- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
nasıl yani kötümü kokuyorBım ın bezlerının kokusuna dayanamadım ben dayansam kullanacam
Allah korusun canim bilmiyordum gecmis olsun çok insallah bi sıkıntı olmadan kavusursun meleğine :)ayyy kuzum amam bu ayy şşatı sanırsam malesef kusum ya çünkü daha çok yemeye başladım:-(
sezeryan kendi isteğimle değil kuzum benim plesantada sorun var o yüzden normal doğumu tercih etmiyo doktor normal doğumda bendede bebiştede allah korusun hayti tehlike oluomuş:-(
ayyy ben de izledim ne aci bir durum Allah kimseyi yavrusundan ayırmasinAy arkadaşlar dun bir haber izledim belki sizde izlemissinizdir.Annesi 5 aylık bebeğinin eline balon vermiş sisirip oynasin diye.Sonra mutfağa gitmiş balonun patlama sesini duymuş bir gelmiş çocuk hareketsiz yatiyormus ölmüş malesef.Ölüm nedeni otopsiyle belli olucakmis.Ay çok dikkatli olmak ve mümkün olduğunca yanlız bırakmamak lazım.
Evet canım benım haylazları bezden sogutmak ıçın kullandım ıyı ışe yaradınasıl yani kötümü kokuyor
Yuuuuh:) 5000+kdv.doktor olaydık keşkeeee:))evet fiyatlar iki katı.ben Acıbademden de fiyat aldım 11.000 TL verdi.kendi doktorum Maslak Acıbadem ile anlaşmalı.Kendine 5000+kdv ekstradan da hastane masrafına karışmam dediği için Memorial ı tercih etmiştim.Şimdi daha da uygunu var ama doktoru araştırmak lazım :)))))
Olabilir tabi.Ama bence çocuk ağzına aldı o aylarda bazı çocukların dişleri çıkıyo belki dişlerini kaşiyordu o sirada patladı ve parça içine kaçtı.Bi de herşeyin zehirlisi çıktı ya acaba ondna mı
Geçen gittiğimiz bebekli arkadaş bi tane gösterdi ama markaıs neydi bilmiyorum
Tabanca gibi duruşu, temassız ölçer kızıl ötesi
Suyu da bebeği de uzaktan ölçüyomuşsun 50 ye almışlar
Sünger almadım annem lif yapmış minik
Raf koy.bişiler koyarsın hem bebek bölümü gibi olur.Zeynebin beşiğini koyacagım duvarı boyasam mı duvar kagıdı mı yapsam dedim dedim ama karar veremedim..
acaba duvara bi şey yapmasam da renkli çerçeveler ya da tablo falan mı assam :/
Çok boş dursun istemiyorum
temazsız almayacağm yengem kullanyr dereceyi farklı gösteryr diye bi panik hali oluyr bildğmz dereceden alacağm bebek için..
ben ev için istyrm canm evn ısısnı ayarlayamam çünkü..
lifi nasıl ipten yaptıki sert olmazmı benmde sandğmda var bi sürü lifte olursa öyle bile kullanablrm.. hem rahmetli annem yapmıştı ne güzel olur
ben bime gelmişti:)dijital.saat,ısı ve nem ölçer ondan aldım 10 tlydi.ebebekte e gördüm 20 tl idiarkadaşlar ev için termometre alanınız var mı ? bi önernz var mı şöyle uygun fiyatlı :)
bir de banyo süngeri olarak ne aldınız ?
merhaba arkadaslar ALLAHIM saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah bende bu topık ılk acıldıgında uyesıydım ama malesefkı agustos ayında kotu bır olay yasadım ama çok sukur bu ay tekrardan hamıle oldugumu ogrendım ve aklıma burası geldı hıc tanıdık gorebılırmıyım dıye baktım ama goremedım bende sıze bır selam vereyım ıstedım hepınıze hayırlı dogumlar bana ve benım gıbı yenı hamılelık yasayan herkesınde ALLAHIM yardıcımız olsun bızde saglıkla yarım kalan bır huzun yasamadan kucagımıza alalım yavrularımızıMakine ipi deniyo
Bi de farklı örnekler oluyor
Az batılan bi örnek olduğundan yumuşak
http://goznurumuz.tr.gg/Kalp-seklinde-lif-modeli.htm şu tarz
bi tane de ben başlaıdm hatta ama tembelliktne bitirmedimevde olunca örerim belki
Kizlar 3. aydan beri lierac catlak kremi kullaniyorum karnimda olmasa da gogus bolgemde catlaklar olustu. Gecen eczaci mustelanin catlak kremini onerdi ama ben cesaret edemedim yine lierac aldim ama bu da catlatti acaba mustelaya gecsem bu aydan sonra daha da fazla catlatir mi sizin kullandiginiz yontemler nedir catlamamak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?