http://www.n11.com/otribebe-nazal-b...utm_content=104_226_3203&utm_term=web_product
otribebe aspirator ındırıme gırmıs dun konusu olmutu
Hatice rana nasil ? Kuzenimn kizinin adi :)Arkadaslar insan bi cevap verir aşk olsun
ben burda okumuştum sanırım pamuklarda bir sürü işlemden geçiyor diye onalrıda sağlıklı değil diyorlardı unibabyi kullanırım ben ya 12 li aldım
sorry :)yedek uçmuş bu
oyyy çok fena yaaaaYa en güzeli yıkamak aslında da işte zamane anneleriyiz yapamayız büyük ihtimalle:))
Şimdi arkadaşım 1 yaşındaki oğlunun poposunu sildi güzelce sonra velet geldi teyzeeeeee diye çıplak popoyla dizime oturdu.etek giymiştim bacaklarım çıplaktı.neyse öpüştük koklaştık gitti anası bezledi.
Burnumu sızlatan bi koku gelmeye başladı bendn.aradım tardfım nerden geliyo diye.anam benim dizler bildiğin mok kokuyo:)yani nekadar silersen sil çocuğun popoya işlemiş koku.çıkmamış ıslak mendille.öyle iğrendimki anlatamam,fırçaladım dizlerimi resmen.
Aslında ogün çocuğumun poposunu muhakkak yıkıcam diye aht etmiştim:)) bakalım needicem:)
Tabi ben de ünibaby aldım.yapamayabilirim de
inşallah sağlıkla bebişini kucağına alabilirsin canım. ikinizde iyi olunda sezeryan normal artık allah ne nasip ettiyse.. hayırlısı.amin canım benim.. aynen canım yaklaşık 21.haftadan beti kontrol altındayım hiçbir değişiklik yok.doktorun dediği normal doğum yapamazsın sezeryan kesinlikle dedi canım
küvet için olanlar çok ucuz oluyor 27 çok pahalı en fazla 10 tl ye gördüm benben hem oda için hem de banyo suyu için derece alıcam, banyo için olanı 27tlye gördüm daha ucuzdur belki normalde diye almadım
dirsek sokup falan anlayamam ben suyu, kendime zor ayarlıyorum değiştire değiştire
Tatlim erken degil miKizlar nst ye gircem birazdan cok heyecanli
hiiiçççç içimdeen gelmiyor artıkk kafa yoracak halim bile yok.walla ben bikaç aydır hep hazır şeyler yapıyorum
mesela bimin börekleri çok güzel oluyoo hoop fırına
basit bi sütlü tatlı
yine hazır tuzlu kurabiye tamamdır
eskisi gibi değiliz artık maalesef insanın içinden gelmiyor
Bende bebek sungerı lıfı hazırlamıştım ama hıc bırını kullanmadım, cocuk zaten tertemız neresını surtecen benkıyıpta surtemedım, elımle masaj yapar gıbı yıkamak en maantıklısı
Eşim cumartesi günü sırf alışveriş bitsin diye adidastan 240 TL ye sırt çantası alıyordu çok şükür engel oldum :)Eczaneye gidip pişik kremi aldık. dedım bebek sabunu da alalım sebamed. kadın getırdı ben soruyorum ne kadar bu dıye eşim diyor ki ne fark eder :)
her seye mecbur alıcaz gozuyle bakıyor.
kadın 18 tl deyınce ben neee dedım ve almadım :)
benımki bi sevındı
Çok kötüydü yaa anlatamam.bidaha evime geldiklerinde,bezlerken hep çocuğu kolladım hiç biyere oturmasın diye:))anlatırken bile midem bulanıyo.bence de hele ek gıdaya başlayınca kaka sonrası muhakkak yıkanmalı...oyyy çok fena yaaaa
her alt değiştirmeye değil ama kakasını her yaptıklarında yıkasak çok iyi olur
bende de takıntı var işte kokuya hiç gelemyrm bakayım nasıl yapacaz
Canim ben kizimda normal pamuk almistim bunda ozel alt silmek icin pamuk lar cikmis makyaj temizle.e pamugu gibi onlara bak istersenunişbaby yenidoğan ıslak mendili de parabensiz alkolsüz şusuz busuz dio ama yine de mi zararlı diyosunuz, su-ğamıklktan farkı var mı ki onun da acaba?
