Bebe sabunu mu 18 tl cok pahaliymis ben komilinin bebe sabununu 1 tl ye aldim migrostanEczaneye gidip pişik kremi aldık. dedım bebek sabunu da alalım sebamed. kadın getırdı ben soruyorum ne kadar bu dıye eşim diyor ki ne fark eder :)
her seye mecbur alıcaz gozuyle bakıyor.
kadın 18 tl deyınce ben neee dedım ve almadım :)
benımki bi sevındı
merhaba arkadaslar ALLAHIM saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah bende bu topık ılk acıldıgında uyesıydım ama malesefkı agustos ayında kotu bır olay yasadım ama çok sukur bu ay tekrardan hamıle oldugumu ogrendım ve aklıma burası geldı hıc tanıdık gorebılırmıyım dıye baktım ama goremedım bende sıze bır selam vereyım ıstedım hepınıze hayırlı dogumlar bana ve benım gıbı yenı hamılelık yasayan herkesınde ALLAHIM yardıcımız olsun bızde saglıkla yarım kalan bır huzun yasamadan kucagımıza alalım yavrularımızı
aa ne zamn yeni mi ? yeni aldıysan hemen gidip bakayım..Be
ben bime gelmişti:)dijital.saat,ısı ve nem ölçer ondan aldım 10 tlydi.ebebekte e gördüm 20 tl idi
Bebe sabunu mu 18 tl cok pahaliymis ben komilinin bebe sabununu 1 tl ye aldim migrostan
Catlıyor canım ya ne yapsan kar etmıyor 35 e kadar dayandım sonra ıflas ettı zavallı gobegım, cok su ıcıp zeytınyagı suruyordum catlamıyacak dıyordum catladı, ama benım ıkızdı ve gobegım cok buyumuştu belkı sıze olmaz zeytınyagı onerırımKizlar 3. aydan beri lierac catlak kremi kullaniyorum karnimda olmasa da gogus bolgemde catlaklar olustu. Gecen eczaci mustelanin catlak kremini onerdi ama ben cesaret edemedim yine lierac aldim ama bu da catlatti acaba mustelaya gecsem bu aydan sonra daha da fazla catlatir mi sizin kullandiginiz yontemler nedir catlamamak icin
amin canım ınsallah herkes yasasın tatsın o guzel duyguyu ınsalllahBi meleğin seni cennette bekliyor
Biri de karnında ne güzel
Allah kimsyei evlatsız bırakmasın
Doktorum bebe yagi da onermisti tuylenme yaptigini duymustum korktum kullanmadim:) sadece lierac da bu kadar engelledi kullanmasam neler olucakti acaba:) mustelaya gecip gecmemek de kararsizimBende hem lierac hem bebe yağı kullandım
Ama düzneli dğeil
son haftalar karnım iyice geirldiğindne kırmızı noktalar oluştu kaşıntıyla beraber
Lierac, bebe yapı, hatta normal nemlendirici hepsini sürüyorum yoksa uyuz gibi kaşınıcam toplum içinde
Elimizden geldiğince nemlendiricez ama çatlayıp çatlamamak genetik biraz sanırım, en aza indirgemiş oluyorz sadece
Yok ya 1 ay oldu galiba ya da 3 hafta.ozaman yazmıştım sma kaçırdın galiba.bidaha gelir belki.ebebekte de var 20 tl sanırımaa ne zamn yeni mi ? yeni aldıysan hemen gidip bakayım..
evet benmde liflerim böyle o zamn hiç almayım sünger zaten ilk etapta kullanılmaz lif.. biraz büyüdüğnde kullanılır.Makine ipi deniyo
Bi de farklı örnekler oluyor
Az batılan bi örnek olduğundan yumuşak
http://goznurumuz.tr.gg/Kalp-seklinde-lif-modeli.htm şu tarz
bi tane de ben başlaıdm hatta ama tembelliktne bitirmedimevde olunca örerim belki
canım bende lierac kullanıyorum. bu güne kadar bi sıkıntım olmadı ama eyer ürün değiştirmek istiyosan banyo sonrası bebe yağı kullanmanı öneririm ben kullanmadım ama çok iyi gelen tanıdıklarım var.tabi herkeste aynı etki olmaya biliyor her bünye bir değil.Kizlar 3. aydan beri lierac catlak kremi kullaniyorum karnimda olmasa da gogus bolgemde catlaklar olustu. Gecen eczaci mustelanin catlak kremini onerdi ama ben cesaret edemedim yine lierac aldim ama bu da catlatti acaba mustelaya gecsem bu aydan sonra daha da fazla catlatir mi sizin kullandiginiz yontemler nedir catlamamak icin
paylaş bizle çıkıncaKizlar nst ye gircem birazdan cok heyecanli
tühh yaa.. kaçırmışımYok ya 1 ay oldu galiba ya da 3 hafta.ozaman yazmıştım sma kaçırdın galiba.bidaha gelir belki.ebebekte de var 20 tl sanırım
Ben de almistim bayaa oldu ama bu hafta yine geliyormus markasi heiferaa ne zamn yeni mi ? yeni aldıysan hemen gidip bakayım..
buna daha çok sevndm şimdiBen de almistim bayaa oldu ama bu hafta yine geliyormus markasi heifer
çok sağol canım ya baktım hemen bim aktüele ısı ve nem ölçer geliyormuş çok sevindimBen de almistim bayaa oldu ama bu hafta yine geliyormus markasi heifer
ben de3 bizim alttakı bıme bakayımBen de almistim bayaa oldu ama bu hafta yine geliyormus markasi heifer
Olsun 6 ay en azından onu kullanın.hem sizin kızınız olcak kız çocukları daha hassas oluyo.
unişbaby yenidoğan ıslak mendili de parabensiz alkolsüz şusuz busuz dio ama yine de mi zararlı diyosunuz, su-ğamıklktan farkı var mı ki onun da acaba?
pamuk alırsak nasıl pamuk alıcaz normal pamuk mu özel bi şekli mi var onların.....
bi kapa su falan koycaz ıslatcaz amann zor iş o da bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?