2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darisi basimiza :)

masallah canim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darisi basimiza:) sezeryan genel anesteziyle mi olucak yoksa kendine mi olucaksin canim?
Genel anestezi riskli canım.Yani yan etkileri fazla.Spinal yani belden uyuşturuluyor ve benim kapalı ortam korkum olduğu için uyku ilacı ile uyutuyorlar.Uyandığımda bebişim yanımda oluyor.Bu defa da öyle olur inşallah.

ben bılmıyorum nasıl bırsey ama cok gecmıs olsun , telas yapma ıalcı ıc hemen bıdaha ver tahlıl

Saol canm şimdi tansiyon ölçtürmeye gidicem Allahım inşallah gebelik zehirlenmesi değildir dua edin

CNM GECMIS OLSUN. gebelik zehirlenmesini belirtisi nedir ?

çok geçmiş olsun... bende perşembe günü yaptırdım kan ve idrar.. proteinde değer yazmıyor .. sadece negatif diyor bende...

Çok şükür eve geldim ya.. dondum ya çok soğuktu..
İdrarımda dakanımda da bi sorun yok çok şükür..
her şeyimiz normal ALLAH dert keder vermesin :)

Sudocremi aldım 25 tl
Bi de ne olur ne olmaz bebek sabunu aldım.sebamedinkini alacaktım ama 18 tl idi onun yerine dalin aldım..

Ah kızlar hiç rahat değilim son bir haftadır... geceleri deliksiz uykuya hasretim... heryerim ağrıyor... bütün sırtım kalçalarım göğüs aldım... ne otururken rahatım..ne yatarken... 6 haftam kaldı benimde ... sağ salim geçmesini diliyorum. ;Allahın izniyle.

canım geçmiş olsun, kötü düşünme hemen inşallah korktuğun gibi olmaz

amin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…