- 16 Ekim 2014
- 352
- 573
- 123
Genel anestezi riskli canım.Yani yan etkileri fazla.Spinal yani belden uyuşturuluyor ve benim kapalı ortam korkum olduğu için uyku ilacı ile uyutuyorlar.Uyandığımda bebişim yanımda oluyor.Bu defa da öyle olur inşallah.Masallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darisi basimiza :)
masallah canim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darisi basimiza:) sezeryan genel anesteziyle mi olucak yoksa kendine mi olucaksin canim?
Kızlar şimdi doktorumla konuştum idrar tahlilimde protein 30 çıkmış bir ilaç verdi bugün onu kullanıp yarın tekrar tahlil yapılıcam gebelik zehirlenmesinden şüphelendi böyle birşey yaşayan varmı ? Gebelik zehirlenmesinin riskleri nedir?Lütfen cevap yazın
Saol canm şimdi tansiyon ölçtürmeye gidicem Allahım inşallah gebelik zehirlenmesi değildir dua edinAllah korusun canım ama riskli proteinüri diyorlar preeklempsi(gebelik zehirlenmesi ) sebebiymiş yani tıpkı yüksek tansiyon gibi.Yani böbrekler proteini fazlasıyla dışarı atıyor.Ama böbrek rahatsızlığında olabilir belki hemen kötü düşünme.Ama doktorunla da diyaloğu kesme önerilerine bir bir uy.Geçmiş olsun canım
CNM GECMIS OLSUN. gebelik zehirlenmesini belirtisi nedir ?Kızlar şimdi doktorumla konuştum idrar tahlilimde protein 30 çıkmış bir ilaç verdi bugün onu kullanıp yarın tekrar tahlil yapılıcam gebelik zehirlenmesinden şüphelendi böyle birşey yaşayan varmı ? Gebelik zehirlenmesinin riskleri nedir?Lütfen cevap yazın
Bende bugün sordum eczaneye 19 tl dedi. Alıcam bende.çok sağol canım bende eczaneye sorayım o zaman netten daha uygun demekki
Ins degildir canim cesurya da oyle bi tehdit altindaydinatlatti sanirim kotu dusunmeSaol canm şimdi tansiyon ölçtürmeye gidicem Allahım inşallah gebelik zehirlenmesi değildir dua edin
Kızlar şimdi doktorumla konuştum idrar tahlilimde protein 30 çıkmış bir ilaç verdi bugün onu kullanıp yarın tekrar tahlil yapılıcam gebelik zehirlenmesinden şüphelendi böyle birşey yaşayan varmı ? Gebelik zehirlenmesinin riskleri nedir?Lütfen cevap yazın
Yüksek tansiyon,idrarda fazla protein.Benimki daha belli değil idrardaki protein enfeksiyondan da oluyormuş yarın tekrar tahlil vericem.CNM GECMIS OLSUN. gebelik zehirlenmesini belirtisi nedir ?
İnşalah değildir canım ferah tut içini.Saol canm şimdi tansiyon ölçtürmeye gidicem Allahım inşallah gebelik zehirlenmesi değildir dua edin
Ozaman yoktur doktor benimkine +1 dediçok geçmiş olsun... bende perşembe günü yaptırdım kan ve idrar.. proteinde değer yazmıyor .. sadece negatif diyor bende...
İNŞALLAH bir problem cıkmaz canım.Yüksek tansiyon,idrarda fazla protein.Benimki daha belli değil idrardaki protein enfeksiyondan da oluyormuş yarın tekrar tahlil vericem.
Cok sagol canim hosbulduk:)hoşgeldin canım bende arada takılıyorum ama muabbet güzel.. rahatsızlığın için geçmiş olsun. bende yok sanki öyle bi durum ama bilemedim
O noldu tedavimi edilidi haberim olmadı ondan ?Ins degildir canim cesurya da oyle bi tehdit altindaydinatlatti sanirim kotu dusunme
Ozaman yoktur doktor benimkine +1 dedi
amin canımmÇok şükür eve geldim ya.. dondum ya çok soğuktu..
İdrarımda dakanımda da bi sorun yok çok şükür..
her şeyimiz normal ALLAH dert keder vermesin :)
Sudocremi aldım 25 tl
Bi de ne olur ne olmaz bebek sabunu aldım.sebamedinkini alacaktım ama 18 tl idi onun yerine dalin aldım..
İnşallah canmcanım geçmiş olsun, kötü düşünme hemen inşallah korktuğun gibi olmaz
Sanirim son kontrollerinde zehirlenme olmadigi anlasildiO noldu tedavimi edilidi haberim olmadı ondan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?