- 16 Ekim 2014
- 352
- 573
- 123
Meltemciğim popoyu doktorlar sabunla yıkamayı önermiyorlar ılık su ile yıkayıp durulayın diyorlar.Hem sabun kurutmaz mı bebişin poposunu canım.Ben hiç kullanmadım sabunu hep bebe şampuanı kullandım banyoda da yine öyle.Çünkü bebekler çok çabuk pişik oluyor cildi çok kuruyup nemsiz kalınca.Ben her banyoda kullandım şampuanı ve her yıkamada bebe yağı kullandım ama hiç sabun kullanmadım.poposunu falan yıkarım diye aldım ben
hoşbulduk :) kızım olacak :)hoşgeldin cnm bebişin cinsiyeti ne
Bnde eşime sordurdum simdi eczanenin birinde 16 demişler ama burda yazanlarin hepsi varmi bilmiyorum cikista bakacagim eger oyleyse alirim.ama kutusundan okudugum kadarıyla o denız suyundan bende yok galıba yıne aksam evden kontrol ederım sana yazarım canım
hayırlı olsun cnm Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasp etsinhoşbulduk :) kızım olacak :)
Tüm kadranlarda üst sınır 25miş benimki o son sınırı çok çok geçti o yüzden her hafta NSTye giriyorum ben.İşkence gibi yarım saat sol tarafına dönüp kıpırdamadan durmak.Ama ne yapalım katlanırız biraz daha.Bu arada sen ne zaman gittin en son doktora?Allah esirgesin, benimki üst sınıra yakında ondan sordum, dr a sordum tehlikelimi diye çok detay vermedi 2 hafta sonra mutlaka görmeliyim dedi sadece bebişde galiba ilerden gidiyo
teşekkürler cümlemiz inşallah :) hepimiz sağ salim yavrularımıza kavuşalım :)hayırlı olsun cnm Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasp etsin
Hayırlı olsun bebişin canım.Aramıza da hoşgeldin. Nereden katıldın arkadaşım?hoşbulduk :) kızım olacak :)
ankaradan arkadaşlar... 30 haftalık olduk :) çarşamba kontrolümüz vardı 1300 gram olmuş kızım :) bende şu çok kilo alanlardanım biraz yememi içmemi kısmamı söyledi doktorum :) alışveriş heyecanı ise bende de tam gaz devam ediyor :)Hayırlı olsun bebişin canım.Aramıza da hoşgeldin. Nereden katıldın arkadaşım?
ankaradan arkadaşlar... 30 haftalık olduk :) çarşamba kontrolümüz vardı 1300 gram olmuş kızım :) bende şu çok kilo alanlardanım biraz yememi içmemi kısmamı söyledi doktorum :) alışveriş heyecanı ise bende de tam gaz devam ediyor :)
Tüm kadranlarda üst sınır 25miş benimki o son sınırı çok çok geçti o yüzden her hafta NSTye giriyorum ben.İşkence gibi yarım saat sol tarafına dönüp kıpırdamadan durmak.Ama ne yapalım katlanırız biraz daha.Bu arada sen ne zaman gittin en son doktora?
turgut özala gidiyorum...Hoşgeldin aramıza canım Ankarada hangi hastaneye gidiyorsun canım
BİKERE MİSAFİR COCUGUNDA DENEDIK 5 YASINDA DOGRU OLCTU KULLANMASI DA BASİT BİDE DİĞERLERİNE GÖRE fiyat olarak uygundu ben memnun kaldımBnde eşime sordurdum simdi eczanenin birinde 16 demişler ama burda yazanlarin hepsi varmi bilmiyorum cikista bakacagim eger oyleyse alirim.
Bi de sen arzumun ates olcerini aldin dimi hem alindan hem kulaktan mi olcuyor nasil denedizmi
acaba ilk kim doguracak aramizda :)
belli olmaz tabide ben değilimacaba ilk kim doguracak aramizda :)
Kızlar aranızda NST ye giren var mı acaba ??? Varsa kaçıncı haftada başladınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?