2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

odanda olmayacakmı zaten beşik ? eğer odandaysa ve cibinlik kullanmayacaksan duvara geçici olarak kelebekler falan öyle şeylerde asablrsn
benm yatak odamın duvarı mor beşiğin geleceği yerin başında da 3 tane kelebeğim var zaten mobilyalarmzda beyaz eminm güzel duracaktr henüz yerleştrmedik ama..

Onu dicektim bende
Onun düzleri var zaten ikeada
Adam uzatır muhtemelen , hazırını al dicektim

k.valıdem ora ıle anlasmıs, demekkı taksıtle fln odeyecek oda,ıllada ben yaptırmak ıstıyorum dıyor ok dedım bende
bu sefer yanlıs anlasılmaya baslandı cunku , ben k. valıdemın hıc tuzu bulunmasın ıstıyormusum gıbı..
parası olsa ikeadan begendıgım modelıde alır o konuda hakkını yıyemem.
bende beklıyorum
en kotu yanımda park yatacak zaten nasılsa dıyorum..
su an bız alalım dıyede dıretemıyorumda , daha alacak cok seyımız var ve ummadıgımız anda tek maasa dustuk bılıosun :S

Ay arkadaşlar dun bir haber izledim belki sizde izlemissinizdir.Annesi 5 aylık bebeğinin eline balon vermiş sisirip oynasin diye.Sonra mutfağa gitmiş balonun patlama sesini duymuş bir gelmiş çocuk hareketsiz yatiyormus ölmüş malesef.Ölüm nedeni otopsiyle belli olucakmis.Ay çok dikkatli olmak ve mümkün olduğunca yanlız bırakmamak lazım.

Selam yine ben soru sorcam

Araba aldın mı? Nerden bakıyosun

Çanta almıştın ya Unibaby için de tırnak makası falan olmuyo dimi onu ayrı alıyoruz.

Selam Bircancım hoş geldin
Henüz almadım civilden bakındık göremedik, çift yönlü..
http://www.hepsiburada.com/liste/jo...002068&SKU=OYUNDERYADB205-A&propertyname=Renk şunu düşünüyorum ?

Yok maalesfe olmuyo bebedorun aldım ben 5 liraya tırnak makası

Kart varsa taksitle alın ikeadan onlar yine taksit öder gibi ödesin size

Duvar kağıdı çok hoş olabilir bence.Hani kelebekli falan

ben duvar kağıdı yapıcam bebişler için olanından :)

Ben perdeyi kestircektim ya uzun diye
Alttaki tülü de onun eniyle aynı olsun diye yaptırcaktım ( cama değil duvara göre genişti )
O daha uzun işmiş üstü açık düğme için bilmem kaç kez katlanıyomuş
Kalsın deidm perde ile aynı ebatta düz bi tül kestirdim 20 TL tuttu

arkadaşlar ev için termometre alanınız var mı ? bi önernz var mı şöyle uygun fiyatlı :)

bir de banyo süngeri olarak ne aldınız ?

Balondan aniden çıkan hava bebeğin agzina dolup akciğerleri zedelemis olabilirmiş yada balondan kopan bir parça ağzına gidip biryerini tıkamis da olabilirmiş

Bi de herşeyin zehirlisi çıktı ya acaba ondna mı

arkadaşlar ev için termometre alanınız var mı ? bi önernz var mı şöyle uygun fiyatlı :)

bir de banyo süngeri olarak ne aldınız ?

Geçen gittiğimiz bebekli arkadaş bi tane gösterdi ama markaıs neydi bilmiyorum
Tabanca gibi duruşu, temassız ölçer kızıl ötesi
Suyu da bebeği de uzaktan ölçüyomuşsun 50 ye almışlar

Sünger almadım annem lif yapmış minik

5 aylık bebek balonla oynarmi hiç,yazık günah.anne hayati boyunca kendini suçlu hissedecek,cok üzüldüm izlediğim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…