pamuk alırsak nasıl pamuk alıcaz normal pamuk mu özel bi şekli mi var onların.....
bi kapa su falan koycaz ıslatcaz amann zor iş o da bee
hiiiçççç içimdeen gelmiyor artıkk kafa yoracak halim bile yok.
evdeki işlerimi halledeyim markete gideceğim bi bakayım bakalım neler yapablrm diye
hem çıkmışken bebişimede bişiler alayım
Bn 2 hafta once aldim raporu ama cok zor oluyo artk okula gitmk. Iice agirlstim. Oncden hizli hizli 5 dk da giderdm okula simdi yuruyemedgmi fark ettim. Yaslilr gbiyim diorum esime de :) bugn dersm yok evdeyim cok rahat ama cumaya kadr nasil yapcm hic bilmyrm. Allh yardmcmz olsunbu hafta 32. hafta çalışabilir raporu alıcam ama nasıl çalışcam bilmiyorum sabahları popomu kaldıramıyorum artık yaaa(
amin canım benim...inşallah sağlıkla bebişini kucağına alabilirsin canım. ikinizde iyi olunda sezeryan normal artık allah ne nasip ettiyse.. hayırlısı.
bende dalininkini aldım unıbaby almştım dalinle değiştirdim dalinde organık pamuktan yazıyodu. pamuğu ıslatıp bebeği silemem yaa kakayla falan uğraşamam zaten takıntılıyım :) alışsın ıslak mendile flanben burda okumuştum sanırım pamuklarda bir sürü işlemden geçiyor diye onalrıda sağlıklı değil diyorlardı unibabyi kullanırım ben ya 12 li aldım
Sonucun çıktımı canım?Eşim cumartesi günü sırf alışveriş bitsin diye adidastan 240 TL ye sırt çantası alıyordu çok şükür engel oldum :)
eşin gelirken bişeler alsın hazır uğraşma cok yoruluyo insanbenim akşama misafirlerim gelecekmiş arkadaşlar eşleri ve çocuklarıyla bişey hazırlama dediler ama ikramsızda olmaz..
normalde hazrlığımı hep yapardım ama şuanda içimden hiç gelmyr evde de işlerim var..
8 gibi gelecekler tatlı mı yapsamki sadece ?
keşke herşey hep hazır olsa misafir ağırlamak ne kolay olurdu
ayyyy onu nannesi kaç günde yıkıyoki o kadar sinmiş. hadi kışın neysede ama genede yıkanır 2 günde bir. yazın hergün yıkanır . bende yıkarım heralde sürekli silmemYa en güzeli yıkamak aslında da işte zamane anneleriyiz yapamayız büyük ihtimalle:))
Şimdi arkadaşım 1 yaşındaki oğlunun poposunu sildi güzelce sonra velet geldi teyzeeeeee diye çıplak popoyla dizime oturdu.etek giymiştim bacaklarım çıplaktı.neyse öpüştük koklaştık gitti anası bezledi.
Burnumu sızlatan bi koku gelmeye başladı bendn.aradım tardfım nerden geliyo diye.anam benim dizler bildiğin mok kokuyo:)yani nekadar silersen sil çocuğun popoya işlemiş koku.çıkmamış ıslak mendille.öyle iğrendimki anlatamam,fırçaladım dizlerimi resmen.
Aslında ogün çocuğumun poposunu muhakkak yıkıcam diye aht etmiştim:)) bakalım needicem:)
Tabi ben de ünibaby aldım.yapamayabilirim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?