2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy onu nannesi kaç günde yıkıyoki o kadar sinmiş. hadi kışın neysede ama genede yıkanır 2 günde bir. yazın hergün yıkanır . bende yıkarım heralde sürekli silmem
Yaz günüydü çocuk hergün yıkanıyodu canım.o koku taze kaka kokusuydu.kaka kokusunu almıyo mendil.yıkamak lazım.

öykkk midemm kalktı çok güldüm ama yaaa

Allahtamn bebişler bahar bebeği olacaklar bende elimden geldiğince en azından popoyu yıkarım diyorum inşallah. ek gıdaya geçtiklerindede ele avuca gelecekler o zamanda yıkarız sürekli. ek gıdadayken daha da bi iğrenç oluyor çünkü koku

Geçmiş olsun

Hayırlısı olsun Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.

Ayy alemsin :)

insanda tik oluşuyor dimi benmde aynı dikkat buakşam gelecek arkadaşlardan birinin çocuğuna..
birazcık yaramaz o yüzden zarar verebilecek herbişeyi kaldırıyrm evden süs püs eşimin oyuncakları vs annesinde de bendeki hassasiyet yok maalesef.. ben dikkat ediyrm mecbur..

bazende korkuyorm acaba benm kızım da yaramaz olur mu diye

Alıştırmak lazım.çocuğun yapısı da önemli ama,aman sesini duymıyayımda neyaparsa yapsın diyen tipler var.sonra önünü alamıyolar çocuğun.zarar ziyan öğretmek lazım bence.ben öyle anneleri ıyarıyorum valla. "Herkez çocuğuna baksın lütfen"diyorum:) kızan varsa gelmesin:)

Aynen bn oyle yapcm. A101 de yuksek bel Xl kilotlr var tam hamile isi 3 lu 4,95 di sanrm onlrdan alcm. Hem simdi giyerm hem hastnde kullanirim cok kotu olursa atarm.
o a101 deki beğenmediğimiz kilotlar o kadar güzel çıktılar ki anlatamam. benim beşinci ayımdan bu yana biraz kilo alınca diğer iç çamaşırlarım iz yapmaya başladı dedim hadi alayım bi paket. kullandım ve gidip üç paket daha aldım. izsiz iç çamaşırı gibi ve çok rahat kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar. bimdekilerde güzel onları da denedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…