2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende bimdekilerden aldım gayet güzel dokusuda rahatlığıda

Kizlarr merhaba.. bu zamana kadar rahat bir hamilelik gecirdim. Ama 2 gündür karnim belim ağrıyor adet olacakmisim gibi. Bacaklarim ağrıyor ışte yapmıyorum pek :-\ normal midir

Bende bim den olanlardan kullanıyorum.. 3 lü olanlardan gayet memnunum ben de.. renk renk aldım :) her bim e alışverişe gittiğimde sanki alınacak ihtiaçlar listesinde gibi muhakkak sepete atıyorum:))

ben daha alıp denemedim ama baby me diye bir markanın var e bebektede satılıyor saf su ve pamuktan ibaretmiş içeriği o hoşuma gitti. unibabye bakmadım belki oda o şekildedir. ama aklınızda olsun baby me markası. nomatter

çok geçmş olsun dikkat et kendine. ayaklarına sıcak su torbası filan koy. yoğurt mideyi temizler derler. yoğurtlu bişiler yemeye çalış inşallah iyi gelir.
insallah simdi denicem yoğurdu iyi gelir umarim bulantilarim devam ediyor bide sonrasında yaniyor midem acayip agritiyor

ayy yok zaten hazırlık yapmak hiç istemyrm hazr bakacam ne olursa artık çayn yanına..
evi süpürdüm anca pert oldum sanki :S yaşlanmş gibiyim

merhaba bayanlar ,
sizleri okuyunca resmen sevindim rahatladım , sadece benim zannediyordum 80 yaşındaki bir nenenin enerjisine sahip olan , merdiven çıkıyorum dinleniyorum , azcık iş yapsam yoruluyorum , artık enerjim bitti , bu hamilelik beni yaşlandırdı , böyle kalacağım diye korkuyordum , siz yine misafir ağırlıyorsunuz ben gelsinler bile istemiyorum , gelmeden önce temizlik , hazırlık , gittikten sonra temizlik hazırlık gücüm yok gözümde büyüyor heleki çocuğuyla ilgilenmeyen misafir kabusum , biz öle olmayız inşallah ,

Merhabalar kızlar herkese günaydın...
Dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür her şey güzel gidiyormuş benim de 5 gün öne çekildi doğum tarihi ama daha çok değişir doğuma kadar bence. doktorumuzla ilk defa doğumu konuştuk. kan sulandırıcı iğne kullandığım için kafamda çok fazla soru vardı. normal doğum da sezaryen da yapabilirmişim. yani bu iğneyi kullanman normal doğum yapamayacağın anlamına gelmez dedi. ama sezaryende normal doğuma göre kan kaybını kontrol etmek daha kolaymış. normal doğumda daha çok kan kaybedilirmiş. ben zaten kendimi bunları az çok bildiğim için sezaryene hazırlamıştım. iğnem duruma göre 1 hafta önce kesilecek ya da hiç kesilmeyecek bebeğin beslenmesini riske atmamak için. doğum sırasında da ek kan bulundurulacakmış.
Ayrıca hafta sonu kızımın kıyafetlerini yıkadım ütüledim minik hurçlara kaldırdım. hastane kıyafetlerini eşyalarını valize direkt koymak istemedim. hurçlarımı da yıkayıp onların içine yerleştirdim. Kendi kıyafetlerimi de aynı şekilde yerleştirdim. ama size bazı sormak istediklerim var bu konuda. şimdi hastane çantasına koyacağımız biberondur emziktir bu tarz eşyaları ne zaman dezenfekte edip çantama yerleştirmeliyim? son ana kadar beklesem temiz durmaz diye ama bu sefer de Allah korusun erken doğum gibi ani bir durum gelişirse ne yapacam bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda???

alayım o zaman a 101 den hastane çantası için uygun mu

oyyy çok fena yaaaa
her alt değiştirmeye değil ama kakasını her yaptıklarında yıkasak çok iyi olur
bende de takıntı var işte kokuya hiç gelemyrm bakayım nasıl yapacaz
ben kardeşimden biliyorum annem her kaka yaptığında altını yıkardı. ama yine pişik oluyor malesef. pişiğe çare yok ama temizlik önemli tabiki.

evet sanrm benm arkadaş birazcıkta öyle bide babaanne çok şımarttı torunu inşş bizimkiler öyle olmaz sonuçta yetiştirmeye bağlı ama karakteride önemli tabiki..
ben uyaramyrm maalesef.. çocuğn peşinde bişeylere dikkat ettğmde bile sanki rahatsz oluyr misafrler..
ki emin ol abartmyrm..
bi keresnde hepimiz salonda otryrduk çocuk meydanda yok bi bakaym dedm napıyr diye bi baktımki televizyonu tutmuş sallıyor yüreğime indi resmen hem üstünde patlar fiş prizde hemde bana zarar..
bi çok yaptğı şey varda yakın arkadaşlarm olmasa hiç çekememde yine bile gelecekleri zaman yüreğim hopluyor

evet bana yaşlanmışsın bile diyorlar sandalyeden kalkmamda bi dert yatakta dönmemde
ama Allahtan geçici bi süreç bizim minnaklar eski enerjimizden fazlasını bile geri getrtcekler merak etme

valla elimde olsa hiiiçç misafr ağırlamam ama gelene de gelme diyemiyorum işte.. bi kere müsait değildik buakşama da olmaz diyemezdim..
dedğn gibi gelmeden önce temizlik yoruyor zaten ki eskisi gibi hiçç abartmyrm..
ama çocuklu oldğu için sağolsunlar bide gezerek yiyip içiriyr anneleri heryer batyr..
dikkat etmeyenede dikkat et de diyemiyrm alınırlar bende olsam alınırdım çünkü..
bakalım bizler nasıl olacağız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…