çok geçmş olsun dikkat et kendine. ayaklarına sıcak su torbası filan koy. yoğurt mideyi temizler derler. yoğurtlu bişiler yemeye çalış inşallah iyi gelir.evet canin iyiyim serum fln verdiler suan evdeym dinleniorm cok sukur bebeğim iyi
bende bimdekilerden aldım gayet güzel dokusuda rahatlığıdao a101 deki beğenmediğimiz kilotlar o kadar güzel çıktılar ki anlatamam. benim beşinci ayımdan bu yana biraz kilo alınca diğer iç çamaşırlarım iz yapmaya başladı dedim hadi alayım bi paket. kullandım ve gidip üç paket daha aldım. izsiz iç çamaşırı gibi ve çok rahat kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar. bimdekilerde güzel onları da denedim
amin canım hepimizin inş.Anladım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bende bim den olanlardan kullanıyorum.. 3 lü olanlardan gayet memnunum ben de.. renk renk aldım :) her bim e alışverişe gittiğimde sanki alınacak ihtiaçlar listesinde gibi muhakkak sepete atıyorum:))o a101 deki beğenmediğimiz kilotlar o kadar güzel çıktılar ki anlatamam. benim beşinci ayımdan bu yana biraz kilo alınca diğer iç çamaşırlarım iz yapmaya başladı dedim hadi alayım bi paket. kullandım ve gidip üç paket daha aldım. izsiz iç çamaşırı gibi ve çok rahat kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar. bimdekilerde güzel onları da denedim
ben daha alıp denemedim ama baby me diye bir markanın var e bebektede satılıyor saf su ve pamuktan ibaretmiş içeriği o hoşuma gitti. unibabye bakmadım belki oda o şekildedir. ama aklınızda olsun baby me markası.Yoo ben ünibaby yenidoğan kullanın diyorum.tabiki en iyisi su ve pamuk ama yapamıyosak bari ünibaby kullanalım.öyle parfümlü losyonlu ıslak mendil kullanmayalım diyorum.ben yüzümü siliyorum ünibaby le çok memnunum diyorum....
insallah simdi denicem yoğurdu iyi gelir umarim bulantilarim devam ediyor bide sonrasında yaniyor midem acayip agritiyorçok geçmş olsun dikkat et kendine. ayaklarına sıcak su torbası filan koy. yoğurt mideyi temizler derler. yoğurtlu bişiler yemeye çalış inşallah iyi gelir.
ayy yok zaten hazırlık yapmak hiç istemyrm hazr bakacam ne olursa artık çayn yanına..
evi süpürdüm anca pert oldum sanki :S yaşlanmş gibiyim
o a101 deki beğenmediğimiz kilotlar o kadar güzel çıktılar ki anlatamam. benim beşinci ayımdan bu yana biraz kilo alınca diğer iç çamaşırlarım iz yapmaya başladı dedim hadi alayım bi paket. kullandım ve gidip üç paket daha aldım. izsiz iç çamaşırı gibi ve çok rahat kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar. bimdekilerde güzel onları da denedim
ben kardeşimden biliyorum annem her kaka yaptığında altını yıkardı. ama yine pişik oluyor malesef. pişiğe çare yok ama temizlik önemli tabiki.oyyy çok fena yaaaa
her alt değiştirmeye değil ama kakasını her yaptıklarında yıkasak çok iyi olur
bende de takıntı var işte kokuya hiç gelemyrm bakayım nasıl yapacaz
evet sanrm benm arkadaş birazcıkta öyle bide babaanne çok şımarttı torunu inşş bizimkiler öyle olmaz sonuçta yetiştirmeye bağlı ama karakteride önemli tabiki..Alıştırmak lazım.çocuğun yapısı da önemli ama,aman sesini duymıyayımda neyaparsa yapsın diyen tipler var.sonra önünü alamıyolar çocuğun.zarar ziyan öğretmek lazım bence.ben öyle anneleri ıyarıyorum valla. "Herkez çocuğuna baksın lütfen"diyorum:) kızan varsa gelmesin:)
tamam canm teşekkür ederimben de biraz önce baktım n11 e 157 tl ye organik bebek yatağı var iyi birşeye benziyor. bu haftasonuna kadar karar vereceğim bende senin de aklında olsun canım bakmak istersen
http://www.n11.com/baby-tech-organik-100-dogal-bebek-yatagi70130-P29111924
bu zamana kadar almadığına üzüleceksin :)alayım o zaman a 101 den hastane çantası için uygun mu
bu zamana kadar almadığına üzüleceksin :)
merhaba bayanlar ,
sizleri okuyunca resmen sevindim rahatladım , sadece benim zannediyordum 80 yaşındaki bir nenenin enerjisine sahip olan , merdiven çıkıyorum dinleniyorum , azcık iş yapsam yoruluyorum , artık enerjim bitti , bu hamilelik beni yaşlandırdı , böyle kalacağım diye korkuyordum , siz yine misafir ağırlıyorsunuz ben gelsinler bile istemiyorum , gelmeden önce temizlik , hazırlık , gittikten sonra temizlik hazırlık gücüm yok gözümde büyüyor heleki çocuğuyla ilgilenmeyen misafir kabusum , biz öle olmayız inşallah ,
benide benide[/QUOT
iş yapasım yok bugun nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?