ay hadi bismillah kızlar yavaş yavaş doğumlar başlıyor desenize:) senin için de dua edicem arkadaşımBu arada doktorum 14 Şubat'a sezeryan için gün verdi.Ama hamilelik takvimimi değiştirmedim.Çünkü bebeğimi gerçek takvimimizle takip etmek istedim.Eşime Sevgililer Günü için ömrü boyunca unutamayacağı en güzel hediye olarak evladını ellerine verecekler hayırlısıyla....14 Şubatta doğum yapacak olan var mı başka
evt. devletten alınıyo 4ayneysekı dogum ızınıne cıkınca aylık alacakmısım ben maas gıbı ,
valla lapa lapa kar var burda@demetriaa canımmm hadımköyde havalar nasıl beylikdüzünde feciii kar yağıyor :) hatta arabalar falan fena tuttu ...
@demetriaa canımmm hadımköyde havalar nasıl beylikdüzünde feciii kar yağıyor :) hatta arabalar falan fena tuttu ...
Dualarında yer almak beni de çok mutlu eder arkadaşım...Çok teşekkür ederim şimdidenay hadi bismillah kızlar yavaş yavaş doğumlar başlıyor desenize:) senin için de dua edicem arkadaşım
valla lapa lapa kar var burda
şuan sulu kar şeklinde canım tutmadı henüz ..
hava kararmadan evimize gönderseler bari
mantıklıs aslında nette bakınıyım birazben 3 tanesi 5 liraya hoşgeldin bebekli havlu aldım mevlütte dağıtmaya
zaten mevlüte teyzeler halalar gelicek daha çok...
keçeden magnet, lavanta şişesi falan pek cezbetmez onları dedim
benim gündüzleri hiç hareket etmiyo işteyken yada yoğunluktan farketmiyorumGünaydın annisler. Sabahlari ise gelmek cok zor gelmeye başladı artik kızım inanilmaz hareketli oturtmuyor benihaftasonu temizlik ve market alisverisyle gecti.park yatagimizi yine alamadik.
herkes iyidir inşallah bu arada
hiç sanmıyorum öyle bir anlayış yok maalesef bizimkilerde..
hahahaha aynen..hiç sanmıyorum öyle bir anlayış yok maalesef bizimkilerde..
Bu arada doktorum 14 Şubat'a sezeryan için gün verdi.Ama hamilelik takvimimi değiştirmedim.Çünkü bebeğimi gerçek takvimimizle takip etmek istedim.Eşime Sevgililer Günü için ömrü boyunca unutamayacağı en güzel hediye olarak evladını ellerine verecekler hayırlısıyla....14 Şubatta doğum yapacak olan var mı başka
MODEL olarak vardı farklıda ebat olarak yokdu 505 modeli vardı ben onu beğendim nette ama gidince begenmedım calıpso daha saglam ve sıkdı
kocaelide mi yaşıyorsunuz memleketim benim İzmitliyiz biz bütün sülalem oradaaynen buradada ,
sen neredesın
ben kocaelı
ay hadi bismillah kızlar yavaş yavaş doğumlar başlıyor desenize:) senin için de dua edicem arkadaşım
masallah canim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darisi basimiza:) sezeryan genel anesteziyle mi olucak yoksa kendine mi olucaksin canim?Bu arada doktorum 14 Şubat'a sezeryan için gün verdi.Ama hamilelik takvimimi değiştirmedim.Çünkü bebeğimi gerçek takvimimizle takip etmek istedim.Eşime Sevgililer Günü için ömrü boyunca unutamayacağı en güzel hediye olarak evladını ellerine verecekler hayırlısıyla....14 Şubatta doğum yapacak olan var mı başka
@demetriaa canımmm hadımköyde havalar nasıl beylikdüzünde feciii kar yağıyor :) hatta arabalar falan fena tuttu ...
otribebe burun aspiratörü alan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?