2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Prımanın yenı doğan bezlerı kakayı emsın dıye fılelı yapılmış ama o da cocugun poposunda ız yapıyor kaka yapışıp kalıyordu bız ilk molfıx kullandık sonra ıkı numara prımaya

Allah korusun canim bilmiyordum gecmis olsun çok insallah bi sıkıntı olmadan kavusursun meleğine :)
ayyy ben de izledim ne aci bir durum Allah kimseyi yavrusundan ayırmasin

135 lik camlara uygundur yazıyodu benimde 135 lik te
Büzgüsüz 145 miş bu zaten
Emanet gibi durmamış dimi ? boyu uzundu üstten kısalttım ben sadece
Öne de büyüyen beşiği gelicek kısmetse

Yuuuuh:) 5000+kdv.doktor olaydık keşkeeee:))
Bulursun bulursun.nette araştır biraz.florans iyi bi hastane

Aklımdayken ateş olçer ıçın cok fazla para vermeyın hamıleyken arcelık almıştık, sonra cocuk hasta oldu sıradan koltuk altı olçerlerle arasında bı derece fark vardı, sonra gıttık alından olçer bışeymış onu aldık oda farklı olçtu bence en guvenlısı koltuk altı olçerler

kızlar hastane cantamı hazırlayayaım dedim doldur doldur bitmiyo çanta küçük kaldı çarşıdan büyüğünü alıcam

temazsız almayacağm yengem kullanyr dereceyi farklı gösteryr diye bi panik hali oluyr bildğmz dereceden alacağm bebek için..
ben ev için istyrm canm evn ısısnı ayarlayamam çünkü..
lifi nasıl ipten yaptıki sert olmazmı benmde sandğmda var bi sürü lifte olursa öyle bile kullanablrm.. hem rahmetli annem yapmıştı ne güzel olur

yine sorucam ama o kadar hastane eşyası nasıl sığıcak ki benim zaten sabahlık kalın
sürgülü orta boy çantam var onamı hazırlasam diyorum acaba
sonra düşünüyorum abartmış mı olurum
ne yapsam karar veremedim.

Raf koy.bişiler koyarsın hem bebek bölümü gibi olur.

Makine ipi deniyo
Bi de farklı örnekler oluyor
Az batılan bi örnek olduğundan yumuşak
http://goznurumuz.tr.gg/Kalp-seklinde-lif-modeli.htm şu tarz
bi tane de ben başlaıdm hatta ama tembelliktne bitirmedim evde olunca örerim belki

Kızlar ben ara ara bakıyorum son sayfadan devam ediyorum
Rojda mı hasta ? Bilmiyodum geçmiş olsun

Kizlar 3. aydan beri lierac catlak kremi kullaniyorum karnimda olmasa da gogus bolgemde catlaklar olustu. Gecen eczaci mustelanin catlak kremini onerdi ama ben cesaret edemedim yine lierac aldim ama bu da catlatti acaba mustelaya gecsem bu aydan sonra daha da fazla catlatir mi sizin kullandiginiz yontemler nedir catlamamak icin

Bende bebek sungerı lıfı hazırlamıştım ama hıc bırını kullanmadım, cocuk zaten tertemız neresını surtecen benkıyıpta surtemedım, elımle masaj yapar gıbı yıkamak en maantıklısı

merhaba arkadaslar ALLAHIM saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah bende bu topık ılk acıldıgında uyesıydım ama malesefkı agustos ayında kotu bır olay yasadım ama çok sukur bu ay tekrardan hamıle oldugumu ogrendım ve aklıma burası geldı hıc tanıdık gorebılırmıyım dıye baktım ama goremedım bende sıze bır selam vereyım ıstedım hepınıze hayırlı dogumlar bana ve benım gıbı yenı hamılelık yasayan herkesınde ALLAHIM yardıcımız olsun bızde saglıkla yarım kalan bır huzun yasamadan kucagımıza alalım yavrularımızı

Bende hem lierac hem bebe yağı kullandım
Ama düzneli dğeil
son haftalar karnım iyice geirldiğindne kırmızı noktalar oluştu kaşıntıyla beraber
Lierac, bebe yapı, hatta normal nemlendirici hepsini sürüyorum yoksa uyuz gibi kaşınıcam toplum içinde
Elimizden geldiğince nemlendiricez ama çatlayıp çatlamamak genetik biraz sanırım, en aza indirgemiş oluyorz sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…