2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sürekli bez değiştirince daha kötü olmazmı acaba..alıştığı bi bezi sürekli kullanmak gerekmiyormuki..bilemedim şimdi

Doktorunu götüremezmisin acaba.ben aile hastanesine gidiyorum acıbademe ait.benim doktor acıbademlerin hepsinde ve international de doğum yaptırıyonuş mesela.belki seninkide gidebilir başka hastaneye
keşke başka hastaneye gelse ben de evime yakın Memorial Hizmet te yaparım doğumu,kendi gurubundan ama o da ekstra ücrete giriyor...

Uni baby , pamuk ve saf sudanmış onu önerdi arkadşaımda
Hme öyle 1-2 paket değil 50 li al bulursna kampanyada, çok giidyo dedi
önceden sadece unibabyde vardı ıslak pamuk mendil ama şimdi çogu marka çıkarıyor sanırım özelliğine bakılıp alınabilir.uni baby iyice pahalanmış.

aslında ben de senin gibi düşünürüm ama benim durum biraz kritik.kan sulandırıcı kullandığım için her doktor aynı dilden konuşamıyor.tek bildikleri sezaryan yaparım.onu da ben kaçınılmaz son olsun istiyorum. benim doktorum sağolsun mecbur kalırsam geçerim sezaryana diyor...ayrıca sonrasında ters bir durum yaşarsam pişmanlık duyar mıyım acaba diye düşünmeden edemiyorum.offfff

Bilmiyorum da fark çok geldi memorial için.zaten orda sgk da geçiyo bildiğim.birde özel sigorta doğumu karşılamasa bile,anlaşma gereği indirim yapılıyo sigorta sahibine.mesela benim de doğumu kapsamıyo özel sigortam ama 192 tlolan muayene ücreti bana 89 a geliyo.sgk lıya 162 tl.bunu da araştır bence.sigorta indirimi yapılıyodur muhakkak.

Kızlar, kakalı kalmaması kadar hava almasıda önemli... popo pişik olunca onu öyle nar gibi kızarmış kıpkırmızı görünce için gidiyor... Tabiki deneme ile iyi geleni bulacağız ama iyice ucuz mal alıp pişirmeyelim popoları

Memorial Şişli de sgk geçmiyor.özel sağlık limitim de 3600 tl.doğum fiyatı 6200+700 bebek ücreti.aradaki farkı nakit istiyor.indirim dediğin de normal fiyat 7200 civarı özel sağlık fiyatı da belirttiğim rakam...florence sadece özel sağlık limitimi kullanıyor,ekstra hiçbir ödeme istemiyor.

bende kan sulandırıcı kullanıyorum geçen randevuda dr. doğumdan bir gün önce keseriz ama doğumdan sonrada 10 gün kadar kullanacaksın dedi iğne görmekten bunaldım artık

Ben yanlis yaptim galiba gittim prima 3-6 kg'dan 3 paket aldim. Bi tanesinin icinde 88 tane var kullanamazsak kaldi
ablamda ekim sonu doğum yaptı 1 numaradan çok kullandık ama 2 numarayı çok az süre kullanabildik dedi hatta artanlarıda bize verdi.sen direk onlardan başla başkada bez alma şimdilik

Çokmuş doğum için istedikleri fiyat.o parayı verceksen git acıbademde doğur:))memorial için çok yaaa.florans ta o ayarda zaten.bilemedim.bi muayene git önce istersen.nette araştır tavsiye doktor bulursun floransta ona gider denerdin.içine sinmezse bırakmazsın doktorunu.ama doktorunla da konuş bence belki gider

bende kan sulandırıcı kullanıyorum geçen randevuda dr. doğumdan bir gün önce keseriz ama doğumdan sonrada 10 gün kadar kullanacaksın dedi iğne görmekten bunaldım artık
bana da bir gün önceden keseriz,fitil veririm normal doğum sancın başlar zorlarsa sezaryana geçeriz dedi.ama sonrasında iğne kullanmak yok. hatta kendi dr günde 2 doz iğne kullandırtıyor,tüm tahlilleri bu dr a da götürdüm, ben olsam 1 doz iğne verirdim neden böyle diye sordu.şimdi kendi dr uma ne diye sorucam onu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…