- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
canım inşallah ya ama ben epidural diye biraz da cesaretleniyorumÇok zordur eminim yazın hamilelik geçirmek... kilo yerine ödem olur heryeri insanın.
Sen bekle canım bekle... heyecanlanma.. normal doğuracaksın ben sende o azmi görüyorum..
Keşke bende doğurabilsem inan öyle çok istiyorum ki, allah biliyor.
evet canım ben de en azından 39 haftam dolsun ıstıyorumbuda büyük bir ihtimal öyle olur canım çok geç bırakmıyolar çünküü seninde şubat sonu o zamn demi
bende öyle aldım canım bakalım bi deneyelım 60tl de ıslak mendıle benım bıle gozume batıyor hehe o ne arkadas bezden pahalı :) pamuk aldım olmazsa pamuklada silerim popisini :)bende şimdilik 3lü paketi aldım yenidoğan ıslak mendilini.12li paket 60 tl idi..eşim bu ne yaaaa deyince 3'lü alalım şimdilik dedim bende napim:))
canim cekirge bizi yalniz birakma buralar sensiz cekilmez vallahiEvet
Bu Cuma değil haftaya Cuma çıkıyorum izne
Vınn alıcam evden bağlanırım fırsat buldukça
benmde aklımdaki sebamed ama çok pahalı bu yüzden çok kararsızım..ben sebamed aldım sabunu yağ pişik kremide aldım ama zeytin yağıda kullanıcam ılk zamanlar
İnşallah çıkmaz bakalım canım,haber ver bizeBenim normal idrar tahlilinde çıktı cumartesi,şimdi tekrar tahlil verdim birazdan çıkıcak
hayir canim normal tarihi degistirdimaşallah canım geçmiş olsun hayırlısı olsun sezeryanla mı alacaklar 26 şubatta
unibaby köpük alan arkadaşlar araştırdınız mı ?
ben de çok kararsızım ama nedense fiyatı uygun diyemidir bilmiyorum bi türlü karar veremedim
sabun aldınızmı peki ?
ben pişik kremi ve yağ almayacağım. yağ olarak hakiki zeytin yağı kullanacağım
zaten var biliyorum ben gecmiyor bir turlu iltihap olmustur dedi doktoridrar yolu enfeksionunu basit bi idrar tahliliyle anlarlar yarım saatte çıkıo
yapmadılar mı tahlil?
cnm ben unibaby alıcaktım eczacıbası dıe ve bırazdaha uygundu. sonra dogum yapan arkadasım sebamed al dedı su an oglu bır yasında hala sampuanı bıtmedı zaten nohut kadar sıkıosun dedı. ben de dedım eger oyleyse bır kere alıyım pahalı mı pahalı ama yınede sen bılırsın.benmde aklımdaki sebamed ama çok pahalı bu yüzden çok kararsızım..
acaba çok abartmasam mı diyorum..pufff en sonunda gitcem zeytinyağlı sabun alcam olcak bitcek
ileri geri fark etmez vallahi o kdr cok sorun yasadim ki bir an once saglikla dogsunlar allahm lütfen.geçmiş olsun cnm..
gelişimi önde oldğu için doğum tarihin yaklaşık 16 gün önceye kaymış yani doktorun dediği tarihe hazrlıklı ol
benmde 10 gün geri attı
bende şimdilik 3lü paketi aldım yenidoğan ıslak mendilini.12li paket 60 tl idi..eşim bu ne yaaaa deyince 3'lü alalım şimdilik dedim bende napim:))
eğitimde ebeler ıslak mendil kullanmadğnz sürece pişikte olmaz dedi bende aynı düşüncedeym zaten inş zorlanmazsam pamuk kullanacağım sadece.. yengemlerde yeğenlermde hep böyle yaptılar pişik kremi kullanmadılar..yağ, sabun almadım ben d epişik kremsiz olmaz sanki ya
benimkide inşallah sorun olmazsa epidural normal. hangi hastanede olucaksınben epidural normal istiyorum
ayyy kuzum amam bu ayy şşatı sanırsam malesef kusum ya çünkü daha çok yemeye başladım:-(ama sen ayda 1 kilo almışsın dün gördüm ben şiştim resmen
sezeryan niye oluyorsun canım kendin mi istedinbi sıkıntı yoktur inşallah
aynen bende böyle aldım
aslında böyle düşününcede çok mantıklıcnm ben unibaby alıcaktım eczacıbası dıe ve bırazdaha uygundu. sonra dogum yapan arkadasım sebamed al dedı su an oglu bır yasında hala sampuanı bıtmedı zaten nohut kadar sıkıosun dedı. ben de dedım eger oyleyse bır kere alıyım pahalı mı pahalı ama yınede sen bılırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?