2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım bende arada takılıyorum ama muabbet güzel.. rahatsızlığın için geçmiş olsun. bende yok sanki öyle bi durum ama bilemedim

canım ya emeğinin karşılığını alamamak bi dert bebek beklemek ayrı dert ama inan bebek rızkıyla geliyor inşallah feraha kavuşursunuz

çok sağol canım bende eczaneye sorayım o zaman netten daha uygun demekki

mrb kızlar; sizi netten takip ediyordum ve şimdi üye oldum.birşey sormak isterim sizlere ben 30 haftaya giriyorum kasıklarda ağrı çeken varmıdır ?

Arkadasar bebegini aldirmak zorunda kalan arkadastan haber var mi nicki aklima gelmedi ozelden gorusen falan.car mi aramizda durumu nasil acaba kac gundur aklimda toparlana bildi mi acaba

Kızlar şimdi doktorumla konuştum idrar tahlilimde protein 30 çıkmış bir ilaç verdi bugün onu kullanıp yarın tekrar tahlil yapılıcam gebelik zehirlenmesinden şüphelendi böyle birşey yaşayan varmı ? Gebelik zehirlenmesinin riskleri nedir?Lütfen cevap yazın

bebek önden falanmı gidiyor?

Bi de 14 şubat cmt ya pazar çıakrmazlar hastaneden doktorun yok diye ama zaten sezaryanda 2 gün kalınıyo normalde de sanırım
Evet canım hem önden gidiyor 2 hafta hem de suyu fazla diye doktor risk gördü.14 Şubatta doktorum görevliymiş hastanede zaten sezeryandan sonra en az 3 gün yatarsın dedi doktor hem tüplerimi de bağlatacağım o yüzden

canım ya emeğinin karşılığını alamamak bi dert bebek beklemek ayrı dert ama inan bebek rızkıyla geliyor inşallah feraha kavuşursunuz

inş Allah ın ıznı ıle hersey olacagına varır bebegımde emınım kendı rızkı ıle gelecektır ,
boyle seyler stres oluyor sonucta bırden duzenın degısıyor fln ,

Allah korusun canım ama riskli proteinüri diyorlar preeklempsi(gebelik zehirlenmesi ) sebebiymiş yani tıpkı yüksek tansiyon gibi.Yani böbrekler proteini fazlasıyla dışarı atıyor.Ama böbrek rahatsızlığında olabilir belki hemen kötü düşünme.Ama doktorunla da diyaloğu kesme önerilerine bir bir uy.Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…