2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebe sabunu mu 18 tl cok pahaliymis ben komilinin bebe sabununu 1 tl ye aldim migrostan

Bi meleğin seni cennette bekliyor
Biri de karnında ne güzel
Allah kimsyei evlatsız bırakmasın

Bebe sabunu mu 18 tl cok pahaliymis ben komilinin bebe sabununu 1 tl ye aldim migrostan

Bende mutfak alışverişi yaparken bebek sabunu gördüm 3 lü dalin 5 küsürdü attım sepete
Uni baby sette sabun olmuyo çünkü

Catlıyor canım ya ne yapsan kar etmıyor 35 e kadar dayandım sonra ıflas ettı zavallı gobegım, cok su ıcıp zeytınyagı suruyordum catlamıyacak dıyordum catladı, ama benım ıkızdı ve gobegım cok buyumuştu belkı sıze olmaz zeytınyagı onerırım

Doktorum bebe yagi da onermisti tuylenme yaptigini duymustum korktum kullanmadim:) sadece lierac da bu kadar engelledi kullanmasam neler olucakti acaba:) mustelaya gecip gecmemek de kararsizim

canım bende lierac kullanıyorum. bu güne kadar bi sıkıntım olmadı ama eyer ürün değiştirmek istiyosan banyo sonrası bebe yağı kullanmanı öneririm ben kullanmadım ama çok iyi gelen tanıdıklarım var.tabi herkeste aynı etki olmaya biliyor her bünye bir değil.

Yok ya 1 ay oldu galiba ya da 3 hafta.ozaman yazmıştım sma kaçırdın galiba.bidaha gelir belki.ebebekte de var 20 tl sanırım
tühh yaa.. kaçırmışım demekki ucuza bulablrm hep gördüklerim pahalıydıda o kadar para vermek istemyrm..
ben marketlerede bi bakaym o zamn..

Perde emanet gibi durmamış dimi ?
135 lik camlara uygundur diyodu benimde 135 ama bu 145 miş zaten büzgüsüz

Olsun 6 ay en azından onu kullanın.hem sizin kızınız olcak kız çocukları daha hassas oluyo.

unişbaby yenidoğan ıslak mendili de parabensiz alkolsüz şusuz busuz dio ama yine de mi zararlı diyosunuz, su-ğamıklktan farkı var mı ki onun da acaba?
pamuk alırsak nasıl pamuk alıcaz normal pamuk mu özel bi şekli mi var onların.....
bi kapa su falan koycaz ıslatcaz amann zor iş o da bee

AKLIMDAN GEÇENLERİ SIRALAMIŞSIN
SAĞ OL

Ben bi yemeğe gidip gelicem
Ama belki giremem öğleden sonra da yeni şahıs geliyo yanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…