Yaz günüydü çocuk hergün yıkanıyodu canım.o koku taze kaka kokusuydu.kaka kokusunu almıyo mendil.yıkamak lazım.ayyyy onu nannesi kaç günde yıkıyoki o kadar sinmiş. hadi kışın neysede ama genede yıkanır 2 günde bir. yazın hergün yıkanır . bende yıkarım heralde sürekli silmem
öykkk midemm kalktıYa en güzeli yıkamak aslında da işte zamane anneleriyiz yapamayız büyük ihtimalle:))
Şimdi arkadaşım 1 yaşındaki oğlunun poposunu sildi güzelce sonra velet geldi teyzeeeeee diye çıplak popoyla dizime oturdu.etek giymiştim bacaklarım çıplaktı.neyse öpüştük koklaştık gitti anası bezledi.
Burnumu sızlatan bi koku gelmeye başladı bendn.aradım tardfım nerden geliyo diye.anam benim dizler bildiğin mok kokuyo:)yani nekadar silersen sil çocuğun popoya işlemiş koku.çıkmamış ıslak mendille.öyle iğrendimki anlatamam,fırçaladım dizlerimi resmen.
Aslında ogün çocuğumun poposunu muhakkak yıkıcam diye aht etmiştim:)) bakalım needicem:)
Tabi ben de ünibaby aldım.yapamayabilirim de
Bn de molfix aldim pisik yapmazsa onla devm ederm. Fiyati uygun , kotu bi marka da degl :)molfix pişik yapmazsa devam ederim ona.
fiyatı da dıgerlerıne gore uygun
Ayy guldrdun beni yaa :) herkes degisik isteeşimin bi arkadaşının eşi hamileymiş.
kontroller için tee ankaraya gidiyormuş. ne kafalar var yahu bu millette :)
Amin canım seni de insallahEvt canım napsınlar,onlara daha da zor.ama çok koyuyo yaaşimdiden Allah kavuştursun seni de
Geçmiş olsunArkadaslar hastaneden ciktik şimdi doktor idrar yollari iltihabi olabilir dedi ama apandisittende supheleniorm dedi karin agrilarimi takip edip tekrar gidicem serum ne iyi geldi anlatamam şuan eve gidiyoruz bu arada oglusumuz 31+2 2300 gram olmus masallah 2 hafta onden gidiyor dogum subat 26 dedi yani ne demek oluyor erken mi dogucak?
Hayırlısı olsun Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.merhaba arkadaslar ALLAHIM saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah bende bu topık ılk acıldıgında uyesıydım ama malesefkı agustos ayında kotu bır olay yasadım ama çok sukur bu ay tekrardan hamıle oldugumu ogrendım ve aklıma burası geldı hıc tanıdık gorebılırmıyım dıye baktım ama goremedım bende sıze bır selam vereyım ıstedım hepınıze hayırlı dogumlar bana ve benım gıbı yenı hamılelık yasayan herkesınde ALLAHIM yardıcımız olsun bızde saglıkla yarım kalan bır huzun yasamadan kucagımıza alalım yavrularımızı
En gec benimHerkesin doğumu öne çekiliyor sanırım bu gidişle en geç ben doğurucam :)
Ayy alemsin :)Ya en güzeli yıkamak aslında da işte zamane anneleriyiz yapamayız büyük ihtimalle:))
Şimdi arkadaşım 1 yaşındaki oğlunun poposunu sildi güzelce sonra velet geldi teyzeeeeee diye çıplak popoyla dizime oturdu.etek giymiştim bacaklarım çıplaktı.neyse öpüştük koklaştık gitti anası bezledi.
Burnumu sızlatan bi koku gelmeye başladı bendn.aradım tardfım nerden geliyo diye.anam benim dizler bildiğin mok kokuyo:)yani nekadar silersen sil çocuğun popoya işlemiş koku.çıkmamış ıslak mendille.öyle iğrendimki anlatamam,fırçaladım dizlerimi resmen.
Aslında ogün çocuğumun poposunu muhakkak yıkıcam diye aht etmiştim:)) bakalım needicem:)
Tabi ben de ünibaby aldım.yapamayabilirim de
Anladım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Canım plesanta hem bebekten önde hemde plesantadaki damarlar açıkta korumasızmış bebişim
Çok kötüydü yaa anlatamam.bidaha evime geldiklerinde,bezlerken hep çocuğu kolladım hiç biyere oturmasın diye:))anlatırken bile midem bulanıyo.bence de hele ek gıdaya başlayınca kaka sonrası muhakkak yıkanmalı...
eşin gelirken bişeler alsın hazır uğraşma cok yoruluyo insan
nasıl oldun cnm hastaneye gittin mi ? inşallah geçmiştirarkadaslar afedersinz ama yesil yesil kusuyorum acaba zehirlendim mi ya basimda dönüyor esimde disarda gelene kdr allahm
Alıştırmak lazım.çocuğun yapısı da önemli ama,aman sesini duymıyayımda neyaparsa yapsın diyen tipler var.sonra önünü alamıyolar çocuğun.zarar ziyan öğretmek lazım bence.ben öyle anneleri ıyarıyorum valla. "Herkez çocuğuna baksın lütfen"diyorum:) kızan varsa gelmesin:)insanda tik oluşuyor dimibenmde aynı dikkat buakşam gelecek arkadaşlardan birinin çocuğuna..
birazcık yaramaz o yüzden zarar verebilecek herbişeyi kaldırıyrm evden süs püs eşimin oyuncakları vsannesinde de bendeki hassasiyet yok maalesef.. ben dikkat ediyrm mecbur..
bazende korkuyorm acaba benm kızım da yaramaz olur mu diye
ben de biraz önce baktım n11 e 157 tl ye organik bebek yatağı var iyi birşeye benziyor. bu haftasonuna kadar karar vereceğim bende senin de aklında olsun canım bakmak istersenbende mobilya besik icin yatak bakiyotum ama ne alacagimi bende bilmiyorum uygun fiyatli istiyorum burdan cesurarya n11 den almisti iyi oldgnu soylemisti belki bende oyle alirim
evet canin iyiyim serum fln verdiler suan evdeym dinleniorm cok sukur bebeğim iyinasıl oldun cnm hastaneye gittin mi ? inşallah geçmiştir
o a101 deki beğenmediğimiz kilotlar o kadar güzel çıktılar ki anlatamam. benim beşinci ayımdan bu yana biraz kilo alınca diğer iç çamaşırlarım iz yapmaya başladı dedim hadi alayım bi paket. kullandım ve gidip üç paket daha aldım. izsiz iç çamaşırı gibi ve çok rahat kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar. bimdekilerde güzel onları da denedimAynen bn oyle yapcm. A101 de yuksek bel Xl kilotlr var tam hamile isi3 lu 4,95 di sanrm onlrdan alcm. Hem simdi giyerm hem hastnde kullanirim cok kotu olursa atarm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?