- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
sabunla bebegı yıkıycam canım.kızımda da sebamed ı kullanmıstım bı tek sabun aldım zaten ben.zeytınyagı surucem nemlendırsın dıye.pısık kremını doktor yazıyor zatenSabunu neden aldınız kızlar.poposunu suyla yıkarken mi kullanıcaksınız.çünkü ben bi çok bebe sabununu yüzümde denedim.botokslu gibi oluyo:)okadar kurutuyoki mimik yapamıyorum.o sabunlarla bebek yıkanmaz asla..
aynen canım amna inş.allahın izniyle bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız inş.evet canım ben de en azından 39 haftam dolsun ıstıyorum
Ben de birsürü pamuk aldım.hayalim su ve pamukla temizlemek.ünibaby i dışarda kullanırım diye aldım.eğitimde ebeler ıslak mendil kullanmadğnz sürece pişikte olmaz dedi bende aynı düşüncedeym zaten inş zorlanmazsam pamuk kullanacağım sadece.. yengemlerde yeğenlermde hep böyle yaptılar pişik kremi kullanmadılar..
ama olurda gerek duyarsamda eczane dibimizde eşim çıkar alır cnm o yüzden şimdiden almaym dedim..
Sabunu neden aldınız kızlar.poposunu suyla yıkarken mi kullanıcaksınız.çünkü ben bi çok bebe sabununu yüzümde denedim.botokslu gibi oluyo:)okadar kurutuyoki mimik yapamıyorum.o sabunlarla bebek yıkanmaz asla..
Çok kurutuyo ama sabun canım ya.z.yağlı sabun kullansan daha iyi.sabunla bebegı yıkıycam canım.kızımda da sebamed ı kullanmıstım bı tek sabun aldım zaten ben.zeytınyagı surucem nemlendırsın dıye.pısık kremını doktor yazıyor zaten
canim cekirge bizi yalniz birakma buralar sensiz cekilmez vallahi
Canım senin plesantada ne sorun vardı.ayyy kuzum amam bu ayy şşatı sanırsam malesef kusum ya çünkü daha çok yemeye başladım:-(
sezeryan kendi isteğimle değil kuzum benim plesantada sorun var o yüzden normal doğumu tercih etmiyo doktor normal doğumda bendede bebiştede allah korusun hayti tehlike oluomuş:-(
Çamlıca erdem hastanesi canımbenimkide inşallah sorun olmazsa epidural normal. hangi hastanede olucaksın
Şampuan denemedim ama bebe sabunları çok kurutuyo..ben de
bebe şampuanıyla yıkıyorum yüzümü bazen...
daha doğrusu rimel falan sürdüysem onunla yıkayıp çıakrıyorum, kuruma falan yapmıyor o
ama bize bile vajinayı duşjeliyle şampuanla yıkamayındiyolar ya, mantar yapıyo diye
sebamedin özel jeliyle yıkıyorum ben
bende dışarda kullanrm diye alacağm nolur ne olmaz.. ama yinede şartları zorlayacağım inşş pamuk kullanmaya çalışacağım.. evde de musluğun altına sokarm inş diyorumBen de birsürü pamuk aldım.hayalim su ve pamukla temizlemek.ünibaby i dışarda kullanırım diye aldım.
20 tl ye de hiç görmedim ama yanyana girdğim bebek mağazalarnda bile 1 tl fark ediyor.. en fazla 16 tl ye gördüm ben..Ya unı baby yenidoğan 3 lü mendili e bebekte 20 tl carrefour da 20 tl kucuk mahalle marketinde 11 tl nasıl oluyor da arada bu kadar fıyat farkı oluyor..
ben 36 yı görseydim şükredicem
sabahları kalkamyorum artık..
Ya unı baby yenidoğan 3 lü mendili e bebekte 20 tl carrefour da 20 tl kucuk mahalle marketinde 11 tl nasıl oluyor da arada bu kadar fıyat farkı oluyor..
20 değil de 19,90 :) :)20 tl ye de hiç görmedim ama yanyana girdğim bebek mağazalarnda bile 1 tl fark ediyor.. en fazla 16 tl ye gördüm ben..
ebebek kazık zaten
o toz detarjanlar da mesela marketlerde 10 fln sanırım ebebekte 20ye yakın
özkuruslar markette 12.99 ben ordan aldım20 tl ye de hiç görmedim ama yanyana girdğim bebek mağazalarnda bile 1 tl fark ediyor.. en fazla 16 tl ye gördüm ben..
özkuruslar markette 12.99 ben ordan aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?