2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yoo ben ünibaby yenidoğan kullanın diyorum.tabiki en iyisi su ve pamuk ama yapamıyosak bari ünibaby kullanalım.öyle parfümlü losyonlu ıslak mendil kullanmayalım diyorum.ben yüzümü siliyorum ünibaby le çok memnunum diyorum....

ben burda okumuştum sanırım pamuklarda bir sürü işlemden geçiyor diye onalrıda sağlıklı değil diyorlardı unibabyi kullanırım ben ya 12 li aldım

1 ya da 2 duvarı duvar kağıdı yapabilirsin çok hoş duruyor

benim akşama misafirlerim gelecekmiş arkadaşlar eşleri ve çocuklarıyla bişey hazırlama dediler ama ikramsızda olmaz..
normalde hazrlığımı hep yapardım ama şuanda içimden hiç gelmyr evde de işlerim var..
8 gibi gelecekler tatlı mı yapsamki sadece ?

keşke herşey hep hazır olsa misafir ağırlamak ne kolay olurdu

geçmiş olsun yavrum doktor ne diyo çok sıkıntı yaratacak bişi mi bu
amin canım benim.. aynen canım yaklaşık 21.haftadan beti kontrol altındayım hiçbir değişiklik yok.doktorun dediği normal doğum yapamazsın sezeryan kesinlikle dedi canım

ben burda okumuştum sanırım pamuklarda bir sürü işlemden geçiyor diye onalrıda sağlıklı değil diyorlardı unibabyi kullanırım ben ya 12 li aldım
Ya en güzeli yıkamak aslında da işte zamane anneleriyiz yapamayız büyük ihtimalle:))
Şimdi arkadaşım 1 yaşındaki oğlunun poposunu sildi güzelce sonra velet geldi teyzeeeeee diye çıplak popoyla dizime oturdu.etek giymiştim bacaklarım çıplaktı.neyse öpüştük koklaştık gitti anası bezledi.
Burnumu sızlatan bi koku gelmeye başladı bendn.aradım tardfım nerden geliyo diye.anam benim dizler bildiğin mok kokuyo:)yani nekadar silersen sil çocuğun popoya işlemiş koku.çıkmamış ıslak mendille.öyle iğrendimki anlatamam,fırçaladım dizlerimi resmen.
Aslında ogün çocuğumun poposunu muhakkak yıkıcam diye aht etmiştim:)) bakalım needicem:)
Tabi ben de ünibaby aldım.yapamayabilirim de

kolay gelsin canım. en kolay ne gelıosa artık gozune

olmadı hazır kuru pasta al canım.

Altına yaptırdım aynı bu ebatlarda sade beyaz bi tül, 20 TL
bu model normalde uzun olmalı ama sen önüne yatak koyacaksn ve en güzeli kaloriferi kapatmamışsın bence en doğrusunu yapmışsın
sadece perdenin uçları dalgalı neden ? ütüsüzmü boy ayarında mı dengesizlik var cnm ?

ben hem oda için hem de banyo suyu için derece alıcam, banyo için olanı 27tlye gördüm daha ucuzdur belki normalde diye almadım
dirsek sokup falan anlayamam ben suyu, kendime zor ayarlıyorum değiştire değiştire

walla ben bikaç aydır hep hazır şeyler yapıyorum
mesela bimin börekleri çok güzel oluyoo hoop fırına
basit bi sütlü tatlı
yine hazır tuzlu kurabiye tamamdır
eskisi gibi değiliz artık maalesef insanın içinden gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…