- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
Gogus kremi demiş ken kızlar sizinde memelerinizde sizlam a oluyormu? Son birkaç gündür acayip sizliyo benimkiler gecen sene meme dikleştirme ameliyatı olmuştum bu kadar sizlamamislardi
Bitirmissin meltem ne güzel,bende alisverisi yaptım kargolarin gelmesini bekliyorum,umarım kuzumdan önce gelir kiyafetleriBi araba kaldı bizde onu da sonra alıcaz acelesi yok..
:)
1numara bezler iyi oluyor bende aldım doğumdan sonra kanamanın çok olduğu günlerde kendimde kullanmayı düşünüyorumoylemı =) ben hıc bakmadım kıloya ya =) yenı dogan yazıyordu aldım
SeN aldın mi canım çantabence de güzel duruyor
1numara bezler iyi oluyor bende aldım doğumdan sonra kanamanın çok olduğu günlerde kendimde kullanmayı düşünüyorum
S
SeN aldın mi canım çanta
hasta bezlerı var bızım ıcın onlardan kullansak yetmezmı acaba
Hangisi ?2.yi çok begendim ben aslında sonra deri mi al Sam diye vaz geçtim tekrar vazgeçip bunu mu alsam bence gayet kullanışlı görünüyor
gunaydın kızlar:)
bugun hava çok karanlık içim kararıyor benimde.birde pazartesi sendromu yaşıyorum zaten hiç çalışasım yokdun e-bebekten eksiklerini aldım bende oğlumun.kasada eşimin gözleri portledi:)))))))herşey ne kadar pahalı..ufak tefek şeyler kaldı artık.bebeğin eksikleri nerdeyse bitti.yanıma yatması için park yatak aldım.
http://www.e-bebek.com/baby-plus-park-yatak-benetton_BYP-DLC302
ya dun e bebekte lohusa için pedler vardı ordaki satıcı kız gosterdi banada.kulot gibi ambalaj resminde ama ben bilmediğim için almadım.
hasta bezlerı var bızım ıcın onlardan kullansak yetmezmı acaba
gunaydın kızlar:)
bugun hava çok karanlık içim kararıyor benimde.birde pazartesi sendromu yaşıyorum zaten hiç çalışasım yokdun e-bebekten eksiklerini aldım bende oğlumun.kasada eşimin gözleri portledi:)))))))herşey ne kadar pahalı..ufak tefek şeyler kaldı artık.bebeğin eksikleri nerdeyse bitti.yanıma yatması için park yatak aldım.
güle güle kullanın :))
ya dun e bebekte lohusa için pedler vardı ordaki satıcı kız gosterdi banada.kulot gibi ambalaj resminde ama ben bilmediğim için almadım.
ebebek çok pratik herşey var ama pahalı yaa..
biz de mecbur ordan aldık çoğu şeyi, daha da alıcaz...
parkyatağın linki bi türlü açılmadı daha, ben de ordan kraft calipso içine de pamuk yatak almayı düşünüyorum
güle güle kullan canım mecbur buyuk seyler heryerde aynı bız e bebek degılde hello baby den aldık buyuklerı babam sagolsun adı yatagımızı uyku setımızı. kucuk ufak tefek seyler orda cok pahalı oldugundan genelde carsılardan aldım oyle seylerı :)gunaydın kızlar:)
Bimden hasta bezi mi.aldin canim var mi orada alsammi diorum bende yoksa bebegin bezleriyle idare edermiyim diyorumben bimden aldım fiyatı da gayet uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?