2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah ya ama ben epidural diye biraz da cesaretleniyorum

bende şimdilik 3lü paketi aldım yenidoğan ıslak mendilini.12li paket 60 tl idi..eşim bu ne yaaaa deyince 3'lü alalım şimdilik dedim bende napim:))
bende öyle aldım canım bakalım bi deneyelım 60tl de ıslak mendıle benım bıle gozume batıyor hehe o ne arkadas bezden pahalı :) pamuk aldım olmazsa pamuklada silerim popisini :)

ben sebamed aldım sabunu yağ pişik kremide aldım ama zeytin yağıda kullanıcam ılk zamanlar
benmde aklımdaki sebamed ama çok pahalı bu yüzden çok kararsızım..
acaba çok abartmasam mı diyorum..pufff en sonunda gitcem zeytinyağlı sabun alcam olcak bitcek

yağ, sabun almadım ben d epişik kremsiz olmaz sanki ya

benmde aklımdaki sebamed ama çok pahalı bu yüzden çok kararsızım..
acaba çok abartmasam mı diyorum..pufff en sonunda gitcem zeytinyağlı sabun alcam olcak bitcek
cnm ben unibaby alıcaktım eczacıbası dıe ve bırazdaha uygundu. sonra dogum yapan arkadasım sebamed al dedı su an oglu bır yasında hala sampuanı bıtmedı zaten nohut kadar sıkıosun dedı. ben de dedım eger oyleyse bır kere alıyım pahalı mı pahalı ama yınede sen bılırsın.

Bi de kanrımın yanlarında kırmızı noktalar başlaıd kaşınıyorum çatlıycma galiba diyodum ya
Kaşınmanın veridği rahatsızlıkla göbeğimi nemlendirip durdum
Şükür geçti gibi

bende de aynen bi sıkıntı olmazssa epidural normal istiyorum bakalım ne olacak. o zaman bizde tam tarih olmuyor bebek ne zaman gelmek isterse...

Sabunu neden aldınız kızlar.poposunu suyla yıkarken mi kullanıcaksınız.çünkü ben bi çok bebe sabununu yüzümde denedim.botokslu gibi oluyo:)okadar kurutuyoki mimik yapamıyorum.o sabunlarla bebek yıkanmaz asla..

yağ, sabun almadım ben d epişik kremsiz olmaz sanki ya
eğitimde ebeler ıslak mendil kullanmadğnz sürece pişikte olmaz dedi bende aynı düşüncedeym zaten inş zorlanmazsam pamuk kullanacağım sadece.. yengemlerde yeğenlermde hep böyle yaptılar pişik kremi kullanmadılar..
ama olurda gerek duyarsamda eczane dibimizde eşim çıkar alır cnm o yüzden şimdiden almaym dedim..

ama sen ayda 1 kilo almışsın dün gördüm ben şiştim resmen
sezeryan niye oluyorsun canım kendin mi istedinbi sıkıntı yoktur inşallah

aynen bende böyle aldım
ayyy kuzum amam bu ayy şşatı sanırsam malesef kusum ya çünkü daha çok yemeye başladım:-(
sezeryan kendi isteğimle değil kuzum benim plesantada sorun var o yüzden normal doğumu tercih etmiyo doktor normal doğumda bendede bebiştede allah korusun hayti tehlike oluomuş:-(

aslında böyle düşününcede çok mantıklı heralde alacağım sebamedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…