- 7 Kasım 2012
- 573
- 608
- 138
hemen kötü düşünme canım allahın izniyle hiçbişey çıkmaz bol bol dua etKızlar şimdi doktorumla konuştum idrar tahlilimde protein 30 çıkmış bir ilaç verdi bugün onu kullanıp yarın tekrar tahlil yapılıcam gebelik zehirlenmesinden şüphelendi böyle birşey yaşayan varmı ? Gebelik zehirlenmesinin riskleri nedir?Lütfen cevap yazın
hadımköy canm iki ayrı uçaynen buradada ,
sen neredesın
ben kocaelı
Zaten canım öyle bir ihtimal olsa bile erken doğum yaptırır doktorun bir kaç hafta küvözde büyür sonra alırsın kucağına.26 haftalıkken bile bir sürü bebiş sağlıklı bir şekilde hayata devam ediyorlar.İnşallah öyle bir şey yoktur da en kötü ihtimalle öyle olur.Ferah tut kalbiniYüksek tansiyon,idrarda fazla protein.Benimki daha belli değil idrardaki protein enfeksiyondan da oluyormuş yarın tekrar tahlil vericem.
başlangıç seti diye mi gösterdiler canım 20 tl olanı?
hımm Gebze Dilovası taraflarındadır o zaman işyerin
inşallah gerek kalmaz kullanmaya hiç
o tarafta oyle demekkıhadımköy canm iki ayrı uç
çok geçmiş olsun canım içni ferah tut. bol bol su iç. dinlen . tansiyon da önemli bu durumda bu nedenle içini ferah tutKızlar şimdi doktorumla konuştum idrar tahlilimde protein 30 çıkmış bir ilaç verdi bugün onu kullanıp yarın tekrar tahlil yapılıcam gebelik zehirlenmesinden şüphelendi böyle birşey yaşayan varmı ? Gebelik zehirlenmesinin riskleri nedir?Lütfen cevap yazın
Saol canm şimdi tansiyon ölçtürmeye gidicem Allahım inşallah gebelik zehirlenmesi değildir dua edin
Çok şükür eve geldim ya.. dondum ya çok soğuktu..
İdrarımda dakanımda da bi sorun yok çok şükür..
her şeyimiz normal ALLAH dert keder vermesin :)
Sudocremi aldım 25 tl
Bi de ne olur ne olmaz bebek sabunu aldım.sebamedinkini alacaktım ama 18 tl idi onun yerine dalin aldım..
Ah kızlar hiç rahat değilim son bir haftadır... geceleri deliksiz uykuya hasretim... heryerim ağrıyor... bütün sırtım kalçalarım göğüs aldım... ne otururken rahatım..ne yatarken... 6 haftam kaldı benimde ... sağ salim geçmesini diliyorum. ;Allahın izniyle.
Evet canım hem önden gidiyor 2 hafta hem de suyu fazla diye doktor risk gördü.14 Şubatta doktorum görevliymiş hastanede zaten sezeryandan sonra en az 3 gün yatarsın dedi doktor hem tüplerimi de bağlatacağım o yüzden
sabunu napıcaz
Kızlar şimdi doktorumla konuştum idrar tahlilimde protein 30 çıkmış bir ilaç verdi bugün onu kullanıp yarın tekrar tahlil yapılıcam gebelik zehirlenmesinden şüphelendi böyle birşey yaşayan varmı ? Gebelik zehirlenmesinin riskleri nedir?Lütfen cevap yazın
Kızlar şimdi doktorumla konuştum idrar tahlilimde protein 30 çıkmış bir ilaç verdi bugün onu kullanıp yarın tekrar tahlil yapılıcam gebelik zehirlenmesinden şüphelendi böyle birşey yaşayan varmı ? Gebelik zehirlenmesinin riskleri nedir?Lütfen cevap yazın
bizi 6ya kadar tutarlar yneo tarafta oyle demekkı
bız 4:30 da paydos edecegız bugun
Suyu fazla olunca gebelik kesesinin erken yırtılmasıyla sıvının boşalması ve bebeğin kalp atımlarının yavaşlaması veya durması , plesantanın yerinden ayrılmasıyla yine bebeğin oksijensiz,besinsiz kalması gibi riskleri varmış.Hatta doktor 32den sonra çalışmanı önermem yatak istirahati yapman lazım diyor ama ben 5 hafta daha çalışıp doğum sonrasına aktarmak istedim.Suyun azlığı da fazlalığı da bir dert anlayacağın.Diyabet hastalarında görülüyormuş genelde bu durum ama ben diyabet hastası değilim...suyu fazla olunca ne oluyomuş ki canım bilgin varmı?
hoşgeldin cnm bebişin cinsiyeti nearkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende bir mart annesi olacağım geç oldu ama nihayet katılabildim aranıza...
Suyu fazla olunca gebelik kesesinin erken yırtılmasıyla sıvının boşalması ve bebeğin kalp atımlarının yavaşlaması veya durması , plesantanın yerinden ayrılmasıyla yine bebeğin oksijensiz,besinsiz kalması gibi riskleri varmış.Hatta doktor 32den sonra çalışmanı önermem yatak istirahati yapman lazım diyor ama ben 5 hafta daha çalışıp doğum sonrasına aktarmak istedim.Suyun azlığı da fazlalığı da bir dert anlayacağın.Diyabet hastalarında görülüyormuş genelde bu durum ama ben diyabet hastası değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?