- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
aynen bıdahakı sefere ordan alırsın zaten baksana deli gibi ıslak mendıl kullanılıyormus gozum korktuıslak mendılını almamış olsam ben de alacaktım 11 tlye ama eşim gerek yok aldık zaten dedı.
20 tl çok yaa ben hiç okadara almadım:) migros indirimddn alırdım arada.şimdide ebebekten 12 li almıştım.16 ya falan gelmişti.11 e bulduğun yerden kap hepsini meltem:))Ya unı baby yenidoğan 3 lü mendili e bebekte 20 tl carrefour da 20 tl kucuk mahalle marketinde 11 tl nasıl oluyor da arada bu kadar fıyat farkı oluyor..
evet cnm buldum ben 12 tl ye..özkuruslar markette 12.99 ben ordan aldım
ebebekte biara 50ye inmişti şimdi 62
biz de n11den aldık 48tlye kargo da yok... 12li paket
alırsanız ordan alın siz de
aynen bıdahakı sefere ordan alırsın zaten baksana deli gibi ıslak mendıl kullanılıyormus gozum korktu
N11.com da kullanılacak puanlarımız vardı... Dün akşam bunları aldık... çok iyi oldu :)
http://www.n11.com/karaca-home-microfiber-bebek-yorgani-bebek-yastigi-hediye-P33380446
http://www.n11.com/70x110-visco-oyun-park-yatagi-P22534158
Kızlar eksik olanları internetten alabileceklerimi alayım dedim de aklıma deli sorular
Bebek bakımı için neler aldınız, hangi marka aldınız ?
Şampuan, pişik kremi, sabun vs. hangi markaları aldınız bi yardım edin hele
20 tl ye de hiç görmedim ama yanyana girdğim bebek mağazalarnda bile 1 tl fark ediyor.. en fazla 16 tl ye gördüm ben..
Olsun 6 ay en azından onu kullanın.hem sizin kızınız olcak kız çocukları daha hassas oluyo.O kadar pahalı bi de biraz fazla koysalarmış içim yanmıcak.
bi pakette 40 tane var.. cok az..
Valla ben tek basıma takıldım alısverıslerde birkere basta laf soyledı sonra hıc bır sey demedi aldım getırdım gordu :)valla artık doğumdan sonra alırım..bi daha eşimle gitmicem zaten..vır vır vır yok ıslak mendil altı üstü diyor bana ..diyorum bu yenidoğan bebek için anlamıyor:)biberon avent bakıyoruz bebedor al daha ucuz diyor dedim bu anne memedi gibi avent daha iyi , bizi annemiz biberonlamı büyüttü diyor:))kasada zaten ateş bastı adamı ..dedim daha bunlar iyi gunlern:))))
cnm bana da premium care prima onerdıler bulamadım huggıes aldım bende ozellıklerı aynı bır sey olmaz..huggıes ın ıcınden ıslak mendılı cıktı hedıye baktım aynı onuda kullancam napim atıyım mı sımdı :)Ya herkes unı baby onerdı ama carrefour kartla molfix 3 lü bebek ıslak mendılı 7 tl.
ben de onu aldım. unı baby da yazan er sey onda da yazıyor sadece bebek losyonlu dıyor.
acaba zararlı mıdır
devamlı almamız ıcın ıste :)O kadar pahalı bi de biraz fazla koysalarmış içim yanmıcak.
bi pakette 40 tane var.. cok az..
cnm bana da premium care prima onerdıler bulamadım huggıes aldım bende ozellıklerı aynı bır sey olmaz..huggıes ın ıcınden ıslak mendılı cıktı hedıye baktım aynı onuda kullancam napim atıyım mı sımdı :)
Eşime dedim ki prima ile mi başlasak o da ne dese begenırsın
ya prima kızımıza pişik yapmazsa o zaman hep onu almak zorunda kalıcazbiz en iyisi ucuzundan başlayalım dedi
marketin ortasında gulme krızıne gırdım :)
molfix aldık bakalım ne olacak..
ben de şu bimdekine bakıcam eviçinde onu kullanırım devamlı gozetımım de pisik yapmazsa eger bırtanede dısarısı ıcın alırım primadan boyle yanıı sımdı ılk hevesle herseyını tamamlıyoruz ama hep boyle pamuklara saramıcaz yani :) hele azcık buyusunlerEşime dedim ki prima ile mi başlasak o da ne dese begenırsın
ya prima kızımıza pişik yapmazsa o zaman hep onu almak zorunda kalıcazbiz en iyisi ucuzundan başlayalım dedi
marketin ortasında gulme krızıne gırdım :)
molfix aldık bakalım ne olacak..
doktorumu götürsem de aradaki fark kadar ücreti zaten kendine isteyecektir.o zaman da Florence da yapmanın anlmaı kalmayacak.bir de işin ilginç tarafı,Florence ın sitesine baktığımda tüm doktorları görüyorsunuz ama telefon açtığınızda doktorun doğum anlaşmalı olmadığını belirtiyor.buna anlam veremiyorum.Doktorunu götüremezmisin acaba.ben aile hastanesine gidiyorum acıbademe ait.benim doktor acıbademlerin hepsinde ve international de doğum yaptırıyonuş mesela.belki seninkide gidebilir başka hastaneye
ben de şu bimdekine bakıcam eviçinde onu kullanırım devamlı gozetımım de pisik yapmazsa eger bırtanede dısarısı ıcın alırım primadan boyle yanıı sımdı ılk hevesle herseyını tamamlıyoruz ama hep boyle pamuklara saramıcaz yani :) hele azcık buyusunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?