif edilir bilmiyorum. Mideme baskı yaptıgı için boğazımda ekşi bi tat oluyo yatınca. Gece uyutmuyo bu tat beni
Sizde de oluyo mu ?
yok ya c.tesi bile çalışıyorum nerdeee...Vaktin varsa yap cnm sende
Bende dün gittim 1870 idi doktora zayıf mı dedim hayır haftası ile uyumlu dedi , herkesin 2000 üstü dedim öyle olunca hemen gizli şekerden şüpheleniyoruz dedi,bakalım nasıl olacak bebişler sağlıkla gelsinler de emzirir kilo aldırırız inşallah.Canım seninle haftalarımız aynı. Bende bu ayın 8 inde gittim. Bebek 2600 gramdı. Önden mönden gidiyo diyen olmadı. Ki ben ayrı 2-3 doktora gidiyorum. Gerçi şeker testi yaptırdın mı diye sordu acaba kilodan dolayı mı? Zaten açıklayıcı konuşssalar şaşardımm...
BEnim bebiş 32 haftalıkken 2 kiloydu. İri miri olacak demedi. Bende anlamıyorum bu işleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?