2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ateş ölçeri alından ölçer olarak aldım ben hangi çocuk doktoruna veya normal doktora gisek hep alından ölçer kullanıyorlar ama en iyisi kulaktan ölçermiş o nasıl bişeydir görmedim onu
seninki ne marka canim

BİKERE MİSAFİR COCUGUNDA DENEDIK 5 YASINDA DOGRU OLCTU KULLANMASI DA BASİT BİDE DİĞERLERİNE GÖRE fiyat olarak uygundu ben memnun kaldım
isyerimde Yeni bebisleri olan bi abi var onlarda bundan kullaniyormus tavsiye etti bende bakicam bundan

acaba ilk kim doguracak aramizda :)
cekirge muhtemelen :)

ikiz gebelikte erken doğum riski yüksek olduğu için belli bir haftada akciğer geliştirici iğne vuruluyormuş öyle mi. cesur bilir belki

Ben bebeği göbeğinden tutup yıkıyordum.boylelikle kulağına da burnuna da su kaçmaz küçük oldukları için hareket etmiyor kalmıyo lar.File ye yatirdigimizda da saç hizasinin başlangıcından yavaş yavaş şu dokuyoruz yüzüne gelmiyor.

ikiz gebelikte erken doğum riski yüksek olduğu için belli bir haftada akciğer geliştirici iğne vuruluyormuş öyle mi. cesur bilir belki
Evt ama sadece ikizlerde değil.erken doğum tehtidi olan herkese vuruluyo.burda rojdaya vurmuşlardı mesela.bana vurulmadı.doğurtma kararı aşırsak vurucaz dedi doktor.inşallah gerekmez

arkadaslar ben son 4 aydir haftada 1 kilo aliyorum.toplamda 16 kilo almisimmmcok fazla sanirim.gerci zayiftim cok.kilo bana yakisti ama catlamaya basladim.webanne marketten lierac kremle serum siparis ettim
Bu saatten sonra kurtarmaz canim

Bugün yine doktordaydık.gebelik zehirlenmesi değilim çok şükür.ama tansiyon sorunum var.hatta büyük ihtimalle tansiyon hastası olucaksın doğum sonrası da dedi doktor.
Tansiyondan dolayı bebeklerimden bşrinin dopleri çok iyi değilsürekli takip edicez eğer çok kötüleşirse yatıracağız dedi doktorum.ilk hedef 32 hafta dedi.34 olursa süper olur dedi.Allahım zamanında ve ikisini sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.benden haberler böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…