Görüdn mü iyi üflüyo mu
Ya üfleyenlere de havayı kurutuyo, yağlı radyatör al dediler de ondan da hiç çakmıyorum
Allah yardimcin olsun canim cok zor bi durum Allah kimseyi issiz de parasizda koymasin emeginin karsiligini alamamak cok üzücüdur eminim heleki boyle bi donemdene yazıkkı stres oluyor gercekten , ne kadar stres yapmak ıstemesem kafaya takmıcam desemde oluyor , sonucta ben rahat n bazı seyler degısıyor , her ay gec olsa razıyım yıne aylardır hıc maas yok
ben 3.ay bitti lierac a başladım hala kullanıyorum. şuana kadar bi problem olmadı ama .. herkeste aynı olmuyo anladığım kadarı ile şua ana kadar yok bende umarım olmazda.
bende oyle ıcıyordum , ıyı gelır sanıyordum ve doktora ben zaten sute katıp ıcıyorum pekmez dedım ,,
yanlıs orda zaten dedı =)
süt + bal karıstır iç
sıkma portakal+pekmez kat ıc dedı ozaman faydalı olacak
Bende yeni yeni farkediyorum lieraci her surdugumde daha cok kasiniyorim hatta gece yatarken surduysem vay halime kasinmaktan uyuyamiyorum surmicem artik bende
bi küçüğü derken
aslında tabii sürmek gerek ama ne yaplan söyliyim bazen çok üieniyorum sadece karnıma sürüyorum.bazen unutuyorum günlerce sürmüyorum.. endişelendim şimdi daha çok dikkat edeyim artık bu aydan sonra bebekler daha hızlı gelişecek kilolar daha hızlı gelecek önlem almalı.ben de lierac sürüyorum 4. aydan beri...
ama sadece göğüs ve göbeğime sürüyorum popom fln pek genişlemedi sanki
üşeniyorum sürmeye de...
sürmek laızm sanırım
ohhh hadi bakalım dualarım seninleEn son gittiğimde 2,489 du
06 Şubat itibariyle alınabilir dedi doktorum sezeryan istediğim için 39.haftada alıncakmış
yangin aklini başına getirmis olmasin
Canım ya senin bişey kalmamış. Çok heyecanlıdır muhakkak. Kızınıza kavuşacaksınız allah ın izniyleHatta sezeryan isteyince 1 hafta önce alınacak 06.Şubattan sonra yani
hayırlısıyla Rabbim kucağınıza almanızı nasip etsin.Bu arada doktorum 14 Şubat'a sezeryan için gün verdi.Ama hamilelik takvimimi değiştirmedim.Çünkü bebeğimi gerçek takvimimizle takip etmek istedim.Eşime Sevgililer Günü için ömrü boyunca unutamayacağı en güzel hediye olarak evladını ellerine verecekler hayırlısıyla....14 Şubatta doğum yapacak olan var mı başka
allah yardımcınz olsun bu halde işe gelip gidiosun dayanıosun bide maaş alamıosun :S
Amin canım sağ olasın.Hepimiz inşallah zamanında sağ salim kucaklarımıza alalım yavruşlarımızı...Mis gibi kokularını içimize çekmeyi nasip etsin Rabbimhayırlısıyla Rabbim kucağınıza almanızı nasip etsin.
anlıyor
anlıyorum canım. dediğim gibi bende bunlarla uğraşıyorum. bu dönemde bize yapılmamalı böyle şeyler. insanın canı sıkılıyo ,dediğin gibi bebişlere alıcamız o kadar şey varken yada birikim yapalım diye düşünürken burda düşüncesiz insanlarla uğraşıyoruz. ama germe kendini mecbur vericekler.strese girme.. gerçi bende çok geriliyorum ama neyse...
balı da 40 derecee üzerindeki sıcak süte koyarsan faydası gidiyormuş etkisiz hale geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?