2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben uni baby iyi bi marka değil diye duymuştum. bu ıslak mendille alakalı hiçbi fikrim yok. sık ürün değiştirmekte bebek için iyi değil... bilemedim.
ben burda okumuştum sanırım pamuklarda bir sürü işlemden geçiyor diye onalrıda sağlıklı değil diyorlardı unibabyi kullanırım ben ya 12 li aldım

oyyy çok fena yaaaa
her alt değiştirmeye değil ama kakasını her yaptıklarında yıkasak çok iyi olur
bende de takıntı var işte kokuya hiç gelemyrm bakayım nasıl yapacaz

amin canım benim.. aynen canım yaklaşık 21.haftadan beti kontrol altındayım hiçbir değişiklik yok.doktorun dediği normal doğum yapamazsın sezeryan kesinlikle dedi canım
inşallah sağlıkla bebişini kucağına alabilirsin canım. ikinizde iyi olunda sezeryan normal artık allah ne nasip ettiyse.. hayırlısı.

ben hem oda için hem de banyo suyu için derece alıcam, banyo için olanı 27tlye gördüm daha ucuzdur belki normalde diye almadım
dirsek sokup falan anlayamam ben suyu, kendime zor ayarlıyorum değiştire değiştire
küvet için olanlar çok ucuz oluyor 27 çok pahalı en fazla 10 tl ye gördüm ben

hiiiçççç içimdeen gelmiyor artıkk kafa yoracak halim bile yok.
evdeki işlerimi halledeyim markete gideceğim bi bakayım bakalım neler yapablrm diye
hem çıkmışken bebişimede bişiler alayım

Eşim cumartesi günü sırf alışveriş bitsin diye adidastan 240 TL ye sırt çantası alıyordu çok şükür engel oldum :)

oyyy çok fena yaaaa
her alt değiştirmeye değil ama kakasını her yaptıklarında yıkasak çok iyi olur
bende de takıntı var işte kokuya hiç gelemyrm bakayım nasıl yapacaz
Çok kötüydü yaa anlatamam.bidaha evime geldiklerinde,bezlerken hep çocuğu kolladım hiç biyere oturmasın diye:))anlatırken bile midem bulanıyo.bence de hele ek gıdaya başlayınca kaka sonrası muhakkak yıkanmalı...

Canim ben kizimda normal pamuk almistim bunda ozel alt silmek icin pamuk lar cikmis makyaj temizle.e pamugu gibi onlara bak istersen

hiiiçççç içimdeen gelmiyor artıkk kafa yoracak halim bile yok.
evdeki işlerimi halledeyim markete gideceğim bi bakayım bakalım neler yapablrm diye
hem çıkmışken bebişimede bişiler alayım

ben evi bile süpürmeye üşeniyorum artık eskiden oturmayan ben
artık yorgun düşüyorum hemen

bu hafta 32. hafta çalışabilir raporu alıcam ama nasıl çalışcam bilmiyorum sabahları popomu kaldıramıyorum artık yaaa(
Bn 2 hafta once aldim raporu ama cok zor oluyo artk okula gitmk. Iice agirlstim. Oncden hizli hizli 5 dk da giderdm okula simdi yuruyemedgmi fark ettim. Yaslilr gbiyim diorum esime de :) bugn dersm yok evdeyim cok rahat ama cumaya kadr nasil yapcm hic bilmyrm. Allh yardmcmz olsun

ben burda okumuştum sanırım pamuklarda bir sürü işlemden geçiyor diye onalrıda sağlıklı değil diyorlardı unibabyi kullanırım ben ya 12 li aldım
bende dalininkini aldım unıbaby almştım dalinle değiştirdim dalinde organık pamuktan yazıyodu. pamuğu ıslatıp bebeği silemem yaa kakayla falan uğraşamam zaten takıntılıyım :) alışsın ıslak mendile flan

eşin gelirken bişeler alsın hazır uğraşma cok yoruluyo insan

ayyyy onu nannesi kaç günde yıkıyoki o kadar sinmiş. hadi kışın neysede ama genede yıkanır 2 günde bir. yazın hergün yıkanır . bende yıkarım heralde sürekli silmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…