2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Görüdn mü iyi üflüyo mu
Ya üfleyenlere de havayı kurutuyo, yağlı radyatör al dediler de ondan da hiç çakmıyorum

iyi üflüyor ama dediğin gibi havayı kurutacak cinsten

kalorifer peteği şeklide olanlar vardı geç ısınıp geç soğurmuş ama pratik laızm bize hemen 10-*15dkda ısıtsın banyosunu yaptıralım

ne yazıkkı stres oluyor gercekten , ne kadar stres yapmak ıstemesem kafaya takmıcam desemde oluyor , sonucta ben rahat n bazı seyler degısıyor , her ay gec olsa razıyım yıne aylardır hıc maas yok
Allah yardimcin olsun canim cok zor bi durum Allah kimseyi issiz de parasizda koymasin emeginin karsiligini alamamak cok üzücüdur eminim heleki boyle bi donemde

ben 3.ay bitti lierac a başladım hala kullanıyorum. şuana kadar bi problem olmadı ama .. herkeste aynı olmuyo anladığım kadarı ile şua ana kadar yok bende umarım olmazda.

ben de lierac sürüyorum 4. aydan beri...

ama sadece göğüs ve göbeğime sürüyorum popom fln pek genişlemedi sanki

üşeniyorum sürmeye de...

sürmek laızm sanırım

balı da 40 derecee üzerindeki sıcak süte koyarsan faydası gidiyormuş etkisiz hale geliyor

Bende yeni yeni farkediyorum lieraci her surdugumde daha cok kasiniyorim hatta gece yatarken surduysem vay halime kasinmaktan uyuyamiyorum surmicem artik bende

Bende de öyle oldu kaşıntı çok arttı sonra kremi ilk sürünce kaşınıyordur geçer diye düşünmüştüm sonra pullanma olmay a başladı bıraktım bende

ben de lierac sürüyorum 4. aydan beri...

ama sadece göğüs ve göbeğime sürüyorum popom fln pek genişlemedi sanki

üşeniyorum sürmeye de...

sürmek laızm sanırım
aslında tabii sürmek gerek ama ne yaplan söyliyim bazen çok üieniyorum sadece karnıma sürüyorum.bazen unutuyorum günlerce sürmüyorum.. endişelendim şimdi daha çok dikkat edeyim artık bu aydan sonra bebekler daha hızlı gelişecek kilolar daha hızlı gelecek önlem almalı.

MODEL olarak vardı farklıda ebat olarak yokdu 505 modeli vardı ben onu beğendim nette ama gidince begenmedım calıpso daha saglam ve sıkdı

Bu arada doktorum 14 Şubat'a sezeryan için gün verdi.Ama hamilelik takvimimi değiştirmedim.Çünkü bebeğimi gerçek takvimimizle takip etmek istedim.Eşime Sevgililer Günü için ömrü boyunca unutamayacağı en güzel hediye olarak evladını ellerine verecekler hayırlısıyla....14 Şubatta doğum yapacak olan var mı başka

hayırlısıyla Rabbim kucağınıza almanızı nasip etsin.

neysekı dogum ızınıne cıkınca aylık alacakmısım ben maas gıbı ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…