Arkadaslar hastaneden ciktik şimdi doktor idrar yollari iltihabi olabilir dedi ama apandisittende supheleniorm dedi karin agrilarimi takip edip tekrar gidicem serum ne iyi geldi anlatamam şuan eve gidiyoruz bu arada oglusumuz 31+2 2300 gram olmus masallah 2 hafta onden gidiyor dogum subat 26 dedi yani ne demek oluyor erken mi dogucak?
günaydin kizlar.. dün izinliydim yine duramadim temizlik yaptim kapilari falan sildim süpürdüm.. simdide belimin agrisindan ölüyorum.. kafami hangi duvara vurayim
ÇOK GÜZEL OLMUŞ... SİPARİŞ Mİ VERDİN SEN BUNLAR İÇİN.. NETTEN FİLAN MI YOKSA BULUNDUĞUN YERDE Mİ YAPTIRDIN.. ÇINAR İSMİ DE ÇOK GÜZEL AĞUSTOSTA YİĞENİM OLDU ONUN İSMİNİ DE ÇINAR VERDİLER:) TOPAÇ GİBİ BİR BEBEK UMARIM SENİNKİ DE ÖYLE SAĞLIKLI TOSUN OLUR...
geçmiş olsun cnm..Arkadaslar hastaneden ciktik şimdi doktor idrar yollari iltihabi olabilir dedi ama apandisittende supheleniorm dedi karin agrilarimi takip edip tekrar gidicem serum ne iyi geldi anlatamam şuan eve gidiyoruz bu arada oglusumuz 31+2 2300 gram olmus masallah 2 hafta onden gidiyor dogum subat 26 dedi yani ne demek oluyor erken mi dogucak?
Canım ben ünibaby yenidoğan şampuan ve yine aynı marka ıslak mendil aldım.pişik için sudokrem övdüler burda onu alıcam.yağ pudra vs almıcam.sağlıklı değil gerek yok bence.benim kozmatik bukadar:)
geçmiş olsun cnm..
gelişimi önde oldğu için doğum tarihin yaklaşık 16 gün önceye kaymış yani doktorun dediği tarihe hazrlıklı ol
benmde 10 gün geri attı
arkadaşım eylülde doğum yaptı
son 1-2 ay balkonda yatıyormuış (kapalı balkon) yere minder falan koyup
Herkesin doğumu öne çekiliyor sanırım bu gidişle en geç ben doğurucam :)
BEN üçlü paketini aldım bide huggies bez alırken bı pakette onlar hedıye verdıler yenıdogan ıcın ilkzamanlar yeterlı olur herhaldeUni baby , pamuk ve saf sudanmış onu önerdi arkadşaımda
Hme öyle 1-2 paket değil 50 li al bulursna kampanyada, çok giidyo dedi
bir aksilik olmazsa ben yapacağım inşş..ya okuduğum kadarı ile birçoğunuz sezeryan yaptırıyosunuz. normal doğum yapan yokmu aramızda...
ben epidural normal istiyorumya okuduğum kadarı ile birçoğunuz sezeryan yaptırıyosunuz. normal doğum yapan yokmu aramızda...
ben sebamed aldım sabunu yağ pişik kremide aldım ama zeytin yağıda kullanıcam ılk zamanlarunibaby köpük alan arkadaşlar araştırdınız mı ?
ben de çok kararsızım ama nedense fiyatı uygun diyemidir bilmiyorum bi türlü karar veremedim
sabun aldınızmı peki ?
ben pişik kremi ve yağ almayacağım. yağ olarak hakiki zeytin yağı kullanacağım
Benim normal idrar tahlilinde çıktı cumartesi,şimdi tekrar tahlil verdim birazdan çıkıcakNormal idrar tahlilinde negatif çıkıyo benim.24 saat boyunca tüm idrarımı topladım.gebelik zehirlenmesinde tek yöntem buymuş aslında canım.
Ben de 12 li paket aldım şimdilik.migrosta bazen indirime giriyo money karta.bazen evebekte indirim oluyomuş.ben kendim de kullanıyorum çok güzelUni baby , pamuk ve saf sudanmış onu önerdi arkadşaımda
Hme öyle 1-2 paket değil 50 li al bulursna kampanyada, çok giidyo dedi
BEN üçlü paketini aldım bide huggies bez alırken bı pakette onlar hedıye verdıler yenıdogan ıcın ilkzamanlar yeterlı olur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?