kocaelide mi yaşıyorsunuz memleketim benim İzmitliyiz biz bütün sülalem orada
otribebe burun aspiratörü alan var mı
BENotribebe burun aspiratörü alan var mı
başlangıç seti diye mi gösterdiler canım 20 tl olanı?eczanede gördüm 20tlydi alıcam
hımm Gebze Dilovası taraflarındadır o zaman işyerinist da yasıyorum iş yerım kocaelıde =)
inşallah gerek kalmaz kullanmaya hiçben chicconunkini aldım .... hatta ekte
http://www.n11.com/otribebe-nazal-a...kakce_genel&utm_content=104_226_3203&utm_term=
hoşgeldin canım bende arada takılıyorum ama muabbet güzel.. rahatsızlığın için geçmiş olsun. bende yok sanki öyle bi durum ama bilemedimKizlar merhabalar
Uzun zamandir sizi takip ediyorum yeni uye oldum aranizdaki muhabbete hayranim:)
Bundan sonra bende sizin aranizda olucam insallah. Size bisey danismak istiyorum bu konuda gercekten endiseliyim. Sizin ozel bolgenizde sisme hafif sizi ve degisiklikler var mi? Doktorum izne ciktigi icin gecen sefer yeni doktor bu durumla pek ilgilenmedi. Kendi doktorumu ve bir sonraki muayeneyi dort gozle bekliyorum umarim normal doguma engel degildir. Eger normal derseniz gercekten cok rahatlayacagim.
AmmiiiiiiinnnnnnnAmin canım sağ olasın.Hepimiz inşallah zamanında sağ salim kucaklarımıza alalım yavruşlarımızı...Mis gibi kokularını içimize çekmeyi nasip etsin Rabbim
ben kızımı hiç filede yıkamadım ne bileyim üşür gibi geldi.. gerçi ilk 6 ay annem yıkadı hep yıkayamadım ben korktum. geldi yıkadı kadın sağolsunama filede yatırarak yıkıycaz şapkayı nasıl takıcaz ilk 6 ay
Canım evet bundan benim ki ben eczaneden 17 tl ye aldım ıcınden uctane yedek var.http://www.n11.com/otribebe-nazal-a...kakce_genel&utm_content=104_226_3203&utm_term=
sen herşeyi aldın sana soracağım bi daha direk
bundan mı aldığın başlangıç seti dimi
canım ya emeğinin karşılığını alamamak bi dert bebek beklemek ayrı dert ama inan bebek rızkıyla geliyor inşallah feraha kavuşursunuzne yazıkkı stres oluyor gercekten , ne kadar stres yapmak ıstemesem kafaya takmıcam desemde oluyor , sonucta ben rahat gecınebılıyor ıken , ve cocuguma ıstedıgımı alabıleekken , maas alamama sebebı yuzunden bazı seyler degısıyor , her ay gec olsa razıyım yıne aylardır hıc maas yok
çok sağol canım bende eczaneye sorayım o zaman netten daha uygun demekkiCanım evet bundan benim ki ben eczaneden 17 tl ye aldım ıcınden uctane yedek var.
normal de tek kullanımlıkmıs ama bayan bı kac defa kullanabılırsın dedı
onlar bıtınce yedek uc alırsın dedi
oda 11 tl idi icinden sanırım 10 tane var
evet canım oluyormrb kızlar; sizi netten takip ediyordum ve şimdi üye oldum.birşey sormak isterim sizlere ben 30 haftaya giriyorum kasıklarda ağrı çeken varmıdır ?
ama kutusundan okudugum kadarıyla o denız suyundan bende yok galıba yıne aksam evden kontrol ederım sana yazarım canımçok sağol canım bende eczaneye sorayım o zaman netten daha uygun demekki
Evet canım hem önden gidiyor 2 hafta hem de suyu fazla diye doktor risk gördü.14 Şubatta doktorum görevliymiş hastanede zaten sezeryandan sonra en az 3 gün yatarsın dedi doktor hem tüplerimi de bağlatacağım o yüzdenbebek önden falanmı gidiyor?
Bi de 14 şubat cmt ya pazar çıakrmazlar hastaneden doktorun yok diye ama zaten sezaryanda 2 gün kalınıyo normalde de sanırım
canım ya emeğinin karşılığını alamamak bi dert bebek beklemek ayrı dert ama inan bebek rızkıyla geliyor inşallah feraha kavuşursunuz
Allah korusun canım ama riskli proteinüri diyorlar preeklempsi(gebelik zehirlenmesi ) sebebiymiş yani tıpkı yüksek tansiyon gibi.Yani böbrekler proteini fazlasıyla dışarı atıyor.Ama böbrek rahatsızlığında olabilir belki hemen kötü düşünme.Ama doktorunla da diyaloğu kesme önerilerine bir bir uy.Geçmiş olsun canımKızlar şimdi doktorumla konuştum idrar tahlilimde protein 30 çıkmış bir ilaç verdi bugün onu kullanıp yarın tekrar tahlil yapılıcam gebelik zehirlenmesinden şüphelendi böyle birşey yaşayan varmı ? Gebelik zehirlenmesinin riskleri nedir?Lütfen cevap yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?