2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya unı baby yenidoğan 3 lü mendili e bebekte 20 tl carrefour da 20 tl kucuk mahalle marketinde 11 tl nasıl oluyor da arada bu kadar fıyat farkı oluyor..
20 tl çok yaa ben hiç okadara almadım:) migros indirimddn alırdım arada.şimdide ebebekten 12 li almıştım.16 ya falan gelmişti.11 e bulduğun yerden kap hepsini meltem:))

ebebekte biara 50ye inmişti şimdi 62

biz de n11den aldık 48tlye kargo da yok... 12li paket
alırsanız ordan alın siz de

valla artık doğumdan sonra alırım..bi daha eşimle gitmicem zaten..vır vır vır yok ıslak mendil altı üstü diyor bana ..diyorum bu yenidoğan bebek için anlamıyor:)biberon avent bakıyoruz bebedor al daha ucuz diyor dedim bu anne memedi gibi avent daha iyi , bizi annemiz biberonlamı büyüttü diyor:))kasada zaten ateş bastı adamı ..dedim daha bunlar iyi gunlern:))))

Ya herkes unı baby onerdı ama carrefour kartla molfix 3 lü bebek ıslak mendılı 7 tl.
ben de onu aldım. unı baby da yazan er sey onda da yazıyor sadece bebek losyonlu dıyor.
acaba zararlı mıdır

bu yatakdan oyun parkı için bizde aldık çok beğendik yeni doğanlar için lateks öneriyorlar zaten.

şampuan: konak oluşumunu önlediği için sebamed aldık
pişik kremi: pişiği önlemek için zeytin yağı kullanacağım oldu ki pişik olursa pişik tedavisi için çinko oranı yüksek olan desitin marka pişik kremi aldık
sabun kullanmayacağım
ıslak mendil: evde pamuk ve su kullanacağım ama dışarısı için pamuk ve sudan oluşan unibaby aldık
tarak seti: doğal kılları olan chicconun setini aldık
aklıma gelenler şimdilik bunlar

Zaman nasıl gecti bu ayı bitirdikmi şubatta kuzucuk lar gelmeye başlayacak yavaş yavas.artik hakikaten zorluyor hamilelik,uykusuzluk stres yusyuvarlak bir vücut ama sonu çok güzel kızlar ya,oglumu doğduğum ilk an herşeyi unutmustum,ki daha doğum masasindaydim.o anı düşündükçe çok heyecanlaniyorum.ama zaman yaklaştıkça korkularimda artıyor sezaryanmi olsam diyorum acaba?@roojdaa çok geçmiş olsun dikkat et enfeksiyon erken doğumu tetikler allah korusun, Cekirgee ikra bizim ilk gelen meleğimiz olacak sanırım.şu kozmetik konusunda pişik kremi yerine pişik önleyici krem alsaniz kızlar, gerçi ben şampuan dışında hicbir kozmetik almadim hakiki zeytinyagim var onu kullanacam,kozmetiklerin içinde bi suru madde var

Valla ben tek basıma takıldım alısverıslerde birkere basta laf soyledı sonra hıc bır sey demedi aldım getırdım gordu :)

Ya herkes unı baby onerdı ama carrefour kartla molfix 3 lü bebek ıslak mendılı 7 tl.
ben de onu aldım. unı baby da yazan er sey onda da yazıyor sadece bebek losyonlu dıyor.
acaba zararlı mıdır
cnm bana da premium care prima onerdıler bulamadım huggıes aldım bende ozellıklerı aynı bır sey olmaz..huggıes ın ıcınden ıslak mendılı cıktı hedıye baktım aynı onuda kullancam napim atıyım mı sımdı :)

Eşime dedim ki prima ile mi başlasak o da ne dese begenırsın
ya prima kızımıza pişik yapmazsa o zaman hep onu almak zorunda kalıcaz biz en iyisi ucuzundan başlayalım dedi
marketin ortasında gulme krızıne gırdım :)
molfix aldık bakalım ne olacak..

ben de şu bimdekine bakıcam eviçinde onu kullanırım devamlı gozetımım de pisik yapmazsa eger bırtanede dısarısı ıcın alırım primadan boyle yanıı sımdı ılk hevesle herseyını tamamlıyoruz ama hep boyle pamuklara saramıcaz yani :) hele azcık buyusunler

Eczaneye gidip pişik kremi aldık. dedım bebek sabunu da alalım sebamed. kadın getırdı ben soruyorum ne kadar bu dıye eşim diyor ki ne fark eder :)
her seye mecbur alıcaz gozuyle bakıyor.
kadın 18 tl deyınce ben neee dedım ve almadım :)
benımki bi sevındı

Doktorunu götüremezmisin acaba.ben aile hastanesine gidiyorum acıbademe ait.benim doktor acıbademlerin hepsinde ve international de doğum yaptırıyonuş mesela.belki seninkide gidebilir başka hastaneye
doktorumu götürsem de aradaki fark kadar ücreti zaten kendine isteyecektir.o zaman da Florence da yapmanın anlmaı kalmayacak.bir de işin ilginç tarafı,Florence ın sitesine baktığımda tüm doktorları görüyorsunuz ama telefon açtığınızda doktorun doğum anlaşmalı olmadığını belirtiyor.buna anlam veremiyorum.

Bezi değişik olunca rahatsız olmaz mı bebek?
alıştıgından farklı bı sey olunca huzursuz olur sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…