2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım seninle haftalarımız aynı. Bende bu ayın 8 inde gittim. Bebek 2600 gramdı. Önden mönden gidiyo diyen olmadı. Ki ben ayrı 2-3 doktora gidiyorum. Gerçi şeker testi yaptırdın mı diye sordu acaba kilodan dolayı mı? Zaten açıklayıcı konuşssalar şaşardımm...

BEnim bebiş 32 haftalıkken 2 kiloydu. İri miri olacak demedi. Bende anlamıyorum bu işleri.

yavrum hani korkutmak gibi olmasın ben kan sulandırıcı iğne kullandım 6 ay göbekten son ay kolllara geçmiştim allahtan daha fazla kullanmama gerek kalmadı. kan iğneside aynı çok yakıyo ağır bi iğne ve morartıyo.kurtuldum diye seviniyorum.inşallah sande herşey yolunda gider.

çoookkk güzel olmuş.çok beyendim.bende istiyorum :))

bir kac kez bende yasamistim aglayasim geliyordu sinirden
Dun gecede tv karsisinda esimle uyuyakalmsz ustumuz acik sabaha kadar yatmsz inss hasta olmaamm
İnşallah canım,sicak sicak bi corba için eşinle iyi gelir.su anda kafam keçe gibi hissettmiyorum,

Günaydın kızlaaaarrrr :) :)

Aa bebek lokumları var çok güzel. Ben onlardan dağıtıcam. Foto ekliyorum hemen örnek olsun diye.

kırkı çıkınca yaparız hemen

çok güzel aslında netten mi buldun

evet ama parti malzemeleri satan yerler ya da internet sitelerinde bu kutulardan var. Ben kutuyu alıp ayrıca şeker alıp içine doldurmayı düşünüyorm. Etiketini de kocam basar zati :)

Ayy o kesenin ekran görüntüsü benm telefonumda da var :) çok begenmiştim.

Ayy inşaallah yaa

ben nazar boncugundan magnet yaptim uzerini sapan iple fiyonk.arkasina miknatisida kendim yapistirdim

Eklentiler

• 20141226_002245.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 119
O değil de bi sorunum var, nasıl tarif edilir bilmiyorum. Mideme baskı yaptıgı için boğazımda ekşi bi tat oluyo yatınca. Gece uyutmuyo bu tat beni

Sizde de oluyo mu ?

nazar boncuklari 60 kurus,saman ipte cok ucuz.hemde nazar boncugu ben buzdolabima takardim.Insallah dagittigimiz kisilerde takar:)))

Eklentiler

• 20141209_141734.webp
    85,5 KB · Görüntüleme: 122
O değil de bi sorunum var, nasıl tarif edilir bilmiyorum. Mideme baskı yaptıgı için boğazımda ekşi bi tat oluyo yatınca. Gece uyutmuyo bu tat beni

Sizde de oluyo mu ?
evt benim boğazımı ve yemek borumu yakıyo, bir nevi reflü işte.normal bi durum o iğrenç tat sabahları daha çok rahatsız ediyo hemen dişlerimi fırçalayıp su içiyorum bişiler atıştırıyorum.ceviz yada yaban mersini kurusu. yanma olduğundada soğuk süt.

İnşallah canım,sicak sicak bi corba için eşinle iyi gelir.su anda kafam keçe gibi hissettmiyorum,
Sagol cnm sende bi dus al rahatlarsn belki..
Buarada yakin zamnda doktora gittinmi ben 4 gun once gittim bebek 1650 grammis seninkinin kilosunu merak ettim ?

Sizde de oluyo mu ?
benim yemeklerden snra oluyor kahvaltidan yeni kalktik suan fenayim az da yesem mide yukarida olunca sknti yapiyor

Bende dün gittim 1870 idi doktora zayıf mı dedim hayır haftası ile uyumlu dedi , herkesin 2000 üstü dedim öyle olunca hemen gizli şekerden şüpheleniyoruz dedi,bakalım nasıl olacak bebişler sağlıkla gelsinler de emzirir kilo aldırırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…