- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
seninki ne marka canimAteş ölçeri alından ölçer olarak aldım ben hangi çocuk doktoruna veya normal doktora gisek hep alından ölçer kullanıyorlar ama en iyisi kulaktan ölçermiş o nasıl bişeydir görmedim onu
isyerimde Yeni bebisleri olan bi abi var onlarda bundan kullaniyormus tavsiye etti bende bakicam bundanBİKERE MİSAFİR COCUGUNDA DENEDIK 5 YASINDA DOGRU OLCTU KULLANMASI DA BASİT BİDE DİĞERLERİNE GÖRE fiyat olarak uygundu ben memnun kaldım
cekirge muhtemelen :)acaba ilk kim doguracak aramizda :)
otribebe burun aspiratörü alan var mı
ben girmedim ama gün verildi. 32.haftamda giricem. ayın 23de bi aksilik olmazssa.Kızlar aranızda NST ye giren var mı acaba ??? Varsa kaçıncı haftada başladınız??
seninki ne marka canim
isyerimde Yeni bebisleri olan bi abi var onlarda bundan kullaniyormus tavsiye etti bende bakicam bundan
cekirge muhtemelen :)
ben girdim doktor istedi. 32. haftamda ama bir öncekinde bu kadar erken girmemiştimKızlar aranızda NST ye giren var mı acaba ??? Varsa kaçıncı haftada başladınız??
evet bende merak edıyorum Nst kaçıncı haftada giriliyor ?Kızlar aranızda NST ye giren var mı acaba ??? Varsa kaçıncı haftada başladınız??
haftaya başlıyacaz canım yani 34. de
BEN 33basında gıttım almadı 3 hafta sonra gel dedi 37 de oluyorum ozaman sanırım ozaman alır bır sey demedı ama32 de başlayanlar olmuş da canım nette de öle yazıyordu merak ettim
Banada 32 . Haftamda nst için gün verildi...BEN 33basında gıttım almadı 3 hafta sonra gel dedi 37 de oluyorum ozaman sanırım ozaman alır bır sey demedı ama
BNDE 32.DE GİTTİM BENİDE ALMADI ŞİMDİ BİRDAHA 34DE GTCM BKALIM32 de başlayanlar olmuş da canım nette de öle yazıyordu merak ettim
senin nasıl 6 kaldı?
sezaryanla 10 gün önce almıyorlar mı
ben sez. olursam 25 şubat diye hesaplıyorum da hep
bana randevu verildi 32.haftamda giriyorum nst ye32 de başlayanlar olmuş da canım nette de öle yazıyordu merak ettim
Evt ama sadece ikizlerde değil.erken doğum tehtidi olan herkese vuruluyo.burda rojdaya vurmuşlardı mesela.bana vurulmadı.doğurtma kararı aşırsak vurucaz dedi doktor.inşallah gerekmezikiz gebelikte erken doğum riski yüksek olduğu için belli bir haftada akciğer geliştirici iğne vuruluyormuş öyle mi.cesur bilir belki
Bu saatten sonra kurtarmaz canimarkadaslar ben son 4 aydir haftada 1 kilo aliyorum.toplamda 16 kilo almisimmmcok fazla sanirim.gerci zayiftim cok.kilo bana yakisti ama catlamaya basladim.webanne marketten lierac kremle serum siparis ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?