2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sabunla bebegı yıkıycam canım.kızımda da sebamed ı kullanmıstım bı tek sabun aldım zaten ben.zeytınyagı surucem nemlendırsın dıye.pısık kremını doktor yazıyor zaten

Ben de birsürü pamuk aldım.hayalim su ve pamukla temizlemek.ünibaby i dışarda kullanırım diye aldım.

ben de

bebe şampuanıyla yıkıyorum yüzümü bazen...
daha doğrusu rimel falan sürdüysem onunla yıkayıp çıakrıyorum, kuruma falan yapmıyor o

ama bize bile vajinayı duşjeliyle şampuanla yıkamayındiyolar ya, mantar yapıyo diye
sebamedin özel jeliyle yıkıyorum ben

Canım senin plesantada ne sorun vardı.

Şampuan denemedim ama bebe sabunları çok kurutuyo..

Ya unı baby yenidoğan 3 lü mendili e bebekte 20 tl carrefour da 20 tl kucuk mahalle marketinde 11 tl nasıl oluyor da arada bu kadar fıyat farkı oluyor..

Ben de birsürü pamuk aldım.hayalim su ve pamukla temizlemek.ünibaby i dışarda kullanırım diye aldım.
bende dışarda kullanrm diye alacağm nolur ne olmaz.. ama yinede şartları zorlayacağım inşş pamuk kullanmaya çalışacağım.. evde de musluğun altına sokarm inş diyorum

Ya unı baby yenidoğan 3 lü mendili e bebekte 20 tl carrefour da 20 tl kucuk mahalle marketinde 11 tl nasıl oluyor da arada bu kadar fıyat farkı oluyor..
20 tl ye de hiç görmedim ama yanyana girdğim bebek mağazalarnda bile 1 tl fark ediyor.. en fazla 16 tl ye gördüm ben..

ebebek kazık zaten
o toz detarjanlar da mesela marketlerde 10 fln sanırım ebebekte 20ye yakın

20 tl ye de hiç görmedim ama yanyana girdğim bebek mağazalarnda bile 1 tl fark ediyor.. en fazla 16 tl ye gördüm ben..
20 değil de 19,90 :) :)
Doğum yapmayı düşündüğüm hastanenin orada 11 tl ye gördum ıslak mendılını almamıs olsaydım alırdım onu da gerek kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…