Doktorum bebe yagi da onermisti tuylenme yaptigini duymustum korktum kullanmadim:) sadece lierac da bu kadar engelledi kullanmasam neler olucakti acaba:) mustelaya gecip gecmemek de kararsizim
belli olmaz cnm kız bebekler genelde gününü doldurmaz bir bakmışsın geliyor bebiş.benim kız 37+6 da dogdu
Perde emanet gibi durmamış dimi ?
135 lik camlara uygundur diyodu benimde 135 ama bu 145 miş zaten büzgüsüz
Eki Görüntüle 1372829
Ben yanlis yaptim galiba gittim prima 3-6 kg'dan 3 paket aldim. Bi tanesinin icinde 88 tane var kullanamazsak kaldi
gayet iyi duruyor cnm.. tül kullanacakmısın peki ?
hadi hayırlısı ... çıktıktan sonra detay isterim :) merak ediyorum çok .. nası geçecek bakalım..Kizlar nst ye gircem birazdan cok heyecanli
Yoo ben ünibaby yenidoğan kullanın diyorum.tabiki en iyisi su ve pamuk ama yapamıyosak bari ünibaby kullanalım.öyle parfümlü losyonlu ıslak mendil kullanmayalım diyorum.ben yüzümü siliyorum ünibaby le çok memnunum diyorum....unişbaby yenidoğan ıslak mendili de parabensiz alkolsüz şusuz busuz dio ama yine de mi zararlı diyosunuz, su-ğamıklktan farkı var mı ki onun da acaba?
pamuk alırsak nasıl pamuk alıcaz normal pamuk mu özel bi şekli mi var onların.....
bi kapa su falan koycaz ıslatcaz amann zor iş o da bee
ben burda okumuştum sanırım pamuklarda bir sürü işlemden geçiyor diye onalrıda sağlıklı değil diyorlardı unibabyi kullanırım ben ya 12 li aldımunişbaby yenidoğan ıslak mendili de parabensiz alkolsüz şusuz busuz dio ama yine de mi zararlı diyosunuz, su-ğamıklktan farkı var mı ki onun da acaba?
pamuk alırsak nasıl pamuk alıcaz normal pamuk mu özel bi şekli mi var onların.....
bi kapa su falan koycaz ıslatcaz amann zor iş o da bee
Zeynebin beşiğini koyacagım duvarı boyasam mı duvar kagıdı mı yapsam dedim dedim ama karar veremedim..
acaba duvara bi şey yapmasam da renkli çerçeveler ya da tablo falan mı assam :/
Çok boş dursun istemiyorum
amin canım benim.. aynen canım yaklaşık 21.haftadan beti kontrol altındayım hiçbir değişiklik yok.doktorun dediği normal doğum yapamazsın sezeryan kesinlikle dedi canımgeçmiş olsun yavrum doktor ne diyo çok sıkıntı yaratacak bişi mi bu
aminn canım benim inş.kuuzm allahın izniyle sağ salim alırım hatta hepimiz inş.canım benimmAllah korusun canim bilmiyordum gecmis olsun çok insallah bi sıkıntı olmadan kavusursun meleğine :)
ayyy ben de izledim ne aci bir durum Allah kimseyi yavrusundan ayırmasin
Ya en güzeli yıkamak aslında da işte zamane anneleriyiz yapamayız büyük ihtimalle:))ben burda okumuştum sanırım pamuklarda bir sürü işlemden geçiyor diye onalrıda sağlıklı değil diyorlardı unibabyi kullanırım ben ya 12 li aldım
benim akşama misafirlerim gelecekmiş arkadaşlar eşleri ve çocuklarıyla bişey hazırlama dediler ama ikramsızda olmaz..
normalde hazrlığımı hep yapardım ama şuanda içimden hiç gelmyr evde de işlerim var..
8 gibi gelecekler tatlı mı yapsamki sadece ?
keşke herşey hep hazır olsa misafir ağırlamak ne kolay olurdu
olmadı hazır kuru pasta al canım.benim akşama misafirlerim gelecekmiş arkadaşlar eşleri ve çocuklarıyla bişey hazırlama dediler ama ikramsızda olmaz..
normalde hazrlığımı hep yapardım ama şuanda içimden hiç gelmyr evde de işlerim var..
bu model normalde uzun olmalı ama sen önüne yatak koyacaksn ve en güzeli kaloriferi kapatmamışsın bence en doğrusunu yapmışsınAltına yaptırdım aynı bu ebatlarda sade beyaz bi tül, 20 TL
temazsız almayacağm yengem kullanyr dereceyi farklı gösteryr diye bi panik hali oluyr bildğmz dereceden alacağm bebek için..
ben ev için istyrm canm evn ısısnı ayarlayamam çünkü..
lifi nasıl ipten yaptıki sert olmazmı benmde sandğmda var bi sürü lifte olursa öyle bile kullanablrm.. hem rahmetli annem yapmıştı ne güzel olur
benim akşama misafirlerim gelecekmiş arkadaşlar eşleri ve çocuklarıyla bişey hazırlama dediler ama ikramsızda olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?