2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tünaydın kızlar
10 adet kan iğnem bitti şükür
Demir hapını günde 3 içicem
26 Ocakta kan tahlilinde belli olurmuş yükselip yükselmediği ancak

25 haftalık erken doğum yapan arkadşaın bebeği küvezdeydi ya
Ölmüş : (

Bende dün gece ağrı çektim
Acaba doğumla mı ilgili diye çok korktum bilmiyorum sanki daha aşağılarda artık bebek

inşallah güzel sonuçlar alırsın çekirge
çok üzüldüm melek için allah ailesine sabır versin

sabah evde kahvaltı yapamadım ekmek yoktu... işe gelirken simit aldım yedim şu an yanıyorum Yarabbim...
napsam geçer ki... sakızda yok yanımda hiç... bu saatte soda içmekte istemiyorum offf
Al benden de o kadar.. midemden boğazıma doğru acayip bir yanma geliyor... su içip duruyorum ama o an ki gelişi bitiriyor beni.. oluyordu da bu kadar uzun süre olmuyordu ilacı mı da yanımda getirmedim ( doktor gavıscon vermişti) ıhlamur içtim o da fayda etmedi

bende normalde de gastrit ve reflü var
talcid bildim bileli kullanıyordum
sordum hiç bir yan etkisi yok gönül rahalığı ile kullan dedi paket paket taşıyorum yanımda:)

sifa olur insallah düzelir kan degerlerin artik.. hadi yaa cok üzüldüm yavrum melek odu demekki.. allah yardimcilari olsun cok zor..
benimde arada agrilarim oluyor doktorum normal kalca vs genisliyor doguma hazirliyor kendini dedi.. magnezyum ic dedi...

Off.. Nasil bir acidir ya Rabbim..
ALLAH sabir versin arkadasina..

ayy yazık yaa kaç hafta da dayandı halbuki, çok üzüldüm

25 haftalık da daha 6.5 aylık bile değildi gerçi çok minikti

Canım hadi sna gözünaydın inşallah değerlerin yüksek çıkar
Arkadaşının da başı sağolsun Allah sabır versin inşallah.

Canim sifa olsun inşallah faydasi olur
arkadasina Allah sabır versin cok zor bi durum Allahim kimseye yasatmasin

günaydın kızlarmutlu bir hafta olsun hepimiz için uyandım kahvaltımı yaptım kaçırdığım sayfaları okuyasıya okula gitme saatim geldişimdi kalkıp hazırlanıcam, kocama öğle yemeği hazırlicam sonra okula gitcemsize iyi muhabbetlerçalışıp yazamayanların yerine de sohbet edin

inşallah faydası olur çekirge:)

kuzucuğa da çok üzüldüm, Allah ailesine sabır versin

çanta konusunda bende çok kararsızım
hem sırt çantası istiyorum hemde normal
ama bu kadar çok parada vermek istemiyorum
2.yi çok begendim ben aslında sonra deri mi al Sam diye vaz geçtim tekrar vazgeçip bunu mu alsam bence gayet kullanışlı görünüyor

Sağ olun kızlar
Geçen hafta çok gelemedim ve son bi toparlama yapmam laızm
Birine de işi göstericme
Bu ara çok giremeyebilirim
Merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…