2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

idrar yolu enfeksionunu basit bi idrar tahliliyle anlarlar yarım saatte çıkıo
yapmadılar mı tahlil?

günaydin kizlar.. dün izinliydim yine duramadim temizlik yaptim kapilari falan sildim süpürdüm.. simdide belimin agrisindan ölüyorum.. kafami hangi duvara vurayim

biz akıllanmayız valla... bende aynıyım ....

tşk ederim cnm..amin inşallah tombul tombul olsun bebeklerimiz:))cnm hepsini ayrı ayrı alıp yaptım.hazır yaptırınca pahalıya geliyor kendim yaptım o yüzden.dışardan yaptırmaya kalksam 2,5 tl den aşağı yapmıyorlar.boyle bana 1,50 tl ye bile gelmedi.

geçmiş olsun cnm..
gelişimi önde oldğu için doğum tarihin yaklaşık 16 gün önceye kaymış yani doktorun dediği tarihe hazrlıklı ol
benmde 10 gün geri attı

Canım ben ünibaby yenidoğan şampuan ve yine aynı marka ıslak mendil aldım.pişik için sudokrem övdüler burda onu alıcam.yağ pudra vs almıcam.sağlıklı değil gerek yok bence.benim kozmatik bukadar:)

Uni baby , pamuk ve saf sudanmış onu önerdi arkadşaımda
Hme öyle 1-2 paket değil 50 li al bulursna kampanyada, çok giidyo dedi

günaydın herkese merhaba. Kızlar bişi sorucam ya bebek losyonu ve bebek yağı arasında ne fark var. İkiside nemlendirmiyor mu. Bebebk yağı zararlıda losyonu değil mi acaba kafam karıştı.

geçmiş olsun cnm..
gelişimi önde oldğu için doğum tarihin yaklaşık 16 gün önceye kaymış yani doktorun dediği tarihe hazrlıklı ol
benmde 10 gün geri attı

benimki d ebi hafta öndeydi 7 mart normalde doğum tarihi...
ultrason 1 mart veriyor bak tam bi hafta önde dedi
doğum tarihini etkiliyor mu yani kilosu dedim
hayır etkilemiyo dedi

arkadaşım eylülde doğum yaptı

son 1-2 ay balkonda yatıyormuış (kapalı balkon) yere minder falan koyup

Çok zordur eminim yazın hamilelik geçirmek... kilo yerine ödem olur heryeri insanın.

Herkesin doğumu öne çekiliyor sanırım bu gidişle en geç ben doğurucam :)

Sen bekle canım bekle... heyecanlanma.. normal doğuracaksın ben sende o azmi görüyorum..

Keşke bende doğurabilsem inan öyle çok istiyorum ki, allah biliyor.

ya okuduğum kadarı ile birçoğunuz sezeryan yaptırıyosunuz. normal doğum yapan yokmu aramızda...

unibaby köpük alan arkadaşlar araştırdınız mı ?

ben de çok kararsızım ama nedense fiyatı uygun diyemidir bilmiyorum bi türlü karar veremedim

sabun aldınızmı peki ?

ben pişik kremi ve yağ almayacağım. yağ olarak hakiki zeytin yağı kullanacağım

bi üniversiteden bilgi almaya geldiler bizim ofise belli bi alanla ilgili
müdür o alanla ilgilenen 3 kişiyi çağırdı ben de o alanla ilgileniyorum aslında ama beni çağırmadı
artık gözden çıakrdı demek ki gidicem diye (kamudasyım işten çıkarma anlamında değil tabi ki de..)
bi yandan ii ben de ilgilenmem artık bişeyle madem tatil moduna girerim diyorum
bi yandan da kendimi dışlanmış gibi hissettim bi moralim bozuldu

ben sebamed aldım sabunu yağ pişik kremide aldım ama zeytin yağıda kullanıcam ılk zamanlar

Normal idrar tahlilinde negatif çıkıyo benim.24 saat boyunca tüm idrarımı topladım.gebelik zehirlenmesinde tek yöntem buymuş aslında canım.
Benim normal idrar tahlilinde çıktı cumartesi,şimdi tekrar tahlil verdim birazdan çıkıcak

Uni baby , pamuk ve saf sudanmış onu önerdi arkadşaımda
Hme öyle 1-2 paket değil 50 li al bulursna kampanyada, çok giidyo dedi
Ben de 12 li paket aldım şimdilik.migrosta bazen indirime giriyo money karta.bazen evebekte indirim oluyomuş.ben kendim de kullanıyorum çok güzel

BEN üçlü paketini aldım bide huggies bez alırken bı pakette onlar hedıye verdıler yenıdogan ıcın ilkzamanlar yeterlı olur herhalde

bende şimdilik 3lü paketi aldım yenidoğan ıslak mendilini.12li paket 60 tl idi..eşim bu ne yaaaa deyince 3'lü alalım şimdilik dedim bende napim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…