2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım benim 10 gundur ayni sorunum var sabahta burcuerenoztel arkadasimiz sordu ayni soruyu.ben doktora sordum normal dedi lansihn kullanabilirsn ama 35.haftaya kadar sabretsen daha iyi olur dedi
Gogus kremi demiş ken kızlar sizinde memelerinizde sizlam a oluyormu? Son birkaç gündür acayip sizliyo benimkiler gecen sene meme dikleştirme ameliyatı olmuştum bu kadar sizlamamislardi

Bi araba kaldı bizde onu da sonra alıcaz acelesi yok..
:)
Bitirmissin meltem ne güzel,bende alisverisi yaptım kargolarin gelmesini bekliyorum,umarım kuzumdan önce gelir kiyafetleri abiden kalan araba park yatak falan var allahtan sadece kıyafet kozmetik aldık biz,yinede masraf çok

puff yemekte yarın tavuk çıkıcaktı, evde zeytinyağlı hazırlamıştım yarın getirip onu yiycektim
menü değişmiş tavuk bugün çıktı, çorbayla da doymam buralarda da doğru düzgün biyer yok fastfood da yemek istemiyorum aç kaldımm

mecbur yakındaki bi otelde döner yiycem ama yıkanmamıştır diye salata falan da koydurmuyorum içine, kuru kuru güzel olmuo
çokk büyük derdim varr

gunaydın kızlar:)

bugun hava çok karanlık içim kararıyor benimde.birde pazartesi sendromu yaşıyorum zaten hiç çalışasım yokdun e-bebekten eksiklerini aldım bende oğlumun.kasada eşimin gözleri portledi:)))))))herşey ne kadar pahalı..ufak tefek şeyler kaldı artık.bebeğin eksikleri nerdeyse bitti.yanıma yatması için park yatak aldım.

http://www.e-bebek.com/baby-plus-park-yatak-benetton_BYP-DLC302

S

SeN aldın mi canım çanta

hayır eminönünde 30 tl ye çok güzel çanta buldum inş bi daha gidersem ordan alıcam
birde büyük bi sırt çantası alıcam oda aşağı yukarı o kadar olmadı
çanta için fazla bütçe ayırmadım masraf çok zaten

ebebek çok pratik herşey var ama pahalı yaa..

biz de mecbur ordan aldık çoğu şeyi, daha da alıcaz...

parkyatağın linki bi türlü açılmadı daha, ben de ordan kraft calipso içine de pamuk yatak almayı düşünüyorum

evet biraz daha pahalı ama bi yerden herşeyi alabiliyorsun ..benim gezşp dolaşcak vaktim olmuyor pek bi seferde almam lazım bi çok şeyi o yüzden ordan aldım.bide arkadaşım çalışıyor orda personel indirimi yaptı sağolsun bize:)sebamed ürünleri e bebekte %20indirimliydi.onlarıda sebamed aldım.ben yağ değil bebek losyonu aldım.firmamızın dr'u bebe yağı önermedi has zeytinyağı sürersin losyon al dedi..bende oyle yaptım.zaten artık her kafadan bi ses çıkmaya başladı:))

güle güle kullan canım mecbur buyuk seyler heryerde aynı bız e bebek degılde hello baby den aldık buyuklerı babam sagolsun adı yatagımızı uyku setımızı. kucuk ufak tefek seyler orda cok pahalı oldugundan genelde carsılardan aldım oyle seylerı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…