odanda olmayacakmı zaten beşik ? eğer odandaysa ve cibinlik kullanmayacaksan duvara geçici olarak kelebekler falan öyle şeylerde asablrsnZeynebin beşiğini koyacagım duvarı boyasam mı duvar kagıdı mı yapsam dedim dedim ama karar veremedim..
acaba duvara bi şey yapmasam da renkli çerçeveler ya da tablo falan mı assam :/
Çok boş dursun istemiyorum
Onu dicektim bende
Onun düzleri var zaten ikeada
Adam uzatır muhtemelen , hazırını al dicektim
Onu dicektim bende
Onun düzleri var zaten ikeada
Adam uzatır muhtemelen , hazırını al dicektim
İnsanın hevesi kaçınca daha da uğraşası gelmiyor..
İnşaallah içine sinen şekilde olur ya..
Selam yine ben soru sorcam
Araba aldın mı? Nerden bakıyosun
Çanta almıştın ya Unibaby için de tırnak makası falan olmuyo dimi onu ayrı alıyoruz.
k.valıdem ora ıle anlasmıs, demekkı taksıtle fln odeyecek oda,ıllada ben yaptırmak ıstıyorum dıyor ok dedım bende
bu sefer yanlıs anlasılmaya baslandı cunku , ben k. valıdemın hıc tuzu bulunmasın ıstıyormusum gıbı..
parası olsa ikeadan begendıgım modelıde alır o konuda hakkını yıyemem.
bende beklıyorum
en kotu yanımda park yatacak zaten nasılsa dıyorum..
su an bız alalım dıyede dıretemıyorumda , daha alacak cok seyımız var ve ummadıgımız anda tek maasa dustuk bılıosun :S
Duvar kağıdı çok hoş olabilir bence.Hani kelebekli falanZeynebin beşiğini koyacagım duvarı boyasam mı duvar kagıdı mı yapsam dedim dedim ama karar veremedim..
Ay arkadaşlar dun bir haber izledim belki sizde izlemissinizdir.Annesi 5 aylık bebeğinin eline balon vermiş sisirip oynasin diye.Sonra mutfağa gitmiş balonun patlama sesini duymuş bir gelmiş çocuk hareketsiz yatiyormus ölmüş malesef.Ölüm nedeni otopsiyle belli olucakmis.Ay çok dikkatli olmak ve mümkün olduğunca yanlız bırakmamak lazım.
ben duvar kağıdı yapıcam bebişler için olanından :)Zeynebin beşiğini koyacagım duvarı boyasam mı duvar kagıdı mı yapsam dedim dedim ama karar veremedim..
Balondan aniden çıkan hava bebeğin agzina dolup akciğerleri zedelemis olabilirmiş yada balondan kopan bir parça ağzına gidip biryerini tıkamis da olabilirmiş
Beş aylık cocuk balon şişirmekten ne anlarmış yav
Balondan aniden çıkan hava bebeğin agzina dolup akciğerleri zedelemis olabilirmiş yada balondan kopan bir parça ağzına gidip biryerini tıkamis da olabilirmiş
Annesi sisirip vermiş canım bebek sisirmemis yani.Beş aylık cocuk balon şişirmekten ne anlarmış yav
arkadaşlar ev için termometre alanınız var mı ? bi önernz var mı şöyle uygun fiyatlı :)
bir de banyo süngeri olarak ne aldınız ?
ALMADIM termometre 7 liraya sungerler vardı baby jem ın glıba ondan aldımarkadaşlar ev için termometre alanınız var mı ? bi önernz var mı şöyle uygun fiyatlı :)
bir de banyo süngeri olarak ne aldınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?