2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hemen kötü düşünme canım allahın izniyle hiçbişey çıkmaz bol bol dua et

Yüksek tansiyon,idrarda fazla protein.Benimki daha belli değil idrardaki protein enfeksiyondan da oluyormuş yarın tekrar tahlil vericem.
Zaten canım öyle bir ihtimal olsa bile erken doğum yaptırır doktorun bir kaç hafta küvözde büyür sonra alırsın kucağına.26 haftalıkken bile bir sürü bebiş sağlıklı bir şekilde hayata devam ediyorlar.İnşallah öyle bir şey yoktur da en kötü ihtimalle öyle olur.Ferah tut kalbini

çok geçmiş olsun canım içni ferah tut. bol bol su iç. dinlen . tansiyon da önemli bu durumda bu nedenle içini ferah tut

sabunu napıcaz

senin nasıl 6 kaldı?
sezaryanla 10 gün önce almıyorlar mı

ben sez. olursam 25 şubat diye hesaplıyorum da hep

suyu fazla olunca ne oluyomuş ki canım bilgin varmı?

çok geçmiş olsun, içini ferah tut,, bol bol dua et canım inş. kötü bişey çıkmaz ....

yüksek tansiyon eşlik eder, tansionunu da ölçtür demiştir doktor muhtemelen ara ara
el ayaklarda fazla şişme, ani kilo artışı vb belirtileri var

ama biraz protein çıtkı diye ya da tabnsiyonun biraz yükselsi diye hemen zehirlenme teşhisdi konmaz....

kontrol altında olursun bi süre falan...

hemen panik yapma yani...

anlık bi kriz gibi bişey değil

suyu fazla olunca ne oluyomuş ki canım bilgin varmı?
Suyu fazla olunca gebelik kesesinin erken yırtılmasıyla sıvının boşalması ve bebeğin kalp atımlarının yavaşlaması veya durması , plesantanın yerinden ayrılmasıyla yine bebeğin oksijensiz,besinsiz kalması gibi riskleri varmış.Hatta doktor 32den sonra çalışmanı önermem yatak istirahati yapman lazım diyor ama ben 5 hafta daha çalışıp doğum sonrasına aktarmak istedim.Suyun azlığı da fazlalığı da bir dert anlayacağın.Diyabet hastalarında görülüyormuş genelde bu durum ama ben diyabet hastası değilim...

Allah esirgesin, benimki üst sınıra yakında ondan sordum, dr a sordum tehlikelimi diye çok detay vermedi 2 hafta sonra mutlaka görmeliyim dedi sadecebebişde galiba ilerden gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…