38 den öncede gelmezler inşallah ya 3000 gr bulsunlarda daha minik doğmasın bebecikler
bende kan sulandırıcı kullanıyorum geçen randevuda dr. doğumdan bir gün önce keseriz ama doğumdan sonrada 10 gün kadar kullanacaksın dedi iğne görmekten bunaldım artık[/QUOTE
kan sulandırıcı iğne bende kullandım canım çok ağır bir iğne neyseki kurtuldum ben ondan 6 ay kullandım.allah yardımcın olsun.sana doktor ne zaman başlatmıştı
Bana etrafımda tavsıye edenler oldu zaten can bebe uretıyormusKızlar, kakalı kalmaması kadar hava almasıda önemli... popo pişik olunca onu öyle nar gibi kızarmış kıpkırmızı görünce için gidiyor... Tabiki deneme ile iyi geleni bulacağız ama iyice ucuz mal alıp pişirmeyelim popoları
evet yaa , zamanında hayırlı dogumlar olsun hepımıze ıns
evet fiyatlar iki katı.ben Acıbademden de fiyat aldım 11.000 TL verdi.kendi doktorum Maslak Acıbadem ile anlaşmalı.Kendine 5000+kdv ekstradan da hastane masrafına karışmam dediği için Memorial ı tercih etmiştim.Şimdi daha da uygunu var ama doktoru araştırmak lazım :)))))Çokmuş doğum için istedikleri fiyat.o parayı verceksen git acıbademde doğur:))memorial için çok yaaa.florans ta o ayarda zaten.bilemedim.bi muayene git önce istersen.nette araştır tavsiye doktor bulursun floransta ona gider denerdin.içine sinmezse bırakmazsın doktorunu.ama doktorunkafa konuş bence belki gider
belki bir sıkıntı vardır cnm yada tüp bebek falan olabilir.yoksa o kadar yolu kim çekereşimin bi arkadaşının eşi hamileymiş.
kontroller için tee ankaraya gidiyormuş. ne kafalar var yahu bu millette :)
belki bir sıkıntı vardır cnm yada tüp bebek falan olabilir.yoksa o kadar yolu kim çeker
evet fiyatlar iki katı.ben Acıbademden de fiyat aldım 11.000 TL verdi.kendi doktorum Maslak Acıbadem ile anlaşmalı.Kendine 5000+kdv ekstradan da hastane masrafına karışmam dediği için Memorial ı tercih etmiştim.Şimdi daha da uygunu var ama doktoru araştırmak lazım :)))))
aynen bencede. herkes bütçesine göre alır ama sık bez değiştirmek hiç iyi bişi değil pişikten duramaz sonraKızlar, kakalı kalmaması kadar hava almasıda önemli... popo pişik olunca onu öyle nar gibi kızarmış kıpkırmızı görünce için gidiyor... Tabiki deneme ile iyi geleni bulacağız ama iyice ucuz mal alıp pişirmeyelim popoları
Canım plesanta hem bebekten önde hemde plesantadaki damarlar açıkta korumasızmış bebişimCanım senin plesantada ne sorun vardı.
Kız senin beşik olayı yatmış naapcaksınız şimdi
molfix pişik yapmazsa devam ederim ona.
fiyatı da dıgerlerıne gore uygun
ıstedıgım modelı bırebır yapamıyorlarmıs , daha duz hatlar ıstersem yapıyorlarmıs, esımde daha duz hatlar olsun cok bıse degısmeyecekkı dedı en son, iyi duz yapılsın hevesım kactı bı kere nasıl olursa olsun dedım ,
oda boyandı beklıyor oyle naparsa yapsın ben sormuyorum ılgılenmıyorum , sadece son zamana kadar beklıcem baktım tık yok ıkedakı modeller gayet guzel kı duz bıse ıstıyorum alıcam koyucam odaya bır sekılde..
amin canım inş.38 den öncede gelmezler inşallah ya 3000 gr bulsunlarda daha minik doğmasın bebecikler
ıstedıgım modelı bırebır yapamıyorlarmıs , daha duz hatlar ıstersem yapıyorlarmıs, esımde daha duz hatlar olsun cok bıse degısmeyecekkı dedı en son, iyi duz yapılsın hevesım kactı bı kere nasıl olursa olsun dedım ,
oda boyandı beklıyor oyle naparsa yapsın ben sormuyorum ılgılenmıyorum , sadece son zamana kadar beklıcem baktım tık yok ıkedakı modeller gayet guzel kı duz bıse ıstıyorum alıcam koyucam odaya bır sekılde..
geçmiş olsun yavrum doktor ne diyo çok sıkıntı yaratacak bişi mi buCanım plesanta hem bebekten önde hemde plesantadaki damarlar açıkta korumasızmış bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?