2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eşimin bi arkadaşının eşi hamileymiş.
kontroller için tee ankaraya gidiyormuş. ne kafalar var yahu bu millette :)

Bana etrafımda tavsıye edenler oldu zaten can bebe uretıyormus

evet fiyatlar iki katı.ben Acıbademden de fiyat aldım 11.000 TL verdi.kendi doktorum Maslak Acıbadem ile anlaşmalı.Kendine 5000+kdv ekstradan da hastane masrafına karışmam dediği için Memorial ı tercih etmiştim.Şimdi daha da uygunu var ama doktoru araştırmak lazım :)))))

yuh o neymiş yahu..

aynen bencede. herkes bütçesine göre alır ama sık bez değiştirmek hiç iyi bişi değil pişikten duramaz sonra

Canım hiç bir ey yapmak istemiyor ya..
öyle boş boş oturmak istiyorum hep.
iki tane örgüm var ıkısı de yarım kaldı :/

Kız senin beşik olayı yatmış naapcaksınız şimdi

ıstedıgım modelı bırebır yapamıyorlarmıs , daha duz hatlar ıstersem yapıyorlarmıs, esımde daha duz hatlar olsun cok bıse degısmeyecekkı dedı en son, iyi duz yapılsın hevesım kactı bı kere nasıl olursa olsun dedım ,
oda boyandı beklıyor oyle naparsa yapsın ben sormuyorum ılgılenmıyorum , sadece son zamana kadar beklıcem baktım tık yok ıkedakı modeller gayet guzel kı duz bıse ıstıyorum alıcam koyucam odaya bır sekılde..

Onu dicektim bende
Onun düzleri var zaten ikeada
Adam uzatır muhtemelen , hazırını al dicektim

İnsanın hevesi kaçınca daha da uğraşası gelmiyor..
İnşaallah içine sinen şekilde olur ya..

Zeynebin beşiğini koyacagım duvarı boyasam mı duvar kagıdı mı yapsam dedim dedim ama karar veremedim..
acaba duvara bi şey yapmasam da renkli çerçeveler ya da tablo falan mı assam :/
Çok boş dursun istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…